Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Leon26

Пользователи
  • Публікації

    3 683
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача Leon26

  1. Для чекістів так, 98% це їх рідна "нормальна" паства. Вони їм зранку доночи втирають що вони нормальні, а ті 2% інакомислящіх повни дєбіли і ворогі усіх народів миру). Але е ще холодільник. Він каже протележне.
  2. Перш ніж щось ремонтувати, потрібно зрозуміти що зламалося. А з цим проблеми у 98%..
  3. Очень смешно... Особенно учитывая что на сегодня на этой дырявой планете нормальных стран не осталось..
  4. Якщо сьогодні взяти за ноги та потрясти будь-якого американського чинушу центральної влади (вже, до речі, будь-якого рівня☹️), то з нього обов'язково випаде матрьошка, балалайка або будьонівка. Те саме з усіма чинушами всіх колись розвинених демократичних країн.
  5. Дивись як нервує.. Значить я не помилився 😂
  6. Так що на рахунок бусиків та незаконних дій тцк..? Це норм?
  7. І це воно про вік питае...🤣
  8. Так що на рахунок бусикив та викрадень людей тцк..? Це також теория..? Чи вже для вас норма..?
  9. Схоже, на відміну від вас, знаходжуся у свідомому віці, тому що розумію які загрози несе таталітаризм як інакодумцям так і його адептам (типа вас).
  10. По іншому. Покажіть хоч один відос в ютубі де на россіі відловлюють мужиків як бродячих собак і пакують у буси. И це тількі один крупний мазок..
  11. да как у вас язик поднялся такое пісать..??!! тут все только із окопов і пішут...
  12. Це часом ні та ната, де замість потомственной кремлівськой консерви чекісти підментованного хрена голландського призначили..?
  13. Знову ми "пасемо задніх" ((.. Найбільша статуя у світі має бути у столиці України. Присвячена вона має бути лікарю ВЛК. Стільки хворих, скільки вилікували ці святі люди від невиліковних хвороб за два роки, не вилікували в усьому світі за усю історію його існування.
  14. Назвіть хоч одного з українського інфополя хто б таким займався. Найсуворіший вивчальник, на рівні проносу від весняних зелених абрикосів – Юрій Фельштинський зі своєю книгою "Від червоного терору до мафіозної держави". В Україні взагалі повний нуль.
  15. До такого..? Навіщо такому запобігати..?
  16. Раз на тиждень це для слабоків.. Нормальни пацани з цього стану майже не виходять.
  17. уже пол этого самого там где положено, а вы всё кокетничаете..
  18. Його головному менежжеру на цій дирявой планеті. Задній привід, благословенний етим представником "бога", врятує від усіх недуг та інших інакомислій.
  19. не розумію, що у таки випадках краще казати - слава україні чи слава кпсс..?
  20. Вітаю. Тепер офіційно, з мовчазного благословіння ватикану, оон, обсе, еспч, нати та інших байденомакроношольців. Але дехто вважае що за щоку потрібно брати не гублячи почуття власної гідності, з гордо піднятою головою.. Так, напевно і сглатывать легше 😟
  21. Документ містить такий перелік положень, яких країна припинить дотримуватися: "право володіти, користуватися і розпоряджатися своїм майном" "примусове відчуження приватного або комунального майна для потреб держави" Як на мене, насувается небачений за останні сто років дерибан.
  22. Слава Чучхе, крепостные! Наконец то без всех этих слюнявых розовых пони и прочих когнитивных резонансов. tsn.ua/exclusive/ukrayina-obmezhuye-vikonannya-konvenciyi-z-prav-lyudini-pid-chas-viyni-scho-ce-oznachaye-dlya-kozhnogo-ukrayincya-2567955.html
  23. Слава Чучхе, крепостные! Когда уже эти клятые солдаты наты перестанут запугивать Владимвладимыча..? 2024-04-24 20.37.34.mp4
  24. Дякую, але краще нехай він у вас презідентом буде..
  25. У країні де нема ні закону ні права, совкова та постсовкова юридична освіта - зло. Усі ці менти, прокурори, судді вже давно не виконують своїх обов"язків, навпаки, через корупцію, кругову поруку та колаборационізм, вбивають Україну. Не знаю кто це, але як на мене, без влади військових, військового трибуналу та утилизации їм десятків тисяч паразитів страна загине. Нехай буде "військовий таталітарізм", усе одно краще сьогодняшнего коррупційно-підментованного чекістими авторітарного болота.
×
×
  • Створити...