Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yuraym

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yuraym

  1. В Епіцентрі вугілля не продають ,було колись в Новій Лінії по 69грн.
  2. Фото нема ,сьогодні залили вирівнюючу стяжку 5-7см .Монолітна плита суцільна над першим поверхом 8м на 8,5м .Тріщини тільки над гаражем в трьох кутах -півколом .Дякую що відгукнулись,для себе вирішив плиту знизу підстрахувати двутавром 12см із стяжками.
  3. Дозвольте вклинитись в тему,прочитавши форум стосовно монолітнних плит зрозумів що часто густо гуру обережні у своїх коментарях щоб чогось не напартачити так як я наприклад.А тепер ситуація, два роки тому залив моноліт над гаражем 4м на 6м і недавно виявив тріщини по кутах ,арматура 12 щільність12см навхрест (розташування-нижнє)ширина плити-14см посередині правда получилась товщина десь12-11см (невеликий технологічнний отвір10см на 10см от по ньому і побачив).Над гаражем приміщення де зберігався до тепер всякий будівельний мотлох,от зробив порядок і побачив.Тепер питання хоч знизу тріщин не видно хотілось би почути рекомендації як спасти ситуацію щоб плита не вібрувала і не трісла остаточно .То що арматуру треба було давати в два шари я вже зрозумів.
  4. Питання по розміщенню ТА ,чи можливо його розмістити в землі під підлогою(попередньо ТА утеплити і т.д.), мало місця в котельні .ТА саморобний зварний ,підвідні трубопроводи зварні із чорного металу .Попередньо можна опресувати -2атм.Хтось пробував таке зробити ?Які ризики з цим повязані?
  5. Питання до тих хто вже експлуатує ТА в закритій системі опалення,в мене ТА на 1 куб саморобний і виготовлений із труби діаметром 1000мм і висотою 1300мм товщина стінки 12мм,встановлений вертикально, дно і верх із листа металу товщиною 8мм.Так от у мене питання чи не роздує дно і верх при експлуатації,чи усилити поки не пізно внутрішніми стяжками.На даний момент тиск в системі опалення близько 1атм.
  6. В Закарпатье выращивают енергетическую иву .Кто то пробывал отапливать?
×
×
  • Створити...