Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmitriy_S

Пользователи
  • Публікації

    15 078
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    67

Усі публікації користувача Dmitriy_S

  1. В найближчі роки іншого не передбачається. Гайки і далі будуть закручувати. І кордони після перемир'я вам ніхто не відкриє, навіть не надійтесь. А то Путін снова нападьот. Ще й для жінок можуть закрити.
  2. Ті, хто усвідомлює, звалили з країни і в цій гілці переважно не сидять. Сидять тут ті, кому подобається жити в совку. Он, як вище написали, їм заєбца.
  3. Судячи по кількості дизлайків під постом про те, що Україна окупована, більшість людей не усвідомлює реальний стан речей. І саме головне, що ніяких перспектив немає. Навіть якщо підпишуть перемир'я і проведуть вибори, то президентом буде або Зеленський, або Залужний. А Залужний - то ще гірше за Зеленського. Буде вам закон 7351 для всього населення.
  4. Та ні не так, тоді була якась видимість демократії. Зараз же до населення ставляться, як до скота. Прям як в СРСР, який окупував Україну.
  5. Тю, у вас навіть Головнокомандувач чистокровний кацап. Причому кацап посконний, який балакає українською як Азіров. Неважливо за що воюють звичайні солдати, вони можуть скількі завгодно розказувати, що вони воюють кожен за своє, але реально вони воюють за ті цілі, які ставлять ті, хто їми керує. А їх ціль - утримання влади і заробіток на війні. І все це руйнує Україну.
  6. Нема зараз ніякої України, вона повністю окупована. Одним підарасами з одного боку, іншими підарасами з іншого. Це як у другу світову в Україні воювали німецька і радянська армії, але обидві були окупаційними, тому що воювали за свої інтереси, які не співпадали з українськими. От зараз ЗСУ замість радянської, а кацапи замість німців. І обидві воюють на знищення України.
  7. Добре, тепер Трампу ще легше буде перемогти.
  8. Україна - багата країна. Просто коло бенефіціарів обмежене:)
  9. Ви так кажете, наче це щось пагане. Захід сотні років заробляв на папуасах і продовжує це робити. Ніякого дива не сталося.
  10. Більшість людей в цій темі є фанатами Байдена. Українці - то народ-мазохіст, народ-самогубець.
  11. Тобто зараз ЗСУ нічого не заважає вбивати мирних мешканців (українців), а тоді заважало? Чи може ви думаєте, що коли летить в ту сторону, то воно виключно по військовим об'єктам?
  12. Хвамілію того дегенерата, якій це писав, вкажіть:)
  13. Ваша помилка в тому, що я входив у той 0.0001% І отой юрист мабуть також:)
  14. Ще цікавіше бути юристом в окопі:)
  15. Та нє. Самі яскраві дегенерати до війни якраз були порохоботами:)
  16. От я хєр його знає, я до 24.02 досить невірно оцінював рівень населення. Мабуть саме тому, що обмежив коло спілкування. А з початку окупації і після неї я просто охуїв. Від кількості уйобків в Україні. Це був такий когнітивний дисонанс, що словами це важко передать.
  17. Колись тут, на форумі, дуже давно Васабі писав, що до сорока люди взагалі мало що розуміють. І я з ним згоден. Але все це дуже печально, що треба прожити півжиття, а то й три четверті, щоб зрозуміти прості речі. Ця цивілізація лишня на Землі.
  18. Все помічали. До 24.02.22 жити в Україні було охуєнно. Якщо обмежити коло спілкування з розумними і адекватними людьми і не звертати уваги на дегенератів.
  19. Життя в окупації - то наслідок совкового виховання, воно не проходить безслідно. Це ще добре, що я з гарячки в ЗСУ не пішов, бо думка така була. Все дитинство, скільки я себе пам'ятаю, ми грали у війну. Нас виховували для війни. Ми жили війною. Я слухав Цоя, Шевчука і Кінчева, які оспівували війну. Мої улюблені фільми в дитинстві були про війну. Я читав книжки про війну... А коли прийшла війна, я не міг просто втікти. Моя раціональність говорила - тікай, а моє виховання говорило - воюй. І так я і завис у цьому стані. Лишився. Хоч і не воював.
  20. Саме цікаве, що все це триває віками. І як тут не згадати українського класика... Доборолась Україна. До самого краю. Гірше ляха свої діти. Її розпинають.
  21. Можна поцікавитись що саме?
  22. Їх називають розумними людьми, які діють по ситуації і отримують максимальну користь в моменті. Насправді все в цьому світі досить рандомне і може скластися так чи інакше. І розраховувати на довгострокові прогнози абсолютно не варто. Варто бути просто гнучким, щоб вчасно реагувати на ситуацію.
  23. Жалко, шо більшість американців взагалі не в курсі, хто такий отой ваш Снайдер. Думаю, Трамп тоже.
  24. Думки не змінюють тільки дурні. А в Україні я б і зараз хотів жити. Але не маю можливості... Це вже не Україна.
×
×
  • Створити...