Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Андрей Потоцкий

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Андрей Потоцкий's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Спасибо prazdnikof за совет! Тоже к этому пришол. Потому что изначально мне советовал один чел обложить по пятке в 0,5 кирпича и между ним и блоками утеплить. Но специалисты подсказывают, что кирпич зарывать в землю это не есть гут и деньги на ветер. Подскажите еще ЭППС 30-50 мм (тоесть пенополистирол я так понимаю) как лучше закрыть или ничем не закрывать, может тоже чемто обработать?
  2. Дякую. Двох окремих спеціалістів привозив на обєкт. Сказали що без явних дефектів, але обовязково потрібно робити армапояс. Чомусь тоді далі не подумав та з ними детально не проговорив з приводу гідроізоляції та утеплення. Гідроізоляція є між нижньою монолітною подушкою та блоками (наплавляли рубероїд).
  3. Доброго всім часу доби! Шановні форумчани-спеціалісти порадьде конкретне питання: Як правильно зробити утеплення та гідроізоляцію фундаменту, ураховуючи, що конструкція з низу до верху така: - 500 Х 500 мм монолітна армована подушака, потім два блоки шириною 500мм (h 600), зверху яких два блоки шириною 300 мм (h 600) здвинуті в середину будівлі так, що з наружної сторони сформована так звана ступенька 200 мм, завершується фундамент блоком шириною та висотою 300 мм, на який буду вязати армапояс. (Одразу додаю - фундамент вистояний, без явних дефектів, тому прийнято рішення використовувати його для будівництва будинку, проект якого вже розроблюю, виходячи з розмірів фундаменту). Дайте будь ласка пораду як би ви зробили гідроізоляцію та утеплення фундаменту, відвести воду. Якщо потрібно уточнити дані - пишіть. Буду заздалегіть вдячний!
  4. Дякую! Планував 4 повздовжні арматури 12мм використати для армапоясу. А яка повинна бути ширина армапоясу? Добавлено через 24 минуты Дякую всім, обовязково всі поради прийму до уваги, все правильно сказано. Розумію, що це основоположні питання, які в свою чергу потягнуть за собою ще сотні запитань. (особливу увагу зверну на розташування меблів, а то потім буде сумно). Проте зараз не хотілося б сильно навантажувати і йти по порядку. Шановні форумчани-спеціалісти порадьде конкретне питання. Як правильно зробити утеплення та гідроізоляцію фундаментних блоків, ураховуючи, що конструкція така: - з самого низу 500 Х 500 мм монолітна армована подушака, потім два блоки вгору шириною 500мм (h 600) зверху яких два блоки шириною 300 мм (h 600) здвинуті в середину будівлі так що з наружної сторони сформована так звана ступенька 200 мм, завершується фундамент длоком шириною та висотою 300 мм, на який я буду вязати армапояс. Виходячи з цього думаю по "ступенькі" обійти весь будинок по периметру в 0,5 кирпича рядового, між блоками та цеглою влаштувати утеплювач. Питання по ходу - гідроізоляцію робити і по блокам і по цеглі, чи як? (Вчора дивився - вода підійшла на саме дно підвалу, маленькі дві калюжі) Добавлено через 6 минут Дякую. З розстановкою меблів це абсолютно правильно, буду ще допрацьовувати і крутить все, може ще все перероблю зовсім по іншому. (Поки буду займатись проведенням електромереж, скважина, утеплення та гідроізоляція фундаменту, розробка проекту з подальшим отриманням дозволу - тому поки час є). А щодо туалету в тамбурі я виходив з того, що у входа в будинок повинен бути умивальник та туалет, потім вписав туди і душову кабіну, на всякий випадок, для гостей. Основна ванна кімната та три спальні для мене з дружиною та двох дітей буде на другому поверсі. Проте подумаю, щоб вхід у туалет на першому поверсі буду робити з вітальні. Дякую
  5. От це вже розмова, дякую cheko! Це правильно і по суті. Коли буде на руках проект, тоді й буду рахувати все й детально, звісно й не безкоштовно. І дійсно все більше розумію, що ціна матеріалів та роботи для зведення стін на фоні всього будинку навіть не відчується. Буду поки читать мат.часть. Дякую!
  6. І за це дякую. Якщо ви думаєте, що я нічого не читав, то це не так. Перечитав уже достатньо, і не тільки на цьому форумі. Але чим далі в ліс тим ... Тем порівняння газоблоку та цегли багато, не меньше й кератерму (поротерму) й газоблоку. Тут трохи інша ситуація. Саме тому я попросив, якщо хтось може допомогти прорахувати як спеціаліст загальну вартість з розшифруванням роботи, вартості, кількості та вартості розчину, і т.д. Ці питання знають точно спеціалісти. А щодо "моїх дитячих оптимістичних розрахунках" повторююсь спеціально для cheko - я ж написав, що вказав орієнтовну вартість матеріалу для зведення стіни без урахування цементно-піщаного чи іншого розчину, роботи, і т.д. щоб людям легше і простіше було порахувати інші затрати, ціни та обсяги, яких я не знаю! Звісно буду читати далі форум, але за допомогу буду вдячний. Дякую.
  7. Доброго дня! Допоможіть будь-ласка прорахувати вартість метру квадратного стіни (матеріали + робота). Планую в цьому році побудувати коробку 11м.Х9м. в два поверхи, варіанти: - кератерм 44-Й (кузьминецький) Дуже мене зацікавив, особливо після виставки "Інтербудекспо" Потрібно приблизно 3500 шт. (97 куб) по ціні 19 грн. за шт. і того прибл. 68000 грн. Плюс в тому, що на відміну від газоблока та цегли його нібито не потрібно утеплювати, а лише штукатурка. - газоблок 40-й, його теж потрібно приблизно 97 кубів по 600 грн. = 58200, але його потрібно утеплювати мінватой комбінувати з пінопластом, тобто лишні затрати - цегла рядова м 100, її потрібно прибл 40000 шт по 1,30 = 52000 (це в 1,5 кирпича). тут аж два плюси витрат: утеплення та велика кількість цементного розчину. Це я вказав орієнтовну вартість матеріалу без сумішів, роботи, тощо. Прохання до спеціалістів - прора***те більш-менш точно яка буде ціна ІТОГО за метр. кв. стіни з кожного матеріалу, буду дуже вдячний. (Дуже хотілося б будувати з кератерму - екологічнішийй, не так впитує вологу, теплий, не потребує утеплення, але перш за все треба рахувати)
  8. Доброго всім дня! Планую придбати ділянку під забудову. Попередньо домовився з власником, у тому числі й про ціну. Проте ще не придбав - є певні труднощі (заборона відчудження), проте це все вирішується. Особливістю ділянки є те, що на ній є фундамент з підвалом не перекритий плитами. Спеціалісти запевнили, що він добротний, якісно зроблений, вистояний і т.д. Тому в моєму варіанті нічого не лишається, як привязувати проект до конкретного фундаменту. Ось його вихідні дані: Земельна ділянка 9,3 сотки. Схилу практично не має, щодо горизонтів - якщо дивлячись на план підвалу (фактичні розміри підвалу), то північ - південь буде в напрямку з лівого нижнього кута по діагоналі на правий верхній кут. Будинок планую двоповерховий, компактний. Другий поверх ще не вирішив - повноцінний чи мансардний, буду думати, рахувати, питати порад. Попередній ескізний проект планування будинку виходить наступний: Хто що скаже? Заздалегіть буду всім вдячний за поради! Підвал.pdf 2 поверх ост.pdf 1 поверх ост.pdf
×
×
  • Створити...