Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vlodko2007

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем vlodko2007

  1. я это понял, собственно и спрашиваю - данный переходник для метрической или дюймовой резьбы на партоне?

    1/2”х1.25 ( первое - дюймовое, второе - метрическое)

    Маркування метричне починається з М , я думаю , що перехідник дюймовий

  2. є власники лобзіку Фиолент ПМ5-750Э М?

     

    хотілося б почути відгуки

     

    ніби і потужний(750Wt), і ціна непагана(~700UAH), багатий комлект, дешевий в ремонті та надійний як автомат калашнікова, кажуть. Трохи не подобається ручка та не розумію для чого так багато якогось брудного мастила, на яке потім прилипає стружка (в інших лобзіках так само?)

     

     

    В якості альтернативи розглядаю Makita 4329, але там ціна вже 1000грн, та потужність 450Вт, проте приємніше ручка та ергономіка. Щодо мастила - не побачив, не виключно, що виробник не змащує активно, щоб не відлякати непривабливим виглядом при покупці

  3. (Как- то была куплена пила фиолент мастер пд 4-54( в красном корпусе). Со своей задачей справилась, работает и сейчас, но есть ряд претензий :1. работает как- то шумно. 2. С присущей точностью, относится наверное больше к плотницким , а не столярным инструметам. 2. Опорная платформа слишком хлипкая( пожалели металла). 3. пильный диск непаралелен этой платформе и соответственно регулируемому упору ( во во время пиления норовит заехать в сторону.)

    Маю в користуванні таку пилу (червону) повністю згоден з написаним , але я потратив трошки грошей (близько 40 грн.) та часу та модернізував її, зараз пильний диск паралельний опорі , пилку використовую і в столі (догори диском) ріжу дрібні заготовки , зробив саморобну шину (1,7м.) до неї. Хочу зробити 3 м. шину. Можливо потрачений час я би використав для чогось іншого і замість цого купив готову циркулярку , але: 1. приємно йось зробити своєми руками . 2 готові циркулярки навіть з товстішою підошвою мають також косяки (люди на форумах пишуть) і коштують набагато дорожче. Дешеві запчастини та їх наявність , простота конструкції - це плюси фіолента, якщо по даній пилі, якби було конструктивно закладено товщину металу не 1.5 мм а хочаб 2.5 мм в підошві, було б набагато краще .

×
×
  • Створити...