Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

tmartin1909

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача tmartin1909

  1. Natali1962, при подачі Декларації для введення в експл. копії ТП і держакту на землю ви подавали нотаріально засвідчені? І чи повертаються вони при відмові?
  2. Питання. Будонок (самострой) Київська обл. Броварський р-н, побудований в 2008, потім стояв без уваги через відсутність "грошов", зимою 2012-2013 зробили внутрянку, визвали інспектора він все обміряв, записав, про рік побудови казали не один раз. 16.04.2013 (трохи не дотягнули до 29.04.2013 ( ) отримали ТП рік побудови вліпили 2013. Це можна якось змінити???!!!!! Чи вже потрібно йти по всіх колах пекла??? Підскажіть будь ласка!!!
  3. Доброго дня форумчани! У мене лише початок паперової волокити. Збираємось подавати док-ти для введення в експлуатацію самобудови. Була тьма питань щодо подачі декларації але перечитавши форум гадаю знайшла правильні відповіді (мабуть, ДАБК буде вважати інакше :wink:)), нажаль одне питання залишилося. Хто знає підскажіть будь ласка!!! Цитата з наказу 95 "засвідчені в установленому порядку копії: документа, що посвідчує право власності чи користування земельною ділянкою, на якій розміщено об'єкт; технічного паспорта". Мається на увазі засвідчені нотаріально, чи засвідчені надписом "з оригіналом вірно" + підпис??? Якщо нотаріально, то чи повертаються мені ці нотаріально засвідчені копії разом з відмовою, чи потрібно кожен раз все поновому оформляти у нотаріуса. Дуже дякую. І вибачте якщо щось дуже очевидне питаю. Перший раз маю з цим справу.
  4. Доброго дня форумчани! У мене лише початок паперової волокити. Збираємось подавати док-ти для введення в експлуатацію самобудови. Була тьма питань щодо подачі декларації але перечитавши форум гадаю знайшла правильні відповіді (мабуть, ДАБК буде вважати інакше ;))), нажаль одне питання залишилося. Хто знає підскажіть будь ласка!!! Цитата з наказу 95 "засвідчені в установленому порядку копії: документа, що посвідчує право власності чи користування земельною ділянкою, на якій розміщено об'єкт; технічного паспорта". Мається на увазі засвідчені нотаріально, чи засвідчені надписом "з оригіналом вірно" + підпис??? Якщо нотаріально, то чи повертаються мені ці нотаріально засвідчені копії разом з відмовою, чи потрібно кожен раз все поновому оформляти у нотаріуса. Дуже дякую. І вибачте якщо щось дуже очевидне питаю. Перший раз маю з цим справу.
×
×
  • Створити...