Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kondravasyl

Пользователи
  • Публікації

    68
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем kondravasyl

  1. А яка ціна на евромодулі? Уточняв поки на Tail так 104 грн за 1 м2 метал словацький 0.45мм Arcelor Mital, 122 грн за 1 м2 метал німецький товщина 0.5мм.

    А дерево де купляли? І по якій ціні.Бо замовляв в Брюховичах Богдан звати, тел не маю зараз. Ціна 1600 грн за 1 м3. Так крокви і бруси ок, а от рейки і планки не дуже. Мало того що кори багато знімати, так частина явно поїдена жуком(дірки є), чорні сучки також присутні,на місцях яких якраз ламається рейка.

     

    Я брав Австрійську, казали шо метал кращий за Арселор то по 5,3 Євро за квадрат, але то сусіди по офісу))), але там же залежить яка хвиля буде я брав типу під натуральну черепицю вона дороща дерево купував давніше то з Старосамбірщини везли то тоді платив 1600 з доставкою, а так кажуть в Зіболках непогана пилорама. А от майстри мої по даху то взагалі з "золотими руками" довго їх чекав шоб крокви звели, тепер чекаю шоб гідробарєр вдарили і бляху.

  2. де у львові та облаті зараз можна купити плити перекриття пустотілі за адекватною ціною ?

     

    я брав майже місяць тому на Польовій, завод залізобетоних конструкцій номер 2, дешевше не було ніде та і якість не погана. ну і знов ж таки близько до об’єкту

  3. будівельники дали такі ціни:

    • кладка стін із газоблоків - 450-500 грн/м3
    • кладка стін із цегли - 500 грн/м3
    • влаштування перегородок до 200мм - 150 грн/м2
    • влаштування монолітно-залізобетонного перекриття - 200-270 грн/м2

     

    може хтось прокоментувати? дорого? нормально?

     

    P.S. Будова знаходиться 30 км від Львова.

     

    В мене беруть за тисячку цегли 700грн то з підсобкою, тільки подавай матеріали

  4. А то з доставкою? Бо сьогодні поцікавився на рахунок городок цегли пустотілої. Так загнали ціну аж 2,57грн за цеглу з доставкою. Бо в середньому ціна 2-2,2 грн, доставка +0,2грн за 1 шт.

     

    в Малехів з доставкою і розгрузкою маніпулятором, я перший поверх вимурував Городоцька і Дідилівська в перемішку, ше просто шо ту шо ту по 1,4 грн з доставкою купляв тамтого року)) стояти буде))))

  5. Скиньте тел. в приват. Цегла пустотіла? Фото маєте? На піддоні яка к-ть?

     

    Цегла повнотіла, фото нема якщо будете в районі Малехова підїжджайте подивитесь. Підон поскладений ялинкою 300 цеглин. 063-187-2-999 то мій телефон, дзвоніть

    • Лайк 1
  6. Тут також ввели грошовий внесок. Не думаю що таким чином клієнтів побільшає-((. Для прикладу відбійний молоток вартість оренди 300грн, так заставу потрібно 6500грн! Я розумію страхуються. Але раніше так не було, шкода, буду шукати альтернативу.

     

    Якщо будова тільки зачинається, я б взагалі казав покупляти інструмент він не раз пригодиться, я покупляв ще давніше і тепер вдало і успішно з радістю використовую його в будівництві))))

  7. Підкажіть нормальний прокат інструментів у Львові. Раніш користувався zis. lviv. ua. Але зараз окрім документів просять лишити заставу. Я розумію часи таки, але коли потрібно якусь дрібницю на прокат за 50-100грн, а застава понад 1500тис, то вже нецікаво. Та й останнім часом хлопці собі свої ціни ставлять на сайті стоїть 50грн, уточняю чи є інструмент, кажуть ціна 90грн, коли говориш на сайті ж пише 50грн, то дають за 50грн.

     

    попробуйте тут www.prof-prokat.in.ua/

    • Лайк 1
  8. Де у Львові можна дешевше придбати електро-товари(кабель, вимикачі, автомати), сантехніку(ванну, керамічну плитку, умивальник з тумбою), гіпсокартон/профіль, ОСБ плиту, шпаклівку(старт/фініш)? Потрібно практично все для капітального ремонту квартири. Ціни в Епіцентрі не радують...

     

    по певній групі товару можете звертатись, гуртовня буд макс

  9. Мостиська цегла хтось брав? Яка по якості? Ще варіант пропонують Вістовичі цеглу, але черга 1-1,5 місяці. Правда Вістовичі пустотіла 3 ряди дірок. А Мостиська тільки 1 ряд дірок, умовно можна вважати що то повнотіла.

     

    Яка сьогодні ціна за тисячку на заводі???

  10. Хороших ніде :)

     

     

    3 роки назад більш-менш були нормальні в Червонограді (привезуть і до Львова, але ра***те тоді ціну із доставкою)

     

    Я тоді брав на Польова, 44, ціна була майже однакова всюди, мені доставка звідти дешевшою була геометрія звісно страдала, але майстри казали тільки не брати на Кульпарківській (там взагалі дуже хринові) І на Польовій було все що мені потрібно було для перекриття і балки на вікна (замовляв і наступного дня з самого ранку забирав).

     

    залізобетонний завод №2, я от тоже думаю там брати, саме блище до Малехова, ще задумався над плитами ПБ, з Хмельницька, дали ціни з доставкою, буду порівнювати

  11. ціна на цеглу зараз порядка до 2 гривень, просто багато цегольн закритті бо "не сезон". Городоцька керамбуд 1,8 грн на заводі ну плюс логістика. По оздоблювальних матеріалах можна звертатись, компанія Буд Макс
  12. Основной вопрос не в экономической ситуации, а в том, что при распространении военных действий в глубь Украины, деньги, отложенные на стройку помогут какое-то время прожить семье при эвакуации, а недострой с собой не заберешь.

     

    Ну я думаю що у Львів війна точно не дійде навіть при самих гірших розкладах, дай Бог щоб до весни все скінчилось, і то все згадували як страшний сон!

  13. Я знаходжусь на самому старті але однозначно буду продовжувати, тому що цеглу встиг ще купити минулого року по приємній ціні, фундамент залитий і головне є мрія яку потрібно втілювати в життя. І щоб не робилось в країні, сісти і скласти руки це ніколи не вихід
    • Лайк 7
×
×
  • Створити...