Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

laritus

Пользователи
  • Публікації

    3 784
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Усі публікації користувача laritus

  1. Все відео приклад жіночої "логіки" . Зеркаль стверджує, що підняття таріфу до 5 грн. (при ринкової 7.5 грн.) не стосується відновлення енергетіки (генеруючих потужнстей), але при цьому пояснює, що підняття тарфіу стосується покращення економічних показників Енергоатома (яке доречі генерує саму дешевшу ЕЕ в країні). При цьому Олена Зеркаль усвідомленно стверджує, що Енергоатом декларує, що будує 4 нових енергоблоки. Тобто пані Олена Зеркаль сама собі протеричить, адже фінансування компанії яка зараз дотує населення і збільшує генеруючи потужності це і є відновлення енергетіки в країні, а всі претензії пані Зеркаль стосуються того, що фінансування перекладається на населення, а ні на міжнародну допомогу . Колись я вважав пані Зеркаль розумною і рівноваженою людиною, але зараз бачу, що влада змінює людей не у кращий бік (не має розуму в думках і склалось враження, що людина вже звикла жити за рахунок іншіх країн. Коли людина робить ставку ні на власні сили, а на допомогу це в підсумку завжді закінчується погано). Що стосується Яніни, то вона каже, що зміни стосуються переходу на ринкові умове, але так каже, що це начебто таємниця (це зрада зрадная!) і це щось погане . Зазвичай люди в ЄС отримують гідні зарплати і сплачують ринкові ціни, а у нас все робиться в напрямку ЄС, АЛЕ самим поганим шляхом з початку піднимуть ціни на таріф, потім ці ціни будуть закладені у вартість товарів і послуг і це вимущено змусить споживача і заощаджувати і заробляти більше (що б якось вижити). Так собі шлях... але добра новина все це буде спонукати споживача якось відходити від держави (встановлювати СЕС, теплові насоси, електроприлади А+ класу, більше використовувати нічній тариф).
  2. Що ви мені намагаєтесь довести (в істеричній манері спілкування)? Якщо ви не розумієте зміст цитованого, навіщо цитуєте?!
  3. Мені 41 рік і я сильнійший ніж був в 30-35 років, тому, що зараз ношу екіпірування 16,5 + кг. і таким чином відбувається навантаження/тренування. Якщо бухати і палити, то ви і до 35 років деградуєте (має значення звички, а ні вік). Головна перевага віку так це витривалість, я наприклад можу 3 дні нічого не їсти і протриматися лише на 1,5 літрах води (була життєва ситуація – перевіряв) виконуючі завдання (молоді цього не вміють, тому, що прискорений метаболізм). Можу тривалий час протягом тижня спати лише 3-4 години в день (молоді цього без стимуляторів також не можуть тому, що їх організм розвивається і відповідно потрібно більше часу для відновлення). І піхотинець за 40 років не рідкість :), якщо б ви були в армії ви би це самі побачили, так само є і за 50 років (мій сержант 53 роки, а іншій 58 років, тому, що АТО було майже 10 років тому і навіть тоді воювали за 30+, самі пора***те їм зараз від 40 років :)).
  4. Тому, що процес еволюції він завжди займає більше часу ніж наприклад процес революції (координальне знищення всього старого, чого у нас ніколи не було за останні з 91-го року). Завжди потрібен час на трасформацію... Згадайте як Мойсей вивів народ з рабства, а потім ще водив пустелею 40 років (ту пустелю можна було пройти за пару років максимум, або взагалі за 40 років не шукати, а будувати державу в Єгипті), чекали поки помре останній раб який пам'ятав рабство і буде можливість побудувати вільну країну. А ми лише 33 роки як відділились від совка (ми самі повинні вирішувати в межах яких кордонів будемо будувати країну, за це і йде боротьба). Або війна в США за незалежність тривала 8 років (а потім, ще 4 роки на громадянську війну з робовласниками вже в середені країни. Знищили зовнішнього ворога в особі Англії, а потім знищували внутрішнього ворога і лише потім будували країну). Війна йде за час, який необхідний нашій державі для перетворень у країни заходу, воюють за майбутнє чи перспективу (як хочете це називайте). Ви за свого життя результат не оціните, тому вам і немає сенсу воювати :), але це лише якщо керуватися своїми інтересами, а не інтересами своїх нащадків (вони як раз не обірають олігархів, за гречку у нас купують старе покоління).
  5. ми – країна задушена податками. У нашій країні олігархат 30 років грабував людей використовуя державу (розробляючи закони на свою користь. Той самий зелений тариф був спочатку розроблений для братів Клюєвих, а схема Ротердам+ на користь Ахметова-ПОП, газові схеми Фірташа), тобто до держави довіри немає (вона лише бере і перерозподіляє не справедливо). Але це не відміняє того, що справді патріоти народжені за 30 років захищають цю країну (як можуть). Мова про те, що після 35 років людина має досвід і має інші життєві цінності (не тільки родина).
