Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

LWolf

Пользователи
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем LWolf

  1. В 03.11.2021 в 09:47, beavis сказал:

    Я умею гуглить, спасибо. У него ща тока есть для петель. И смущает меня из дерева шаблон, боюсь роликом на фрезе продавить можно и будут вокруг петель зазоры потом

    Наскільки видно по фото то на критичних поверхнях тих шаблонів вклеєний дуб. Так що не так просто буде продавити. На кілька десятків разів повинно вистачити.

    • Лайк 1
  2. Модели с маркировкой 2S имеют 2стейдж компрессор и минимальную температуру обогрева до - 30'С при этом максимальные потери производительности будут до 20%.

    Дякую за відповідь. Планується ще можливо камін але основне навантаження на кондиціонер. На прорахунок як завжди бюджета не вистачає :( тому "на глазок" :) Намагаюся робити все сам окрім критичних моментів.

  3. Вибачте що трохи не по темі. Ціль обігрів (охолодження) мансарди 35 м2. Чи достатньо 12-ки по потужності чи краще дивитися на 18-у серію?

    Якщо вибирати черед 18-ї серії то що б шановне панство порекомендувало наприклад з КуперХантерів? CH-S18FTXAM2S-WP або CH-S18FTXTB2S-W або CH-S18FTXN-PW ? чим вони відрізняються так щоб кардинально?

  4. На ToolsUp ціни теж дещо -завищені... Але звісно не до порівняння з тутешніми в оцій темі:fool:... і розраховані на дуже великого ЛОХА:(

    Не хотів би я, щоб розглядали це за рекламу:(, але в Александра Полищука (див. одноіменний ютубканал) самі низькі ціни на інструмент з Америки привезений вже в Україну. :good:

    З Кривого Рогу, так? У нього якраз стартовий набір брав, акуми+дрелька.

  5. Можно по отдельности:

    Аккумуляторная ударная дрель-шуруповерт DeWalt DCD985 (тушка)+2 аккумулятора+ Зарядное на 110 V+Сумка - 16000 грн

    Ось наступне покоління, безщіткова модель вдвоє дешевше. Жадібність призводить до бідності.

     

    toolsup.com.ua/akkumulyatornyy-instrument/dewalt/shurupoverty-gaykoverty-1/besshhetochnaya-udarnaya-drel-shurupovert-dewalt-dcd996p2-20v-max.html

     

    Брав у них сабельну колись, та купку пилок до неї. Все було нормально пилка працює

  6. Брали в свое время матрас производства come-for.com.ua/ довольны как слоны. У меня спина перестала болеть где то через полгода. Года 4 уже пользуем, вопросов к качеству нету. Брали через представителя на Кирова в мебельном квартале.
  7. Когда то брал у этих ребят эмальпровод видел там же листовой текстолит разной толщины и большие листы. позвоните, узнайте. На сайте про текстолит ничего нет, потому что там вроде как дружественная фирма занимается этим

    polyus.com.ua/

  8. Здравствуйте.

    Кто подскажет где (у кого) взять? Цель - стены гаража. Не хочется нарваться на фуфло, предложений вроде много а отзывов по качеству нет. Ну и на какие цены ориентироваться если кто в курсе :) Спасибо.

×
×
  • Створити...