Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

norman_ua

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем norman_ua

  1. В своєму пошуку оптимальної моделі для роботи в мінусові температурии натрапив на модель MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE, кажуть рівних їй зараз нема по роботі в -15. Може підскажете, який інший виробник наближається по якості до цієї моделі за меншу ціну?
  2. Дякую, глянув відео на YouTube про Gree, які нібито на -20 працюють - у людей виникають проблеми з вібрацією зовнішнього блоку зимою через недосконалу конструкцію блоку і примерзання. А що ви скажете про Дайкін, вони нормально зимою працюють?
  3. Порадьте, будь ласка, на якому виробнику зупинитися з цих двох: Panasonic чи Gree? Порівнюю приблизно однакові інвертори за 15 тис. грн., мені важливіший функціонал з обігріву зимою, ніж з охолодження літом. Буду вдячний за поради!
  4. Добрий день, питання до бувалих: на якому виробнику зупинитися з цих двох: Panasonic чи Gree? Порівнюю приблизно однакові інвертори за 15 тис. грн., мені важливіший функціонал з обігріву зимою, ніж з охолодження літом. Буду вдячний за поради!
  5. Добрий день,

     

    Куплю такий комплект фурнітури Legrand Etika, білий колір, розетки із заземленням і шторками:

     

    1. розетки - 36 шт;

    2. вимикач 1кл - 6 шт;

    3. вимикач 2кл - 5 шт;

    4. вимикач прохідний 2кл - 2 шт;

    5. інтернет-розетка - 3 шт;

    6. рамка 1 пост - 17 шт;

    7. рамка 2 поста - 6 шт;

    8. рамка 3 поста - 2 шт;

    9. рамка 4 поста - 2 шт;

    10. рамка 5 постів - 2 шт;

    11. розетки накладні - 2 шт.

     

    Доставка необхідна сьогодні або завтра, чекаю на вигідні пропозиції - пишіть на електронку або в приват, наперед дякую.

  6. Добрий день! Буду вдячний за консультацію з такого приладу: в новобудові в квартирі я наростив секції батареї, підведення води нижнє (по відлозі), труби рехау. Наразі мені відмовляються вмикати опалення (вмикання опалення можливе поквартирно) з зв'язку з нарощенням секції.

     

    Секції наростили по рекомендації, окільки нібито наявної потужності батареї не було достатньо для метражу кімнат. Батареї: "Grandini S, 500мм, Мощность при t=70 °C (Вт) 196". Не підкажете, в яких нормативних документах (ДБН) можна пошукати нормативи тепловіддачі батареї, щоб зрозуміти чи правий я, чи вони. Буду вдячний за будь-які поради як аргументувати законність нарощення секцій.

     

    P.S. в будинку всі нарощують секції, проблеми виникли тільки в мене наразі.

  7. Добрий день!

     

    Шукаю порядного та досвідченого сантехніка, який прокладе водопровід/каналізацію, роботи по водопроводу з використанням труб з шитого поліетилену. Необхідно встановити: унітаз (поки в проекті на інсталяції, але швидше за все буде стандартний), пральну машинку, рушникосушку, бойлер, ванну, умивальник, посудомийку, кухонну мийку.

     

    План ванної та 3-д модель (робив сам) додаю. Кухонна мийка і посудомийка знаходитимуться в радіусі 1 м від кухонного стояка, по ним візуалізацію не додаю. Квартира знаходиться на третьому поверсі 25-ти поверхового будинку.

     

    Чекаю ваші пропозиції з орієнтовною вартістю робіт та матеріалів (з деталізацією вартості окремих робіт/матеріалів), якщо для точнішого підрахунку ван необхідні параметри техніки - скину все на пошту.

     

    Зі свого боку гарантую порядність та у випадку якісної роботи та адекватної ціни зможу рекомендувати вас своїм численним сусідам, які приступають до ремонтів.

    338259817_1..JPG.60f8c3f0765e0ebf3a6718197075ded4.JPG

    2032875034_2.2.JPG.0650534dee8e8e9b49c3f0abb8718a3b.JPG

  8. Добрий день!

     

    Буду дуже вдячний за ваші поради з такого питання.

     

    Додаю проект моєї ванної (чорне - це умивальник :) та фото місця, де розташовані стояки. В мене виникають такі нюанси із встановленням унітаза:

     

    1) якщо ставити унітаз прямо, так як він на проекті, то по нашим розрахункам унітаз частково перекриватиме вхід у ванну і ліворуч від нього буде невикористовуваний простір +

    2) вихід зі стояка під унітаз буквально лежить на підлозі, плитку під нього не покладеш, виходить його треба ховати з використанням інсталяції, але

    3) о прекрасні лічильники! Ви розташовані в такому місці, що майже всі інсталяції вас закривають бачком. Враховуючи, що по плану праворуч від унітазу буде пралка, я не можу змістити інсталяцію в бік і зробити бокове підключення. Зараз знайшов таку інсталяцію (ссылка устарела), ніби як не висока, але я забув виміряти, на якій висоті лічильники, тому не знаю чи підійде. І ціна в неї немала :-\.

     

    Хотілось би перемістити унітаз трохи ліворуч і зробити його ніби по діагоналі в кутку, але наразі невідомо як це зробити з максимальним збереженням простору.

     

    Може хтось підкаже: (1) чи можна поставити унітаз діагонально і відвести від нього трубу так, щоб вона не їла додаткового простору чи (2) може якийсь розумний варіант, як обіграти таку ситуацію інсталяцією? Буду дуже вдячний за ваші поради!

    1285862438_.JPG.b5079442c1a73a60bd5b9cab8bee7e02.JPG

    IMG_20141018_122604.thumb.jpg.e607b5aaaf2323932db65ac791c1e83b.jpg

  9. Шукаю порядних та професійних людей, які використовують якісні матеріали, для проведення магістралей та всього іншого необхідного (крім електрики) під кондиціонери Toshiba RAS-10EKV-EE/RAS-10EAV-EE Inverter або Daikin FTX 25 - на першому етапі. На другому етапі - установка кондиціонерів.

     

    Загалом, необхідна установка 3-х кондиціонерів. Запрошувати на виконання 1-го етапу робіт планую після 18-го жовтня.

     

    Буду вдячний за ваші пропозиції по цінам, вказуйте, будь ласка, телефон. Роботи в Києві.

  10. Добрий день, давно тут не писали, сподіваюся мій меседж помітять!

     

    Я вагаюся у виборі між такими трьома моделями: Panasonic cs-he9nkd, Toshiba RAS-13N3KVR-E та daikin ftx 25. Буду вдячний, якщо спеціалісти та бувалі допоможуть з вибором. Також порадьте, будь ласка, де можна купити ці моделі з мінімальними націнками та справедливими цінами на установку (місто Київ).

×
×
  • Створити...