Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

laritus

Пользователи
  • Публікації

    3 790
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Востаннє laritus виграв 17 вересня 2022

Публікації laritus були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

laritus's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

4,4 к

Репутація

  1. Макарівській ДТЕК так само чекає лист роз'яснення і нічого не оформлює (але в моєму випадку вони чекають роз'яснення про те, чи можливо оформити таріф на ел. конвектори, замість електрокотла. В роз'ясненні повинен бути вичерпний перелік електрообладнання на яке можна оформлювати таріф).
  2. нічого не зрозумів. Якщо приберуть податки на 31,5% (ПДВ+митний податок+військовий збір), ціна пропорційно зменшиться?
  3. Доброго дня! 16 липня 2024 р. Верховна Рада України проголосувала у другому читанні та в цілому два законопроекти, № 11258 та № 11259, Прийнятими законами, зокрема передбачено в тому числі звільнення (якщо не помилаюсь тимчасово, на період дії воєнного стану на території України, але не довше ніж по 31 грудня 2025 року) від оподаткування обладнання для вітрової та сонячної генерації (панелі, інвертори, обладнання для контролю та розподілу електричного струму, що обліковуються за такими кодами УКТЗЕД: 8504 40 88 00, 8504 40 84 00, 8541 43 00 00, 8537, а також 8507 60 00 00 – літій-іонні акумулятори (окрім установок зберігання енергії потужністю менш ніж 300 Вт по змінному та постійному струму та окремих літій-іонних комірок ємністю менш ніж 200 А-год) у зв'язку з чим питання чи зміниться ціна в меньшій бік, якщо замовляти зараз на осінь?
  4. З початку здивувався, що ця істота почала писати українською і тим більше щось аналізувати (він ніколи розумом не відрізнявся в кращій бік). Подумав, що бота просто замінили на нового :), а потім вирішив перевірити, звідки він це взяв... і пазл склався :), бот просто копіпастит контент з телеграм смітників накшталт Березовый сок, Чекалкіна, Зе зрада та свідки кривавого пастора, видаючи думки автора цього контенту Романа Зайцева як за свої думки (тому, що не має посилання на оригінал) :). Ось приклад (не хочу давати посилання на телеграм канали).
  5. Типу, це на щось впливає (що каже Кличко) 😄. хто взагалі його слухає?!?
  6. Казки для дурнів і домогосподарок.
  7. Все відео приклад жіночої "логіки" . Зеркаль стверджує, що підняття таріфу до 5 грн. (при ринкової 7.5 грн.) не стосується відновлення енергетіки (генеруючих потужнстей), але при цьому пояснює, що підняття тарфіу стосується покращення економічних показників Енергоатома (яке доречі генерує саму дешевшу ЕЕ в країні). При цьому Олена Зеркаль усвідомленно стверджує, що Енергоатом декларує, що будує 4 нових енергоблоки. Тобто пані Олена Зеркаль сама собі протеричить, адже фінансування компанії яка зараз дотує населення і збільшує генеруючи потужності це і є відновлення енергетіки в країні, а всі претензії пані Зеркаль стосуються того, що фінансування перекладається на населення, а ні на міжнародну допомогу . Колись я вважав пані Зеркаль розумною і рівноваженою людиною, але зараз бачу, що влада змінює людей не у кращий бік (не має розуму в думках і склалось враження, що людина вже звикла жити за рахунок іншіх країн. Коли людина робить ставку ні на власні сили, а на допомогу це в підсумку завжді закінчується погано). Що стосується Яніни, то вона каже, що зміни стосуються переходу на ринкові умове, але так каже, що це начебто таємниця (це зрада зрадная!) і це щось погане . Зазвичай люди в ЄС отримують гідні зарплати і сплачують ринкові ціни, а у нас все робиться в напрямку ЄС, АЛЕ самим поганим шляхом з початку піднимуть ціни на таріф, потім ці ціни будуть закладені у вартість товарів і послуг і це вимущено змусить споживача і заощаджувати і заробляти більше (що б якось вижити). Так собі шлях... але добра новина все це буде спонукати споживача якось відходити від держави (встановлювати СЕС, теплові насоси, електроприлади А+ класу, більше використовувати нічній тариф).
