Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

МакДо

Пользователи
  • Публікації

    1 337
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача МакДо

  1. Мені прямо додому, пану в Дніпро новою поштою за їх рахунок.
  2. Так, упаковка мене теж вразила. Не дивлячись на те, що на кришці коробки сліди від китайського взуття))) упаковка ціла та не ушкоджена
  3. Вже ніби була дискусія і дійшли висновку, що реле вже вбудоване в середину. Поки я цього не знав, то придбав NO контактор, що тепер спочиває на поличці)
  4. Пливли, їхали і приїхали. Тепер я офіційний спільник.
  5. Через коагулянти/флоакулянти?)
  6. Потрібно знати потужність сушарки. Зазвичай вони не потужні. Але краще подивитися номінал автомату, через який живиться ця розетка. І одразу ж січення кабелю.
  7. Я мав на увазі - навіть у Вікіпедії вказано, що вони шкідливі у незатверділому стані (бачили колись людей в масках, що клеять композит?). Інший варіант - ви в бойлері грітимете розчинники.
  8. Перепитав. Сказали: конструкція точно вистоїть, все залежить від того як добре ви закріпите конструкцію до даху.
  9. Мені, для поля в два ряди по 7 панелей, під 30 градусів проєктант відмовляється вище 20 градусів робити, бо вітер здує. Він планував на заклепки до профнастилу кріпити алюмінієвий стартовий профіль. Пропоную на болт м8 прямо крізь профільну трубу ферми перекриття прикрутити… Інша Дніпровська компанія відразу сказала кріпити до профільної труби і ніякого вітру не боїться. Панелі на південь. Вітер з півночі та заходу.
  10. Напишіть це інженерам, що розробляють композитні балони для систем фільтрації та виробникам композитних басейнів. Список можна продовжувати. І ви уважно Вікіпедії читали?
  11. Забув додати: мені цікаво як вони пропонують в паралель 16шт ставити? Лише один комплект терміналів… приїде, зазирну в книжку.
  12. Ні-ні, ви не думайте, типу я вірю, що припливе Grade A в тому красивому корпусі). Все може бути. То кіт в мішку. Бо як тут часто писали - дуже важко визначити, чи банки нові, чи перебиті qr. Міг взяти дві 5.1 pro-b, але жабеня не схотіло +$800 витрачати. фото з виробництва прислала представниця заводу. LFP5-10kWh-LV-Energy-Storage-Battery.pdf
  13. Мені при замовленні пропонували rack збірку за $950. Але я шукав настінний, а партнер по замовленню - красивий))) Тому зупинили свій вибір на настінному. Бо виробник хоч сайт має і виробництво інверторів та сонячних панелей. Бо ті раки були ноунеймами.
  14. В металевому ip65 корпусі? Коли я прораховував вартість самозбірки на початку літа, виходило 1/1, саме тому вирішив увімкнути ждуна.
  15. Ну… до мене пливе 200Ah 51,2v за $1210 + $330 доставка. Реально самому в нас таку зібрати за ті ж кошти?
  16. До мене якраз пливе подібне. Десь пишуть 109кг, десь 122кг… Добре, що цей бренд включений в список батарей, з якою спілкуються Deye. Перевозити не важко на возику для перевезення вертикальних вантажів)))
  17. Я вам вище написав, що вони зʼєднані. Будь ласка, знайдіть гроші та зварніться до пана Dalet. Він професіонал і зможе вам все пояснити, якщо ви не маєте змоги вивчати тему самостійно.
  18. В культурному світі, як мінімум, PEN розділений у щитку «на опорі». Це значить і зворотнє - він обʼєднаний. Тому, якщо у вас розділений (обʼєднаний) PEN, і ви заземляєте інвертор від домашньої системи заземлення (культурної), у вас завжди буде “N” на Load в режимі Single island mode. Там, в інструкції, все написано.
  19. Виглядає нахабно. Спілкуйся таким способом з людьми, яким будеш платити. Наберись поваги до спільноти. Тобі тут ніхто нічого не винен. А перед цим пораджу звертатися до мануалів з офіційних джерел.
  20. Це схема для ТТ системи заземлення(If the neutral and PE don’t separate). В цьому випадку вам необхідний контактор для перекидання нуля на землю в режимі Single island mode.
  21. V-tac, Tab, Fuji, а тепер ще й Jinko. Оце я розумію - народний андроїд. Але Fuji найяскравіший.
  22. Так, але більше за нейлонові стяжку. Воно тримає 4-6мм2 кабель, а не вітрила яхти.
×
×
  • Створити...