Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

norman_ua

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача norman_ua

  1. В своєму пошуку оптимальної моделі для роботи в мінусові температурии натрапив на модель MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE, кажуть рівних їй зараз нема по роботі в -15. Може підскажете, який інший виробник наближається по якості до цієї моделі за меншу ціну?
  2. Дякую, глянув відео на YouTube про Gree, які нібито на -20 працюють - у людей виникають проблеми з вібрацією зовнішнього блоку зимою через недосконалу конструкцію блоку і примерзання. А що ви скажете про Дайкін, вони нормально зимою працюють?
  3. Порадьте, будь ласка, на якому виробнику зупинитися з цих двох: Panasonic чи Gree? Порівнюю приблизно однакові інвертори за 15 тис. грн., мені важливіший функціонал з обігріву зимою, ніж з охолодження літом. Буду вдячний за поради!
  4. Добрий день, питання до бувалих: на якому виробнику зупинитися з цих двох: Panasonic чи Gree? Порівнюю приблизно однакові інвертори за 15 тис. грн., мені важливіший функціонал з обігріву зимою, ніж з охолодження літом. Буду вдячний за поради!
  5. Добрий день, Куплю такий комплект фурнітури Legrand Etika, білий колір, розетки із заземленням і шторками: 1. розетки - 36 шт; 2. вимикач 1кл - 6 шт; 3. вимикач 2кл - 5 шт; 4. вимикач прохідний 2кл - 2 шт; 5. інтернет-розетка - 3 шт; 6. рамка 1 пост - 17 шт; 7. рамка 2 поста - 6 шт; 8. рамка 3 поста - 2 шт; 9. рамка 4 поста - 2 шт; 10. рамка 5 постів - 2 шт; 11. розетки накладні - 2 шт. Доставка необхідна сьогодні або завтра, чекаю на вигідні пропозиції - пишіть на електронку або в приват, наперед дякую.
  6. Постачальника вже знайшов, всім дякую.
  7. Добрий день! Якщо хтось зможе запропонувати привабливішу ціну на оригінальний пагонаж WoodOk, ніж ціна, вказана на доданому фото, пишіть, будь ласка, в приват або на електронку.
  8. Добрий день! Буду вдячний за консультацію з такого приладу: в новобудові в квартирі я наростив секції батареї, підведення води нижнє (по відлозі), труби рехау. Наразі мені відмовляються вмикати опалення (вмикання опалення можливе поквартирно) з зв'язку з нарощенням секції. Секції наростили по рекомендації, окільки нібито наявної потужності батареї не було достатньо для метражу кімнат. Батареї: "Grandini S, 500мм, Мощность при t=70 °C (Вт) 196". Не підкажете, в яких нормативних документах (ДБН) можна пошукати нормативи тепловіддачі батареї, щоб зрозуміти чи правий я, чи вони. Буду вдячний за будь-які поради як аргументувати законність нарощення секцій. P.S. в будинку всі нарощують секції, проблеми виникли тільки в мене наразі.
  9. Добрий день! Шукаю порядного та досвідченого сантехніка, який прокладе водопровід/каналізацію, роботи по водопроводу з використанням труб з шитого поліетилену. Необхідно встановити: унітаз (поки в проекті на інсталяції, але швидше за все буде стандартний), пральну машинку, рушникосушку, бойлер, ванну, умивальник, посудомийку, кухонну мийку. План ванної та 3-д модель (робив сам) додаю. Кухонна мийка і посудомийка знаходитимуться в радіусі 1 м від кухонного стояка, по ним візуалізацію не додаю. Квартира знаходиться на третьому поверсі 25-ти поверхового будинку. Чекаю ваші пропозиції з орієнтовною вартістю робіт та матеріалів (з деталізацією вартості окремих робіт/матеріалів), якщо для точнішого підрахунку ван необхідні параметри техніки - скину все на пошту. Зі свого боку гарантую порядність та у випадку якісної роботи та адекватної ціни зможу рекомендувати вас своїм численним сусідам, які приступають до ремонтів.
  10. Дякую за швидку відповідь! Додаю план ванної, завтра точно виміряю довжину всіх стінок, довжина яких не вказана на плані, та висоту лічильників і викладу тут.
  11. Добрий день! Буду дуже вдячний за ваші поради з такого питання. Додаю проект моєї ванної (чорне - це умивальник та фото місця, де розташовані стояки. В мене виникають такі нюанси із встановленням унітаза: 1) якщо ставити унітаз прямо, так як він на проекті, то по нашим розрахункам унітаз частково перекриватиме вхід у ванну і ліворуч від нього буде невикористовуваний простір + 2) вихід зі стояка під унітаз буквально лежить на підлозі, плитку під нього не покладеш, виходить його треба ховати з використанням інсталяції, але 3) о прекрасні лічильники! Ви розташовані в такому місці, що майже всі інсталяції вас закривають бачком. Враховуючи, що по плану праворуч від унітазу буде пралка, я не можу змістити інсталяцію в бік і зробити бокове підключення. Зараз знайшов таку інсталяцію (ссылка устарела), ніби як не висока, але я забув виміряти, на якій висоті лічильники, тому не знаю чи підійде. І ціна в неї немала :-\. Хотілось би перемістити унітаз трохи ліворуч і зробити його ніби по діагоналі в кутку, але наразі невідомо як це зробити з максимальним збереженням простору. Може хтось підкаже: (1) чи можна поставити унітаз діагонально і відвести від нього трубу так, щоб вона не їла додаткового простору чи (2) може якийсь розумний варіант, як обіграти таку ситуацію інсталяцією? Буду дуже вдячний за ваші поради!
  12. Всім дякую, тендер наразі закритий, кондиціонери купуватиму навесні.
  13. Шукаю порядних та професійних людей, які використовують якісні матеріали, для проведення магістралей та всього іншого необхідного (крім електрики) під кондиціонери Toshiba RAS-10EKV-EE/RAS-10EAV-EE Inverter або Daikin FTX 25 - на першому етапі. На другому етапі - установка кондиціонерів. Загалом, необхідна установка 3-х кондиціонерів. Запрошувати на виконання 1-го етапу робіт планую після 18-го жовтня. Буду вдячний за ваші пропозиції по цінам, вказуйте, будь ласка, телефон. Роботи в Києві.
  14. Всім дуже дякую - буду думати далі, вибір, як бачу, не такий однозначний
  15. Добрий день, давно тут не писали, сподіваюся мій меседж помітять! Я вагаюся у виборі між такими трьома моделями: Panasonic cs-he9nkd, Toshiba RAS-13N3KVR-E та daikin ftx 25. Буду вдячний, якщо спеціалісти та бувалі допоможуть з вибором. Також порадьте, будь ласка, де можна купити ці моделі з мінімальними націнками та справедливими цінами на установку (місто Київ).
×
×
  • Створити...