Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Slavek81

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Slavek81

  1. Slavek81

    Купи+продай Рівне

    На рахунок сходів - мені озвучили ціну 25000 грн, під ключ. деревяна, сосна, 16 сходинок, з них 6 поворотних.
  2. Slavek81

    Сюда , Ровенчани!!!

    Можна, якщо те що Ви будуєте це "земляний будинок" (я сам такий сарайчик хочу). А якщо з фундаментом то спробуйте а потім нам розкажете. Нам теж казали "та можна строїтись, а потім вже документи зробить, он і той так зробив і отой тож так робить". Я сам таких незнаю, у нас немає знайомих десь зверху, хабарів недавали і ніхто непросив. Виготовлення всіх документів у нас зайняло три місяці, (можливо і можна прискорить) приїхала тітонька з рулєткою, поміряла, сказала "можете будуватись ось в цих межах" і все. Приходив сусід - несподобалось щось йому, розмови неполучилось, через півгодини приїхав джіп з товстою пикою і ксівою чуть не главного архітектора України, показав йому підписи в проекті - вибачився і поїхав. Жінка розпереживалась - звонила тій тітонці з рулєткой, та порадила посилать всіх подальше тому що у нас все ЗАКОННО.
  3. Slavek81

    Сюда , Ровенчани!!!

    Цін незнаю, нам теща подарувала половину своєї ділянки - 12 соток.
  4. Slavek81

    Сюда , Ровенчани!!!

    Вимагався висновок про придатність земельної ділянки для будівництва. Нас з архітектури відправили. Потім вже план забудови підписали і все
  5. Slavek81

    Сюда , Ровенчани!!!

    Я в житині будуюсь, коли потрібен був пісок, бут, щебінь чи ще щось - виходив на зупинку і ловив вантажівки - самий дешевий варіант. Цемент на узбіччях і будівництво для себе несумісні - (недосипають і бодяжать) хоча на житинському кільці мужик продає нормальний подільський цемент і 50 кг. (біля пмк-100 можуть всунути лажу) В здолбунові на заводі є відділ збуту - привозять ще гарячий, чесні 50 кг. Подільський і здолбунівський цемент різні - подільський довго "хватається" особливо при низьких температурах. В архітектуру потрібно йти в першу чергу, якщо не хочете типовий проект там можуть порадити архітектора. Документи нам робили три місяці. Далі пожежники, санстанція і ще там щось.
  6. 25-ку і товще, у мене 40, після циклювання думаю стане 35 - 30.
  7. Дякую, що розвіяли сумніви, буду циклювати. Стяжку робити - дорого, а цикльовка - від 20 грн/м2.
  8. Доброго дня! Звертаюсь до Вас за порадою. Така справа - є чорнова підлога - необрізна дошка (обрізав і підігнав акуратно) присутні перепади до 1 см. Хочу проциклювати і наверх ламінат, батя упирається - каже "рубанком чікнуть і норм буде, підкладкою трохи заберем" (близько 50 м2). Що робить? І наскільки рівною повинна бути поверхня, скільки можна підкладкою вирівняти?
×
×
  • Створити...