Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

iruha

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем iruha

  1. кстати, мысль отличная ....Нужно будет подумать. Действительно,продлив стену, можно убрать вот эту треугольную дыру на фото и сделать "затишний куточок" возле камина...Там же можно даже вмонтировать подсветку ступеней...

    Так, мені зразу прийшла така ідея, я к тільки я побачила проект, получилось непогано. А камін на якій стіні робите, чи може кутовий? Ми думаємо робити кутовий.

     

    Добавлено через 6 минут

    Решил распрощаться с гаражом, замуровав ворота и сделав в них окно. Будет кабинет. Гараж решил построить позже в другом месте на участке как отдельностоящее здание.

    Хах, і в мого чоловіка постійно виникає така ідея, переробити гараж на якусь кімнату, бо незадоволений розмірами гаража. А те що добудувати збоку окремий гараж, теж вирішили, що так зробимо. Тільки ще не знайшли підходящий проект. Хотілось би над ним ще якусь кімнатку відпочинку добудувати а збоку прибудувати якись навіс з мангалом, ну щось в тому плані...

  2. сяня, яке перекриття ви вирішили робити між мансардним поверхом та дахом? Ми хотіли заливати моноліт, але більшість кажуть, що велика нагрузка на газоблоки, краще перекриття з балок. От ми і сумніваємся.

     

    Добавлено через 13 минут

    ми дверей з кухні в вітальню взагалі неплануєм

    Теж не робили ніяких дверей на кухню, просто широкий пройом. Вихід на подвір"я зробили з бокового еркеру, а в самій кімнаті замурували двері, зробили просто вікна. Ще ми продовжили стіну, яка відділяє сходи на другий поверх, до колони, получився такий "уютний уголок".:)

  3. А в чому логіка? Навпаки, цей балкон дуже вигідний: винести мокрі рушники, якусь білизну, взуття там помите, шкарпетки кінець-кінців....:)

     

    Навпаки, це додаткові вирати не тільки при будівництві а і, згодом, при необхідності його ремонтувати з часом. Внаслідок дощів та снігів він буде псуватись, плюс, додаткова втеча тепла через нього. Рахую, що 2 балкона цілком достатньо (а може і забагато) для такого невеликого будинку. А одяг можна повішати і на двох інших балконах. Цей балкон спроектували тільки для зовнішньої краси будинку.:)

  4. сяня, яку висоту стін робите першого і мансардного поверхів, і чи не завузький вам гараж, бо ми будуємо перший поверх і бачимо, що гараж трохи вузький, велика машина там навряд чи поміститься.

     

    Добавлено через 9 минут

    ми купили такий самий проект тільки забрали балкони, з весни почнем будуватись

     

    А ми забрали балкон тільки з ванної на другому поверсі. Інші два залишили.

  5. Добрий день. Теж будуємо з чоловіком будинок по цьому проекту. Тільки обрали все-таки газобетон, як і пропонується. Дуже цікаво було читати ваші звіти. Чому не продовжуєте? Чи, можливо, ще не починали будівництва в цьому році?
×
×
  • Створити...