Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

andrij_d

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

andrij_d's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Ви вже оприділилися з стилем каміна, чи просто аби обшити?) Без каркасу навпевне ніяк Вот тут багато чого описано - www.forumhouse.ru/threads/22126/ тай на цьому форумі здається не раз обговорювалося, правда не скажу чи шось варте уваги.
  2. На мою думку це дуже суперечлива тема. Тим більше для пічників не може бути по іншому. Рекомендую почитати цю тему. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92125 Там Misha_k детально описав різницю, причому не своїми словами, а визнаного спеціаліста в камінній справі. Ще я десь читав, як підраховують КПД камінних топок в Європі, найду викладу. Дякую.
  3. Як я розумію в edd80 проблема з поплавком, а не топкою. Данило мастер, прошу сказати: які поплавки використовують в бачках до камінів Жарко? Також буду вдячний за ссилку на сайт виробника топок. Дякую. Це останнє запитання. Прошу вибачення у форумчан. Підгодовувати троллів більше не буду
  4. Дякую за попередню відповідь, але вона була далеко неповна. Я Вас саме і запитува про різні топки. Ви можете порівняти топки Жарко з аналогічними закордонними топками. На нашому ринку представлена не тільки Лехма, є ще Кратки, Еділкамін,Кав-Мет, СТМ... Можете порівняти хоча б з ними. Я звісно не думаю, що Жарко може бути конкурентом дорогим топкам типу німецького Brunner, як і всі вище перераховані. Це ж топки, що відносяться до бюджетної категорії Мало часу в Жарко, як на мене, щоб досягти такої якості, та ще й у наших реаліях. Я не часто пропоную топки з водяним контуром своїм клієнтам, але звичайно хотів би бачити гідну альтернативу в цьому класі, якщо така є. Більше аргументів звичайно не зашкодить. Дякую.
  5. Дякую, kammeo. Думаю кожен зробив висновок з Ваших слів - в наших реаліях чогось особливого чекати і не варто. Наші виставки, напевне, відрізняються лише розміром. Хоча я на такого розмаху виставках і не бував. Виникло питання, хоча дитяче але все ж таки Чи відкрили Ви для себе, щось нове? Що в конструкції топок, печей чи димоходів було для Вас особисто позитивним відкриттям? Чи виробники надалі комбінують вже давно придумане, звісно покращуючи хар-ки, але чомусь видаючи за ноу-хау? Буду вдячний за відповідь.
  6. Про красоту швів говорити - це не аргумент. Я займаюсь камінами в Тернополі, за 2 роки взяв у Львові 3 каміни Лехма. Принаймі червоніти не приходилось, один з тих клієнтів планує ще один замовляти. Був випадок, що від перенапруги в автоматиці запобіжник полетів, мені без проблем замінили.
  7. Данило, Ви встановлювали українські топки з водяним контуром, так? Розкажіть будь-ласка детально, чим вони кращі чи гірші за аналоги з Європи? Які конструктивні особливості? Тут вже багато розписувалося про різні топки, тому можна порівняти. Чи дійсно конструкція варта уваги. Пишуть, що чавунні дверки везуть з Польщі і не якісно приварюють. Правда чи ні? І чи мають ці топки якість дозволи на продаж у нас, випробовування і т.п., бо я не знайшов поки нічого про це? Буду вдячний за детальний аналіз.
  8. А в якому саме з Епіцентрів? Буду в Києві самому цікаво подивитися
  9. Цікаво, яка це стабільність може бути в топках, які виготовляються якихось пів року? Як можна порівнювати запорожець і мерседес...Свідомий "покупатель" розуміє, що вставляючи в топку шамот ніхто там красоту не наводить , а тим самим збільшує температуру горіння і доводить рівень викидів СО до європейської норми. Про це вже в багатьох старих темах йшлось. Я за українського виробника з європейською якістю! До речі, чому ніде немає інформації хто виробник топок Жарко, де саме виробництво і де вони випробовуються (чи не на клієнтах часом?!). "Хвалений запад" вже в людей працює давно, відгуків різних тут хватає. Тому про якість Ваших камінів говорити ще дуже рано.
×
×
  • Створити...