Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

bonjorna

Пользователи
  • Публікації

    109
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

bonjorna's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

60

Репутація

  1. Відкриті балкони - це великий геморой і велика вартість будівництва, якщо робити правильно з ізоляцією, відводами води. Ми колись теж захотіли відкриті, а після першого осіннього-зимового сезону з вигрібанням снігу та видаленням води після косого дощу засклили роздвижками )
  2. Краще сухий керамограніт, або клінкер: ляпнув - роз(б)лив- помив, витер, змів будь-що - крихти, листя, пелюстки, сніг - і щастя)
  3. Є різні моменти по роботі димоходу, висоті та ширині самого порталу - роблять майстри розрахунки і тоді воно не димить і працює, як треба. В мене в будь-яку погоду та пору року диму в обличчя немає. Та і всі інші параметри в+ш+г - норм. Високі казани може не зовсім зручно може бути - але то інша історія
  4. Ні, не саме таким, але подібним в бесідці, зробленим з цегли - внутрішня частина топки з вогнетривкої, зовні з червоної повнотілої.
  5. Питання естетики важливе, безумовно, але головне - щоб працювало, як треба - це вже не заборна специфіка, а більш по пічам. Я користувач такої бандури.
  6. Та і всі поверхні біля нього теж з чогось подібного, бажано подібне на глянець або полірований камень - поставив казан чи каструлю з сажею або жиром капнув - витер вологою чи сухою серветкою - порядок - робоча зона
  7. Практично також, тільки на другому поверсі є радіатори, що розраховані під низькотемпературну СО з головками, а ще тепла підлога в санвузлі. Є під це на 2 поверсі свій колектор, але без усяких змішувальних вузлів та додаткових насосів. Питань по роботі взагалі ніяких, крім того, що по відчуттям з радіаторами (працюючими чи ні) менш комфортно, ніж з теплою підлогою. Враховуючи, що підлога на 2 поверсі з плитки - є певні шкодування в мене, що не зробили опалення також теплою підлогою, але практики не було і такі в цілому справи.
  8. За 8-9 років з кольоростійкостю коричневої Bryza питань майже немає, але є моменти руху з'єднань (можливо температурних - переважно на сонячних сторонах) і відповідно підтікань на тих місцях. Навіть герметики бітумні та стрічки не рятують - намагалися ними вирішити майстри, що спеціалізуються на монтажу покрівлі, я потім через якийсь час це все зачищав та змінював муфти - це вирішує, але на який час - хз. До речі - вони казали про схожу ситуацію з металевими жолобами. Добре, якщо є можливість доступу до цих муфт та дозволяє висота покрівлі та конструкція будинку, а в іншому разі може бути невесело.
  9. Якщо це у відношенні моєї теми - кондиціонери у будинку є, але для охолодження влітку. Питання було у можливій економії споживання електроенергії шляхом зниження температури в будинку в зимовий період на 7-10 днів і потім ії підвищення до базового значення.
  10. Чому тільки повітря? А огороджуючі конструкції, перекриття? Якщо не каркас чи СІП, то теж акумулює.
  11. В итоге после этих всех манипуляций с отпуском разница потребления э/э по сравнению с предыдущим месяцем составила 86 квт. Моё мнение - фокус не удался )
  12. С ночным тарифом понятно. А регулирование суточной температуры - ночью и днём меньше, а утром и вечером (когда люди дома условно) выше - какая экономия?
  13. Для чего-то же немцы или французы эти режимы суточные разрабатывают и применяют в своих системах отопления - какой то профит должен быть?
  14. Есть разная техника в хозяйстве, поэтому и привел пример. С электрокотлом пока тоже сомнения в целесообразности "режима отпуска", по итогу посмотрим.
×
×
  • Створити...