  8. Що ви мені намагаєтесь довести (в істеричній манері спілкування)? Якщо ви не розумієте зміст цитованого, навіщо цитуєте?!
  9. Мені 41 рік і я сильнійший ніж був в 30-35 років, тому, що зараз ношу екіпірування 16,5 + кг. і таким чином відбувається навантаження/тренування. Якщо бухати і палити, то ви і до 35 років деградуєте (має значення звички, а ні вік). Головна перевага віку так це витривалість, я наприклад можу 3 дні нічого не їсти і протриматися лише на 1,5 літрах води (була життєва ситуація – перевіряв) виконуючі завдання (молоді цього не вміють, тому, що прискорений метаболізм). Можу тривалий час протягом тижня спати лише 3-4 години в день (молоді цього без стимуляторів також не можуть тому, що їх організм розвивається і відповідно потрібно більше часу для відновлення). І піхотинець за 40 років не рідкість :), якщо б ви були в армії ви би це самі побачили, так само є і за 50 років (мій сержант 53 роки, а іншій 58 років, тому, що АТО було майже 10 років тому і навіть тоді воювали за 30+, самі пора***те їм зараз від 40 років :)).
  10. Тому, що процес еволюції він завжди займає більше часу ніж наприклад процес революції (координальне знищення всього старого, чого у нас ніколи не було за останні з 91-го року). Завжди потрібен час на трасформацію... Згадайте як Мойсей вивів народ з рабства, а потім ще водив пустелею 40 років (ту пустелю можна було пройти за пару років максимум, або взагалі за 40 років не шукати, а будувати державу в Єгипті), чекали поки помре останній раб який пам'ятав рабство і буде можливість побудувати вільну країну. А ми лише 33 роки як відділились від совка (ми самі повинні вирішувати в межах яких кордонів будемо будувати країну, за це і йде боротьба). Або війна в США за незалежність тривала 8 років (а потім, ще 4 роки на громадянську війну з робовласниками вже в середені країни. Знищили зовнішнього ворога в особі Англії, а потім знищували внутрішнього ворога і лише потім будували країну). Війна йде за час, який необхідний нашій державі для перетворень у країни заходу, воюють за майбутнє чи перспективу (як хочете це називайте). Ви за свого життя результат не оціните, тому вам і немає сенсу воювати :), але це лише якщо керуватися своїми інтересами, а не інтересами своїх нащадків (вони як раз не обірають олігархів, за гречку у нас купують старе покоління).
  11. ми – країна задушена податками. У нашій країні олігархат 30 років грабував людей використовуя державу (розробляючи закони на свою користь. Той самий зелений тариф був спочатку розроблений для братів Клюєвих, а схема Ротердам+ на користь Ахметова-ПОП, газові схеми Фірташа), тобто до держави довіри немає (вона лише бере і перерозподіляє не справедливо). Але це не відміняє того, що справді патріоти народжені за 30 років захищають цю країну (як можуть). Мова про те, що після 35 років людина має досвід і має інші життєві цінності (не тільки родина).
  12. Що за нісенітниця написана? У вас якщо і є хоч якесь звання, то це не нашої країни (судячи з мови :)). 🤣 у ботов перекладач зламався, або освіти не має
  13. звучить надто узагальнено :), для розуміння могли просто вказати суму своєї пенсії (впевнений, що це чотиризначне число і це богато би пояснило про те з якої саме з-п ви сплачували податки :)). Про курс 27 грн. (2018 р. і далі) біткуватися не потрібно (відповідно і підвищення вартості послуг на все не тільки на операцію), ваш улюблениць ПОП казав, що курс буде не більше 10 грн. Мед. реформу проводив, ще ПОП :), то до кого претензії про 108 тис. за операцію або подихай?!?
  14. Я військовий (тому знаю, про що кажу) і так це моя особиста думка (я так і написав, що це мій досвід), а ні як ви копипастити, чужі наративи навіть зараз не здатні нічого свого написати 🤣
×
×
  • Створити...