Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ПГС-Проект

Пользователи
  • Публікації

    670
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ПГС-Проект

  1. Розташоване на південному заході, утеплене по контуру ЕППС. Проблем не має. P.S. Вибачаюсь за брудне вікно)
  2. Комфортна ширина тамбуру житлового будинку (якщо там має розміщуватись шафа-купе) 1,8-2,0м. Якщо без шафи, то 1,2-1,5м. Одного метра буде замало!
  3. Доброго дня. Якщо актуально- напишіть мені в особисті повідомлення. Дякую.
  4. Так-же, нет ни одного привязочного размера. Все стены и перегородки будут из ракушняка? Стороны света?
  5. У вас несуча стіна(та що умовно по центру), на ескізі "розірвана" перегородкою(коло якої разташований камін). Теоретично так, але треба рахувати. Сходи якісь дуже забіжні!
  6. Всі внутрішні несучі стіни першого, та й другого поверху. Під яке перекриття їх розкладали? Там купа ньюансів залежить від типу перекриття. На цьому етапі це вже потрібно враховувати!
  7. Якщо існуючий будинок не в аварійному стані, то чому б ні...
  8. Якщо той простінок буде з газобетону 100мм., або гіпсокартон, то буде ще той квест)
  9. Якщо Ви хочете прибудований гараж до будинку, то обов'язково фундамент під нього заливайте разом з фундаментом будинку(якщо це передбачено самим проектом). Бо коли я будував собі будинок, вирішив зробити це потім... Отримав важчий технологічний процес, з своїми "ньюансами" та й ціна була вже другою...
  10. Будь ласка. І Вам дякую! Зачиняють виключно з за звички, хоча й необхідності у цьому немає. Якщо буде гостра ручка, то можливо буде не дуже зручно тримати їх постійно відкритими щоб не травмуватись.
  11. Доброго дня. В моєму будинку тамбуру немає(хоча місце під перегородку на етапі проетування залишив). Тепла підлога(водяна)крок труби 100мм, дві двері, але я додав ще невеликий радіатор коло тих самих зовнішніх дверей... мокре взуття висихає дуже швидко, термоголовка на радіаторі стоїть макс. на трієчці... двері з вулиці швидко ніхто не зачиняє, а навпаки, щоби провітрити) Ця прихожка майже сама тепла кімната у будинку, тому я вважаю що тамбур не потрібен... Не забувайте про теплоізоляційний контур всього, куди може "втікти" Ваше тепло. Успіхів.
  12. Гадаю що в данному конкретному випадку, замалювати цифри в плані з паспорту БТІ, переміряти все та проставити фактичні розміри(саме це я мав на увазі)буде достатньо для прийняття якогось базового рішення. Якщо вже йде мова про реконструкцію, де може суттєво збільшитись площа, або й поверховість, то порадами як перенести креслення на папір не обійтись...
  13. Доброго дня. Можу проконсультувати, пишіть у приватні або дзвоніть...
  14. На фото результат пятого по счёту ремонта газонокосилки с 31.05. по 21.07, хотя в четырех из них, в документах написана "проведена диагностика"). По факту в разгар сезона остался без косилки почти на два месяца(не собирает траву в короб). Единоразово отвезти в магазин мне обходится около 300грн(т.к. живу за огородом). ИТОГО отвезти и забрать и умножить на пять(!)=Десять раз прокатился без результата! А это около 3000грн! Еще один раз приехал просто так, потому что менеджер Владимир сказал что ремонт завершен и косилка уже находится в магазине, а по факту его там не было. В магазине сказали, что Владимир наберет лично и извинится, не говоря о компенсации за пустой выезд, жду до сих пор его звонка) Четыре раза я пользовался услугами косильщика, чтобы мой газон не заколосился и не пропал(еще около 2000грн). На протяжении всего времени звонят разные представители Днепра, одни обещают разобраться и починить в ближайшее время, другие пытаются доказать, что инструмент таки работает должным образом... и это длится уже два месяца) но после второго начисления, первые куда-то пропали) В подтверждении правдивости отзыва есть все бумажки о "ремонтах", переписки с мастерами сервисного центра и т.д. Выводы делайте сами.
×
×
  • Створити...