Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

saloman

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача saloman

  1. Дренажний колодязь - не варіант, дуже близько підземні води. Хіба ставити насос і постійно воду кудись перекачувати. Це що виходить, або оренда або приватизація? Якісь технічні умови для водовідведення не підійдуть?
  2. Невже немає нічого простішого? Можливо оренда в держави шматка землі?
  3. Справа в тому, що я хочу зливати воду на землю, яка не належить нікому. А сусід виставляє претензії, бо злив межує з його ділянкою.
  4. Доброго дня. Пікдажіть, будь ласка. Ділянка знаходиться в селі. Потрібно зробити водовідведення (дренаж і дощівка, НЕ КАНАЛІЗАЦІЯ!!!) за межі ділянки. Недалеко (30 метрів) є яр, куди можна зливати воду. Проблема в тому, що той яр якраз межує зі сусідом і йому не дуже подобається, що я буду туди зливати воду. Грозиться засипати всьо землею. Труба повинна пройти но "нічийній" землі. Але сусід в розмові сказав, шо в майбутньому можливо захоче приєднати до себе той яр. Чи можна якось узаконити прокладання труби, щоб потім не мати проблем із сусідом чи місцевою владою? Чи то взагалі можливо? До кого потрібно звернутися? В які інстанції? Чи є якісь нормативні акти, які регулюють такі ситуації? Дякую.
  5. будівельники дали такі ціни: кладка стін із газоблоків - 450-500 грн/м3 кладка стін із цегли - 500 грн/м3 влаштування перегородок до 200мм - 150 грн/м2 влаштування монолітно-залізобетонного перекриття - 200-270 грн/м2 може хтось прокоментувати? дорого? нормально? P.S. Будова знаходиться 30 км від Львова.
  6. я це сам себе тоже питаю.... гідроізоляцію робили між бетоном і 5 рядами цегляної кладки. Не знаю, чи є сенс давати ще один шар гідроізоляції між цеглою і блоками. Добавлено через 2 минуты так там вже до кінця поверху 1 чи 2 ряди лишилось, далі - перекриття
  7. це вже обнадіює Добавлено через 13 минут думаю у Вас є аргументи, що воно не буде тріщати під вагою двох поверхів?
  8. Я тоже думаю, що треба розбирати. Але хіба ж його так просто розбереш, шоб не розбити блоки? Це ж дохріна бабла (~50к). Робили без армування, клали з блоків YTONG, виробник заявляє, що можна без армування. Плюс архітектор переконав, що не потрібно. Клали на клей. Фундамент - стрічка 1,9м. глибини + 30см подушка, плюс ще поклали 5 рядів цегли, щоб підняти цоколь. На рахунок цоколя, ще не вирішив, може плиткою обкладу.
  9. Ситуація наступна: не проконтролював своїх "строітєлєй" під час кладки газобетону, а вони її успішно запороли (див. фото). Проблеми наступні: - товщина шва 5-8мм, треба дуже постаратися, щоб знайти шов менше 5 мм - відстань між вертикальими швами на несучій стіні 2-3 см, і так 5-6 рядів підряд - є кілька місць, де такі щілини, що спокійно влазить палець - багато місць, де треба було вставити шматок блоку довжиною 5 см., так ті горе строїтєлі брали шматок товщиною 3 см а решту тупо замазували клеєм, в результаті вийшов вертикальний шов 1-1,5 см. Тепер питання, шо робити з покладеним блоком (поклали десь 40 кубів)? Бригаду вигнав, вини своєї не визнають (всєгда так дєлаєм...., та я у гереналів строів....., а шо, я ше маю міряти шов, а коли тоді будувати...., в німців за день гараж будував.....). В кінці сказали "вибачєйте"
  10. Біянський Андрій Йосипович - прораб, 0673400558
  11. Короч... вигнав будівельників. Запороли кладку газобетону - робили шви 5-10мм. Між деякими блоками полишали дірки, шо палець можна просунути. Вертикальна перев'язка в багатьох місцях менше 5 см. і так 6 рядів підряд. Частково сам винен, що не проконтролював, щей попав на бабло. Тому шукаю далі будівельників для кладки газобетону, планую цього року вигнати перший поверх і зробити монолітне перекриття.
  12. Всім дякую. Будівельники знайдені
  13. Можна Ваші контакти? Сюди або в приват.
  14. Шукаю відповідальних будівельників для будівництва будинку 190м2, 2 повноцінних поверхи без мансарди. Фундамент + невеликий підвал, стіни - газобетон (40см.), перекриття - моноліт, дах - металочерепиця. Для даху може бути окрема бригада. Плюс на ділянці потрібно обов'язково робити дренаж. Ділянка розташована недалеко від Львова в с. Хоросно P.S. Будівництво по проекту, проект орієнтовно буде готовий до кінця травня.
×
×
  • Створити...