Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmitriy_S

Пользователи
  • Публікації

    15 078
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    67

Повідомлення, опубліковані користувачем Dmitriy_S

  1. 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

    Совок форевер?

     

     

    В найближчі роки іншого не передбачається. Гайки і далі будуть закручувати. І кордони після перемир'я вам ніхто не відкриє, навіть не надійтесь. А то Путін снова нападьот. Ще й для жінок можуть закрити.

    • Лайк 1
  2. 3 хвилини тому, Alvalk сказав:

    Спочатку пройшов мимо того поста, але після цієї заяви теж додав.

     

    P.S. Судячи по кількості лайків під тим постом, "усвідомлюєте" лише ви один 🙃

     

    Ті, хто усвідомлює, звалили з країни і в цій гілці переважно не сидять. Сидять тут ті, кому подобається жити в совку. Он, як вище написали, їм заєбца.

    • Хаха 1
  3. 13 хвилин тому, vadimv сказав:

    Тю, то вам в у вашій теплій ванні  бульбашці того просто було не видно. В Сумах совок НІКОЛИ НІКУДИ не зникав. Як прислав кучма з бамбасу щербаня - так воно і тягнулося аж до майдану 2004. Потім сучара-янучара прислав чмиря - аж до евромайдану. А в проміжках між ними прааили інші совки, які ставилися до населення, як до скота.

    Тепер вам зрозуміло, чому я весь час був у депресії і хотів звалили якомога далі? 

    Судячи по кількості дизлайків під постом про те, що Україна окупована, більшість людей не усвідомлює реальний стан речей.

    І саме головне, що ніяких перспектив немає. Навіть якщо підпишуть перемир'я і проведуть вибори, то президентом буде або Зеленський, або Залужний. А Залужний - то ще гірше за Зеленського. Буде вам закон 7351 для всього населення.

    • Лайк 2
  4. 47 хвилин тому, DimaF сказав:

    Ты не ох%ел случайно, что ты мелешь ??

    Тю, у вас навіть Головнокомандувач чистокровний кацап. Причому кацап посконний, який балакає українською як Азіров. Неважливо за що воюють звичайні солдати, вони можуть скількі завгодно розказувати, що вони воюють кожен за своє, але реально вони воюють за ті цілі, які ставлять ті, хто їми керує. А їх ціль - утримання влади і заробіток на війні. І все це руйнує Україну. 

    • Лайк 2
  5. Тільки що, XL.pro сказав:

    То повертайтесь з сім'єю з Німеччини в Україну)))

    Нема зараз ніякої України, вона повністю окупована. Одним підарасами з одного боку, іншими підарасами з іншого. Це як у другу світову в Україні воювали німецька і радянська армії, але обидві були окупаційними, тому що воювали за свої інтереси, які не співпадали з українськими. От зараз ЗСУ замість радянської, а кацапи замість німців. І обидві воюють на знищення України.

    • Лайк 1
    • Хаха 1
    • Дізлайк 18
  6. 2 години тому, vadimv сказав:

    Так справа якраз в тому, що одні отримали прибутки, а інші - збитки (війну).

    Ви так кажете, наче це щось пагане. Захід сотні років заробляв на папуасах і продовжує це робити. Ніякого дива не сталося.

    • Лайк 1
  7. 3 години тому, Магирус сказав:

    То треба було людей чавити? Ще один вояка)))

    Тобто зараз ЗСУ нічого не заважає вбивати мирних мешканців (українців), а тоді заважало? Чи може ви думаєте, що коли летить в ту сторону, то воно виключно по військовим об'єктам?

    • Хаха 1
    • Дізлайк 1
  8. 4 години тому, Canton сказав:

    Пропозиція Джонсона насправді глибша ніж здається.

    Джонсон лише на перший погляд пропонує Україні "НАТО і ЄС в обмін на території", а також якийсь "механізм захисту російської мови в Україні", який ми ніколи не виконаємо.

