Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

VAS_1977

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем VAS_1977

  1. Не дивіться цих каналів! Вони призначені для домогосподарок які бездумно на емоціях купують не потрібні речі. Переконливий вигляд продавця, грамотно побудована подача і демонстрація роблять свою справу - люди купують барахло!

    Одного разу жінка дуже захотіла купити терку. Знав, що фігня, але погодився:) Після першого використання сподівання дружини не підтвердились - "Повна фігня" (навіть варених овочів не терла, не кажучи за сирі які так легко натирали в рекламі). Викинув навіть не пожалів.

     

    Взагалі ці мультітули хороша задумка. Ви повинні розуміни, що цей інструмент ефективний тільки в окремих не частих випадках. Вони справді допомагають вирізати або відрізати у місцях де іншим інструментом не підлізеш. Шліфовка - це те саме, що пилочкою для нігтів. :) Ціна розхідних матеріалів - основний мінус мультитулів (пильне полотно від 250 грн). А вони так швидко сідають:( Особливо обідно, коли поставив новеньке по дереву, а там маленький гвоздик і 250 грн на смітник:o

     

    Якщо все таки вирішите брати, то із запропонованих Бош. А якщо удвічі дорожче то Бош проф або Дремел.

     

    П.С. Усе написана з власного досвіду! Сам маю ось такий [ATTACH]297594[/ATTACH] Купував під набор з угловим шурупокрутом [ATTACH]297595[/ATTACH].

     

    Согласен с вышеописанным, штука нужная в целом, но покупать китайскую фигню по цене, того же боша, как минимум не рационально. Убедился на своем опыте, сначала был Тв Реноватор- больше насадок, много рекламы и пр. Действительно функционал интересный и нужный, но реально реклама как всегда врет. Режет плохо, если захотите отрезать кусок дерева будь готов к тому что на дереве останется черный след (насадка чем то покрыта, сажей какойто, которая сходит после многократного использования), мощности аппарату явно не хватает, насадки посредственного качества, и стойкий запах пластика.... Это первые ощущения... Вообщем пришлось сдать (тоже не без потерь - хитрые условия возврата). Итого юзаю бош 190. Земля и небо. Еще и вышло чуть дешевле. Одним словом не верьте тв магам. Наценки огромные товар сомнительный.

     

    Ps в обзоре 190 выше все правдиво описано у меня именно такой же blog.renovator.com.ua/obzor-bosch-pmf-190-e/

    • Лайк 2
  2. посоветуйте пожалуйста чердачную лестницу, выстоа потолка 2.7, чтобы люк был утепленный.

     

    Из хороших и более надежных можно рассматривать Stallux 3

    renovator.com.ua/catalog/product/lestnica-oman-stallux-3-120-60/

     

    Если не хочется париться с обработкой ступеней то можно металлическую Metal T3

    renovator.com.ua/catalog/product/lestnica-oman-metal-t3-120-60/

     

    из классики TERMO

    renovator.com.ua/catalog/product/lestnica-oman-termo-120-60/

     

    Люки утеплены полистиролом, по кромке короба резинка для плотности.Ж-)

×
×
  • Створити...