Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

-AXID-

Пользователи
  • Публікації

    73
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача -AXID-

  1. А як краще і чим обробити стелю перед натяжним від появи плісняви?
  2. Маю таку ж ситуацію: Nexans Millimat потрібно покласти під плитку в ванній. Почитав цей форум і зробив такий висновок по його укладці: 1. пилососимо стяжку 2. грунтуємо стяжку церезіт СТ17 3. наносимо зубчатим шпателем клей СМ17 для контактного слою 4. вкладаємо мат і датчик терморегулятора 5. заливаємо нівелірку CN 69 на свіжий контактний слой клею по маяках 10мм 6. по висохшій нівелірці (через 2 тижні???) наносимо гідроізоляцію 7. вкладаємо плитку на клей СМ17 Все правильно?
  3. Нівелір лазерний Kapro 862. Мигає зелений індикатор (світлодіод) біля верхньої кнопки, що це означає? При заблокованому маятнику також мигає і червоний світлодіод. Раніше в різних режимах світлодіоди світились без мигання.
  4. Продано. Тему можна видаляти.
  5. Я розумію, що потрібно поторгуватись, але ж не настільки На оф.сайті кархер подібна модель коштує 8000 грн. Тому моя ціна - 6000 грн.
  6. Парасоля нова без дефектів, ножка з двох секцій. Вирішив продати тому що не використовується. Кронштейн саморобний з квадратної стальної труби, можливо ставити (фіксувати) на плитку і на грунт. Ціна 1000 грн тел 097 444 68 09 Міша
  7. Можна з ведра, але треба втягнути воду для першого запуску(як зливаєш з баку жигуля в каністру) щоб помпа насухо не працювала.
  8. Бензопила вже є, тому обмін це цікавить
  9. Куплялась для миття машини в гаражному кооперативі привозною чистою водою (недалеко була водорозбірна колонка) . Була в роботі 3 або 4-ри рази. Вже три роки не використовується. В комплекті: шланг для подачі води (5м); фільтр, пістолет, 2 насадки, шланг для пістолету 8м . Ціна 7000 грн. тел 097 444 68 09 Міша
  10. Якщо можна бронь до завтра. Яка причина продажу? Показує точно? Можна фото і комплектацію?
  11. Дрель ще в продажі? Дуже потрібна- буду третім .
  12. Якщо можна поясніть різницю між DeWalt DWE6423 і MAKITA BO5031. По формі вроді однакові, а як по якості? Читав що в девольта з запчастинами трохи складніше і з сервісом. На оф сайті макіти зараз на 5031 іде знижка (правда невідомо чиє виробництво), у Вас знижки немає ;)?
  13. Добрий день! Підкажіть і допоможіть у виборі ексцентрикової шліфмашинки. Діаметр круга 125 з регулюванням оборотів. Купляється "для дома, для семьи", але дешевий китай також не хочеться. Ціни на сайті актуальні?
  14. Підкажіть по такій ситуації. Протягується електрика під світильники. Потім стеля зашивається гіпсокартоном. Самих світильників ще нема і далі підуть шпаклювально-малярні роботи, тому зараз їх вішати недоцільно. В стелі для освітлення приміщення потрібно вивести кабель щоб повішати лампочки, але якщо зробити отвір під кабель (приблизно 1см в діаметрі) то потім коронка під світильник не буде центруватись. Як бути в цьому випадку?
  15. Для автомобілів прекрасно підходить антисилікон, фарбу не пошкоджує. Попробуйте акуратно в незамітному місці підвіконника.
  16. Дюбель бієрбах для кріплення підвісних у гіпсокартонній стелі є? Яка ціна і хто виробник? Які кріплення для електопроводки є? Дякую.
×
×
  • Створити...