Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kandahar

Пользователи
  • Публікації

    176
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kandahar

  1. Я також схилявся до того щоб покласти на грандвідсів з заповненням швів ним же! Але хотів почути думку і поради компетентних людей! Дякую!
  2. Але ж її вкладають на газонах взагалі просто на пісок.
  3. Ще говорять що таку плитку 600*600мм товщиною 20мм вкладають на гарцовку таку як під фем (пісок з цементом)і шви прочитають піском , так як Фем. Наскільки це правильно, може комусь доводилось зтикатись ?
  4. А яку фугу краще використовувати, враховуючи що плитка товщиною 20мм і клей?
  5. Бетон вже відстоявся дві зими. Майданчик для авто під піднавісом. Все остальне під відкритим небом)
  6. Київ. Відмостка, доріжки, майданчик під авто.
  7. Порадьте на що краще покласти керамограніт 600*600мм товщиною 20мм на майданчики на вулиці, бетонна основа ? Буду вдячний за пораду!
  8. Доброго вечора! Замовляв на своє будівництво в Віталія, рекомендую порядний постачальник і хороші ціни! 0681122331 Віталій (Пиломатеріали)
  9. Комунальні послуги котеджному містечку Міжріччя - 800грн (в цю суму входить вивіз сміття, прибирання вулиць від сміття та снігу, освітлення вулиць, пропускний режим на в'їзді в містечко з охороною, відеоспостереження на вулицях), + електроенергія або газ по мірі використання. На електроенергію встановлені зонні лічильники.
  10. Продається затишний та якісно збудований будинок , Хотьянівка в котеджному містечку "Міжріччя" по вул.Вишнева. Площа будинку 140м2, будинок збудований в 2021році з якісних матеріалів з дотриманням усіх будівельних норм! Ділянка 7 сотих. Фундамент монолітно-стрічковий, стіни газоблок D500 товщиною 300мм, утеплений мінеральною ватою 100мм європейського бренду Петролана (Польща), декоративна штукатурка баранець "ФарбеКабе"(Швейцарія), декоративні елементи фасаду плитка цеглинка. Дах металочерепиця з утепленням мінватою 250мм, перекриття дерев'яне утеплене мінватою 200мм. Встановлені енергозберігаючі вікна з склопакетами Гарден з подвійним аргоном, профіль"Рехау", вхідні двері утеплені з термозривом. Ділянка обгороджена з чотирьох сторін, встановлені відкатні ворота та хвіртка з електромагнітним замком. По периметру будинку зроблена Бетона відмостка , доріжка, майданчик для авто. Свердловина 55м. Септик з переливом. В будинок заведені комунікації , електрика , вода, підключена каналізація. Пропонується два варіанти : Без чистового оздоблення і з чистовим оздобленням. В будинку з чистовим оздобленням розведена електрика, водяна тепла підлога, виводи під батареї, в санвузлах змонтовані інсталяції, розведено водопостачання по будинку, стіни поштукатурені, заллита стяжка! Відстань до Київа 10км. До річки Десна 500м. Озеро з пляжем 50м. Ходить маршрутка до метро Героїв Дніпра. До зупинки маршрутки і продуктового магазину 100м. На території котеджного містечка є школа і дитячий садочок. Територія містечка під охороною. Вартість без чистового оздоблення 155000у.о. Вартість під чистове оздоблення 175000у.о. Продаж від забудовника без комісії ! Всі питання по телефону 0960323074
  11. Є болгарка Метабо 230, в не робочому стані (якорь).
  12. куплю талони на 100л, дт. на ОККО. Як з Вами звязатись?
  13. А где в Украинке ловите, если не секрет)))
  14. Ещё актуально. Без електричества или возможности его подвода , просьба не предлагать!!!
  15. Стройка, находится в Обуховском районе. Здравствуйте! Если на конец Сентября потходит , то звоните 0960323074 Виталий. Выполненные работы можно посмотреть и получить рекомендации от наших заказчиков.
×
×
  • Створити...