    В дійсності треба розуміти, що Боріс Джонсон - хитрий лис, який захоплюється Черчиллем, а особливо його мистецтвом спокуси союзників, якому (мистецтву спокуси) прямо присвячує велику частину в своїй книзі про Черчилля.

    Насправді, Джонсон цією статтею намагається вирішити "проблему Трампа" для Заходу - як спокусити Трампа відмовитися від його плану примусити Україну до переговорів із РФ на нинішніх позиціях?

    По суті для нас ключовим в пропозиції Джонсона є те, що він пропонує Трампу в разі перемоги на виборах в США 1) зняти обмеження для України бити американською зброєю вглиб території РФ, і значно важливіше 2) дати Україні стільки зброї, щоб ЗСУ викинули армію РФ "хоча б на позиції 24 лютого 2022 року".

    Після цього Джонсон і пропонує перейти до перемовин, на які пропонує вийти з умовами "НАТО і ЄС для України" і "обіцянкою з боку України захисту рос.мови", щоб "надати можливість путіну зберегти обличчя і оголосити цілі СВО виконаними".

    Чи може досвідчений Джонсон не розуміти, що в утворених гіпотетичних умовах - після успішної наступальної операції Українською Армією і силового розгрому армії РФ з вигнанням її на позиції "хоча б до 24 лютого 2022 року" - ніяких переговорів з Путіним уже не буде? Буде в дійсності кувалда на голові путіна від його найближчих соратників. Уже під час розгрому і панічного відступу армії РФ почнуться неконтрольовані процеси розпаду влади Путіна, а отже і переговорів з ніяким Путіним з необхідністю для нас зберігати його розплющене кувалдою обличчя не буде.

    Звісно, Боріс Джонсон це прекрасно розуміє. Саме він запропонував у березні 2022 року нічого не підписувати з путіним, а розгромити його армію. Його пропозиція тоді спрацювала: ми відмовилися від стамбульської капітуляції, розгромили армію РФ під Києвом, на Харківщині, Зміїному, а потім і на Херсонщині і нинішні умови запропоновані рашкою минулого місяця через Колокольцева уже значно більш вигідні за стамбульські. А наступні - будуть ще більш вигідні. І далі ще і ще.

    Насправді, Джонсон пропонує не план поступок путіну, а план зваблення Трампа. Його пропозиція в дійсності має одну ціль: збити Трампу його власний план, суть якого - всадити Україну і РФ за стіл переговорів на нинішніх позиціях. Плану, який вигідний Росії.

    План Джонсона - звабити Трампа ідеєю "сильного лідера", який на відміну від "слабкого Байдена" одним ударом принесе Америці і всьому Заходу перемогу замість поразки, відверне Третю світову. Для цього, за пропозицією Джонсона, Трампу треба зробити "зовсім трохи": погодитися забезпечити ресурсами розгром російських військ на узбережжі Чорного і Азовського морів, а також у Донецькій і Луганській областях.

    Вважаю, нам треба обома руками підхопити ідею Джонсона.

    Дуже гарний план. (C)

    Хвамілію того дегенерата, якій це писав, вкажіть:)

    • Хаха 1
  9. 3 хвилини тому, vadimv сказав:

    Ви мабуть неуважно Талєба читали, а саме про відмінність шансів і фатальності іхніх наслідків )

    Тобто, реалізація вірогідності 0,0001% може вас тупо вбити, після чого вам не буде жодної користі від доходу ))

    Талєба (який так ризикує) я ще можу зрозуміти - він православний джихадист, а вам нащо це героїчне харакірі? )))

     

    Ваша помилка в тому, що я входив у той 0.0001% І отой юрист мабуть також:)

  10. 6 хвилин тому, XL.pro сказав:

    Знаєте, є у мене знайомі, коли бізнес процвітав, то все було чудово: і люди класні, і пучок петрушки 10 грн.

    Коли ж через війну бізнес перестав приносити дохід, а жити хочеться з тим комфортом, що і раніше, то виявляється, що у нас все не так: і населення дегенеративне, і петрушка по 20 грн не в радість.

