Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

МакДо

Пользователи
  • Публікації

    1 210
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Фастов
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

4 511 переглядів профілю

МакДо's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • 500 комментариев
  • Популярность
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму

Recent Badges

741

Репутація

  1. Та що завгодно. Навіть комутація вуличного освітлення. Чи вам цікаво чи там не 5g антена?
  2. Теоретично, для забезпечення роботи самого інвертора батарея може працювати, має увімкнутися, але в лоад не віддаватиме, поки галочка стоїть… Чи я сам придумав собі?
  3. В мене колись був дешевий бойлер Round 50л. Відпрацював років 20, і досі працює, емаль на місці. Чистив лише раз. Напевно раніше бойлери, як і все інше, було якіснішими.
  4. Віддав іржавого бойлера тестю на металолом. Сьогодні дзвонить і каже: я його зараз на піскоструйку відвезу, а потім задую епоксидним ґрунтом для автомобіля, буде працювати вічно. 🤣🤣🤣 Подивимось чи піском не зробиться дірка)
  5. @Елена Полтава, напевно буде ефективніше, якщо ви так сперечатиметесь в чаті з СТ. Бо тут ви лише час та нерви втрачаєте на відписки «інакше мислячим форумчанам». Або ж найміть юриста, що швидко назбирає потрібну вам інформацію.
  6. Пливе до мене батарея Sunket ess LFP 10kWh LV. Вартість $1210 + доставка морем до $300. Рахував собі самозбірку з EVE 105Ah, виходила +- так само, за умови оплати за збірку 3000грн. П.С. - допливе, вскрию, всім покажу.
  7. Є виходи на підприємство по ремонту вантажної техніки + сусід має СТО. Але я просто приглядаюся до цього метода, бо боюсь цією економію спалити будинок. Та і задача в мене: швидко нагріти ТА на 1,7м3 і все вимкнути. Дубом виходить нагріти за 3-4 години, раз в 40-50хв закинути дрова.
  8. Вже заборонено дізнатися про доцільність, безпеку та екологічність? Для мене то новинка і я вирішив запитати на форумі про досвід. В цілому вже зрозумів, що то від лукавого.
  9. ТПК в мене у підвалі. Передивлявся відео на ютюб, трішки лякає висока температура димових газів. Аби комин не поплавило. Варіанти з нагнітачами у вигляді вітрячків з компʼютера навіть не розглядаю.
  10. Всім привіт. Сусід поставив собі такого пальника і не на радується. Каже, що температура ого, диму немає, краще ніж дрова. Стінки димаря в чорному пуху. Він правий? На скільки це безпечно та екологічно у порівнянні з дровами? Можливо хтось має досвід використання пальника з ТП котлом?
  11. У Олени стала позиція. Вона прийшла сюди заручитися підтримкою, а отримала зворотнє. Не бачу сенсу щось доводити, коли тема вже на дві сторінки, а возик й нині там.
  12. Щось ви надто принижуєте достоїнства цих комбайнів))) youtu.be/VvIG79llyBk?si=Kb08xU3hXLRNhVI0
  13. В київській області, принаймні в моєму районі, лічильники на опорах вже з 10 років. Крадені лічильники нікому не потрібні. Пломби не зривають, живу в полі. А якщо зірвали - дзвінок в ДТЕК і приїжджають пломбувати.
×
×
  • Створити...