Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Kysil

Пользователи
  • Публікації

    904
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача Kysil

  1. А у вашому першому повідомленні - це була маячня їжачків, чи дикобразів? :D Я взагалі не розумію причину вашого раптового сказу неспокою. У вас мила ламерська тема, куди люди приходять відпочити душею, подумки посидіти перед могутніми пасивними стінами 650 мм. ;) Що вас не влаштовує?
  2. Краще завжди продаються гарні, стильні, оригінальні будинки. Але під час кризи природно впаде попит.
  3. І це говорить людина, яка не знає, в чому різниця між терасою і верандою... :D Зауважте, всю цю бурхливу дурню вигадали саме ви. ;) А я лише сказав, що будувати житло на річищах небажано. Життя там буде вкрай некомфортне. Особливо для жінок і дітей. Крапка.
  4. Не треба мене нікуди посилати. Це публічний форум, а не ваш приватний. Предки не будували житло на старих річищах. Мабуть, вони були не дурніші за вас. Якщо ж нехтувати досвідом предків, то виходить Воздвиженка.
  5. Ну, дик... ;) На північному сході влітку: в обідній час затінок, ввечері дістає тільки низеньке сонечко.
  6. Три вітальні без вікон - це авторський задум? Чи просто забули намалювати?
  7. Я висловив аргументовану думку з приводу аляпуватого фасаду. Ви у відповідь почали примітивний персональний тролінг. З якою метою? Стосовно "не спрашивают" - це цимес. :D Хто мені має дозволяти, ви? Тут публічний форум. Якщо ви досі не зрозуміли. Нехай вас здивує кохана жінка у ліжку.
  8. Можна. А якщо не купувати будматеріали, не платити нікому за роботу і взагалі не будувати - буде ще дешевше. ;)
  9. ...не кажучи вже про картографію. :D Добавлено через 4 минуты Північ - ідеальна тераса. Північний схід - близько до ідеалу.
  10. Значить, двоповерховий 5-кімнатний, з плануванням "3+3". Приблизно не буває. Все залежить від площі будинку і способу опалення.
  11. Жарко влітку буде обов'язково. Холодно взимку, мокро восени - факультативно, в залежності від якості виконання. Недоліки цього проекту - гараж на дві машини; маленький туалет без душа на першому поверсі і аж два санвузли на другому (унітаз прямо над кабінетом). Повірте їм на слово. ;) Вам на родину з 3 людей потрібен будинок з мезоніном на 4 кімнати. Або одноповерховий. Про ці "парфенони" площею під 300 квадратів забудьте. Якщо не виходить - уявіть, як ви за цим доглядатимете і скільки витрачатимете на опалення... Після цього точно забудете. :D
  12. Та звичайно, це я вас екстрім-варіантом налякав. Реальні неприємності від співпраці з профанами будуть набагато приємніші: тріщини в стінах, діри в даху, грибок в кімнатах etc. Спіть спокійно! :D
  13. У адекватних людей прийнято за свої пости відповідати своїми словами. А дебільні сайти з матюками - зона неадекватів.
  14. Обрушением второго этажа в самый неожиданный момент. Например.
  15. Може бути, якщо поміняти призначення кімнат: з №1 зробити ізольовану спальню, а з №2 - відкриту вітальню без стіни и дверей. Двері в кухню теж можна не робити, вийде таке собі напівстудіо. Простору стане більше. Але одразу виникне проблема туалетних дверей.
  16. Перший проект - дика еклектика. Ідеологічно хибний підхід до облицювання мінімалістичного будинку. Ніби рюшки на лижному комбінезоні.
  17. Без санвузла на другому поверсі? "У багатих свої забаганки"
  18. Перший варіант - лялечка. Хіба що гардероб з туалетом поміняти місцями.
  19. Вартий уваги тільки №3. Решту викиньте. В №1 і №2 занадто багато площі гуляє без толку в холі. В №4 туалет чорт-зна де. Особисто мені ширина майстер-спальні 3 м здається недостатньою, а ширина вітальні понад 5 м - завеликою. Але то таке.
  20. Це якраз ви плутаєтесь. Гостевая - спальня для гостей. Гостиная - вітальня; кімната для сімейного відпочинку та прийому гостей.
  21. Не факт, що модератори виконають цю забаганку. Бо ви не є ексклюзивним власником теми. Навіть якщо ви її відкрили. Вимагати видалення теми без поважної причини = не поважати тих людей, які там висловились. Наступного разу ці люди вас просто проігнорують. Відкрию страшну таємницю. Досвідчені форумчани хотіли б бачити проект. Хоча б щось схоже на ескізи фасадів. ;)
×
×
  • Створити...