    Веду до того, що точка зору визначається місцем сидіння і все дуже суб'єктивно.

    От я хєр його знає, я до 24.02 досить невірно оцінював рівень населення. Мабуть саме тому, що обмежив коло спілкування. А з початку окупації і після неї я просто охуїв. Від кількості уйобків в Україні. Це був такий когнітивний дисонанс, що словами це важко передать.

    • Лайк 2
    • Хаха 1
    • Сумно 2
  11. 2 хвилини тому, XL.pro сказав:

    Не так. Коли є що втрачати, не хочеться ризикувати всім, особливо коли не 20 і не 30 років (тоді розуміння не було).

    Але життя безцінне. Зараз багато б хто вчинив інакше.

    Колись тут, на форумі, дуже давно Васабі писав, що до сорока люди взагалі мало що розуміють. І я з ним згоден. Але все це дуже печально, що треба прожити півжиття, а то й три четверті, щоб зрозуміти прості речі. Ця цивілізація лишня на Землі.

    • Лайк 2
    • Хаха 1
  12. 1 хвилину тому, vadimv сказав:

    То жабки люди просто не помічали, як температура води в каструлькі підвищується

    Все помічали. До 24.02.22 жити в Україні було охуєнно. Якщо обмежити коло спілкування з розумними і адекватними людьми і не звертати уваги на дегенератів.

    • Хаха 1
  13. Тільки що, vadimv сказав:

     Максимальною користію від перебування в окупації мабуть є безцінний життєвий досвід чи ПТСР? 

    А моги б і вбити. Що тоді робити з отриманою максимальною користю? 

    Мабуть варто хапатися в останій момент  

    Це потрапляння (двічі) в окупацію називається "реагувати на ситуацію"?

    Вам жеж за місяць вказали майже точну дату.

    Життя в окупації - то наслідок совкового виховання, воно не проходить безслідно. Це ще добре, що я з гарячки в ЗСУ не пішов, бо думка така була. 

    Все дитинство, скільки я себе пам'ятаю, ми грали у війну. Нас виховували для війни. Ми жили війною. Я слухав Цоя, Шевчука і Кінчева, які оспівували війну. Мої улюблені фільми в дитинстві були про війну. Я читав книжки про війну...

    А коли прийшла війна, я не міг просто втікти. Моя раціональність говорила - тікай, а моє виховання говорило - воюй. І так я і завис у цьому стані. Лишився. Хоч і не воював.

    • Лайк 3
  14. 4 хвилини тому, Canton сказав:

    Он оно шо!

    Утром мажу бутерброд 
    Сразу мысль: а как народ? И икра не лезет в горло, И компот не льется в рот!(С)

    Кстати, у меня есть ещё мудрость, проверенная годами практики. Чтобы корова меньше ела и больше давала молока, ее надо чаще доить и реже кормить.  (С)

    photo_2024-07-21_09-53-38.jpg

    Саме цікаве, що все це триває віками. І як тут не згадати українського класика...

    Доборолась Україна.

    До самого краю.

    Гірше ляха свої діти.

    Її розпинають.

  15. Тільки що, vadimv сказав:

    Цікаво, а як називають тих, кому 10 років пишеш про те, що потрібно їхати, вони весь цей час вважають тебе сільським дурачком і розказують шо ти неправий і як тут класно жити, а потім за місяць переобуваються і їдуть )

    Їх називають розумними людьми, які діють по ситуації і отримують максимальну користь в моменті. 

    Насправді все в цьому світі досить рандомне і може скластися так чи інакше. І розраховувати на довгострокові прогнози абсолютно не варто. Варто бути просто гнучким, щоб вчасно реагувати на ситуацію. 

  16. 2 хвилини тому, XL.pro сказав:

    Так хотіли жити в Україні, що за місяць змінили думку на протилежну))). Хоча мене це не здивувало))).

    Думки не змінюють тільки дурні. А в Україні я б і зараз хотів жити. Але не маю можливості... Це вже не Україна.

     

     

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...