Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

fifayer

Пользователи
  • Публікації

    163
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача fifayer

  1. Все чітко і зрозуміло написано.Слова - багато років фігурують, бо в моєму зверненні вони були. Дбн.pdf
  2. Отримав відповідь від мін.рег. стосовно відстаней. Все розжували. Так як ми і думали. 3 м тільки для нових кварталів які забудовуються. Якщо комусь цікаво весь документ, заертайтесь.
  3. Озвучите її? Я колись звертався в мін рег політики, по інших питання, давали відповідь в письмовій формі. Ви отримали відповідь?
  4. Так як всетаки з відстаню від межі сусіда. В одному пункті прописано, що з сформованою забудовою в кварталі 1 м, а на новому участку 3 м. У мене село з давно з формованою забудовою, моя ділянка оформлена 10 років тому, але без будівель. Сусідський будинок за 20 метрів. Скільки я маю відступити при першому будуванні 1 чи 3 метри. Лонічно розумію , що 1 метр, в архітектурі кажуть 3м.
  5. Цей відділ що мав би надати мені розміщення на генплані, якраз і є той відділ , що хоче відмовити. Короче хочуть вони саме з топоргафічно-геодезичного плану в саштабі 1:500.
  6. Завтра звернусь. Який саме відділ потрібно звертатись?
  7. Так , село входить до складу ОТГ міста з минулого року. Можна звернутись в саме місто? В міськ раду?
  8. В сільскій раді мені відповіли. Що можуть зробити лише: - Ми можемо роздрукувати скрін з кадастрової карти. І все.
  9. Вже спілкувпвся з ними. Хочуть викопіювання, бо так треба, всі роблять. Завтра буду ще спілкуватись. Добавлено через 14 минут На вашу думку, вимагати викопіювання вони не мають законних підстав?
  10. Будівельний паспорт. Зараз перечитаю, дякую. Добавлено через 2 минуты ескізні наміри змін (місце розташування будівель та споруд на земельній ділянці, фасади та плани поверхів нових об’єктів із зазначенням габаритних розмірів тощо); Точна та інформація , що надав цнап. Жодної згадки про викопіювання.
  11. Наскільки я зрозумів, викопіювання це розміщення участку на карті. В мене є такий файл з проектом на землю.
  12. Планую будуватись на участку, подав заяву в ЦНАП, дали перелік документів і вимоги до ескізку(прикріпляю). Зробив сам ескіз, генплан, фасади, розміщення будівлі на участку(прикріпляю). Цнап документи прийняв. Через декілька днів з земельного відділу дали згати , що роблять мені відмову, так як немає викопіювання з топографо-геодезичного плану. Показали приклад( прикріпляю). Жодної обовязкової інформації на викопіювання немає, геодезисти хочуть за цей листок не мало грошей. Підскажіть, як правильно поступити в даній ситуації. Дякую
  13. Сумку для инстрента veto pro pac! Может есть кто торгует ими?
  14. Всем спасибо за идеи. Увидели з женой в магазине плитку белую и решили что оно(может простот уже привыкли к белой стене). Вроде получилось ничего так. Нам понравилось. А зеркало прилепили на соседнюю стену. Тоже отлично вписалось, при этом здорово увеличело визуально комнату. Фото прилагаю​.
  15. Нашел пару дисков, режет отлично. Значит проблема в диске.
  16. Купил дисковую пилу Днипро с 185 диском. Нужно нарезать мебельный щит по размера толщиной 18 мм с сосны. Все мои старания , ни привели к точно ровной плоскости. Линия реза в принципе ровная, а вот плоскость гуляет в разные стороны. Перевернув пилку верх диском, запустил ее, при остановке видно что круг гуляет. Думаю проблема в этом. Вопрос, это у всех китайцев такая проблема или у меня? Может быть что сама пила с биением вращает? Если все таки диск, то на какой менять на красивого и ровного распила мебельного щита 18 мм с сосны?
  17. Вроде определился с перфом, возьму проверенного MAkita 2470. Так как первый перф брал здесь на форуме у Spel, может кто опять предложит по хорошей цене?????
  18. До 500 дырок за день(но не каждый день). Смотрел видео про него, тоже рассказывали что патрон разваливается. Ну так хочеться что-то по надежности и мощности как 2470, но легче в руке .
  19. Здравствуйте. Все еще в муках выбора легкого перфоратора для сверления дырок 6 мм в большом количестве. Сейчас пользуемся Макита 2470, аппарат хорош, но чуть тяжеловат. Есть модели которые в которых удар в Джоулях на порядок меньше 1,4 - 1,9, в Маките 2,4 Дж. Кто в курси насколько это критично при сверлении 6 мм. ПОпалась на глаза модель Перфоратор DeWALT D25133K, он легче Макиты, характеристики не у ступают. Цена почти как у Макиты 2470. Может кто посоветует.
  20. Что за фирма такая, не слышал особо раньше? Гарантия пишет - 1 год, она расширяется как у БОш и Макита?? Важна гарантийное обслуживание если что.
  21. Добрый день.Посоветуйте легкий перфоратор, для сверления 6 мм(до 500 дырок подряд) не каждый день. Работать нужно на стремянке с вытянутыми руками, перфоратор нужен как можно легче. До этого работал с Макитой 2470, все устраивало, был бы по легче, было бы лучше намного. Посмотрел пару вариантов, бюджет не резиновый, 2000-2500 грн.: Bosch PBH 2100 RE Bosch Professional GBH 2-20 D AEG 3 режима KH 24XE Может кто что-то посоветовать?
  22. Такая цена, нет уже их на Украине. Ждут новой партии. Кажется мне что Хитачи будет понадежнее ДВТ и Титана. Поправте если я не прав.
  23. Сейчас по интернету очень популярная Hitachi G13SS, продают меньше 1000 грн. Правда уже почти кругом закончились. Но на пару сайтах еще есть. Вопрос, что за аппарат за такие деньги? Реальный это ли Хитачик, с официальной гарантией? Есть ли альтернативы за такие деньги(самому смешно)?
×
×
  • Створити...