  6. Що за нісенітниця написана? У вас якщо і є хоч якесь звання, то це не нашої країни (судячи з мови :)). 🤣 у ботов перекладач зламався, або освіти не має
  7. звучить надто узагальнено :), для розуміння могли просто вказати суму своєї пенсії (впевнений, що це чотиризначне число і це богато би пояснило про те з якої саме з-п ви сплачували податки :)). Про курс 27 грн. (2018 р. і далі) біткуватися не потрібно (відповідно і підвищення вартості послуг на все не тільки на операцію), ваш улюблениць ПОП казав, що курс буде не більше 10 грн. Мед. реформу проводив, ще ПОП :), то до кого претензії про 108 тис. за операцію або подихай?!?
  8. Я військовий (тому знаю, про що кажу) і так це моя особиста думка (я так і написав, що це мій досвід), а ні як ви копипастити, чужі наративи навіть зараз не здатні нічого свого написати 🤣
  9. До чого цей вброс (якась нісенітниця або кривляння)?!? Здатні воювати майжі всі (в не залежності від віку, або статі), навіть школяр вправно може керувати ФПВ дроном наприклад так само як і стара людина (за 60 років) може керувати авто яке щось довозить. Вік не є обмеженням при сучасном обладненні (технологіі змінюють війну. Наприклад в першу світову війну мобілізували до 43 років, а раніше за Олександра 3 в 1888 р. призовний вік був здається до 21 року, тому, що зброя була іншо). Я вам про свій досвід кажу, що нажаль в СЗЧ втікають віком до 35 років (не бачив ніколи, що б в СЗЧ втікла людина за 35 років), а ви мені про Порошенко, Зеленського... афганець котрий має досвід декількох війн більш спокійний ніж хлопці 18-25 р.
  10. з власного досвіду, найадекватніші та найефективніші це 35-55 річні, до 35 років психіка не витримує (нажаль). Хоча служити можна по-різному, хтось кухарем або у зв'язку/ППО не всі є піхотинцями...
  11. це ви переконуйте себе, що без наказу батьківщину захищати не можна, а не мене :). Але мені подобається ваша історія тим, що виявляється підлий Порошенко не зміг мобілізувати таких як ви і які виключно з "добрих" намірів вимушено покинули країну у 2022 р. , негідник ПОП... а ви жертва обставин :).
  12. ви як були на утриманні у держави, так і залишаєтеся, тому платити точно не вам, а нам :).
  13. зі мною разом воюють 53-58-річні (так для довідки), не потрібно мені писати про відповідальність мдя... так собі виправдання.
  14. Ви написали, що платити "нам", я відповідно написав, не смішіть "нас", але я зрозумив, що це дуже тонко для Вас і ви нічого не зрозумили .
  15. я ж кажу - жінка пише (тому і не має логіки і постійні емоційни гойдалки з образами)
  16. Настав час цікавих історій :). Питання: як чоловік призовного віку у березні 2022 р. міг залишити країну? Як зміг бути знятий з обліку у 2014 р. (взагалі знятий з обліку?)? І як при всьом цьом він не є ухилянтом?!? 🤣
  17. Найбільш смішно, що людина влучно пише про себе і саме свою поведінку, але проектує це на дії оточуючих 🤣
  18. Так у клоуна (фізична особа) чи у держави?!? Чи взагалі байдуже, що писати (0 - логіки, лише теги)? Якщо персонально у клоуна (як ви написали) то це проблеми клоуна . А скільки особисто ви заплатили за не законне звільнення Сергія Бочковського (голови ДСНС) в 2015 р.? Чи то інше, тому, що мова не про ЕСПЛ?!? І "нам" - це кому? Вам (ухилянту котрий втік в 2022 р. і зараз з інших країн "нас" вчить як жити) також це виплачувати? 🤣 А з яких коштів особисто ви будете виплачувати? Із допомоги яку надають вам інши країни? Не смішіть нас
  19. хто б це казав 🤣... це та людина яка не може нічого довести, або взагалі, щось логічне написати як і вінсол і лише ображає інших, коли ій на це вказують.
  20. Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроект, який дасть можливість створити Державний реєстр осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф проти України. Він дасть змогу державі і громадянам не просто фіксувати всі факти нанесення шкоди життю і здоров'ю, а сформувати набори даних, які в майбутньому можуть допомогти довести завдану шкоду при зверненні громадян до Міжнародного компенсаційного механізму за відшкодуванням збитків за рахунок репарацій.
  21. Роттердам+, зв'язок Медведчука і ПОП... :), де таке зараз?
  22. Рожеві мрії кремлівські в ботів паплюжити захід при будь-якій нагоді 🤣
  23. Це не його досягнення :), РФ на той час була не підготовлена для повномасштабного вторгнення, вони всі 5 років намагалися за допомогою Медведчука захватити владу зсередини, що б уникнути санкцій при відкритому нападу як зараз, коли це не допомогло тоді почали вторгнення.
  24. Я ж кажу нічого ви не зрозуміли. Вам відповідаєш, а ви гадки не маєте, про, що йде мова :), вам навіть співбесідник не потрібен, ви самі з собою спілкуєтесь (але чомусь намагаєтесь цитувати інших).
×
×
  • Створити...