Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vlodko2007

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vlodko2007

  1. Просто переставити планку з ліва на право - правда поміняється розміщення кнопки (свердління з ударом, буз удару) але це не смертельно.
  2. Я тут брав запчастини sevzip.com.ua/
  3. Маркування метричне починається з М , я думаю , що перехідник дюймовий
  4. Патрони для дрелі бувають з метричною і дюймовою різьбою відповідно до них шпінделі (пехідники), наприклад в фиолента а перфораторах.
  5. А чим Вам не подобається мікер-дрель "фіолент"
  6. (Как- то была куплена пила фиолент мастер пд 4-54( в красном корпусе). Со своей задачей справилась, работает и сейчас, но есть ряд претензий :1. работает как- то шумно. 2. С присущей точностью, относится наверное больше к плотницким , а не столярным инструметам. 2. Опорная платформа слишком хлипкая( пожалели металла). 3. пильный диск непаралелен этой платформе и соответственно регулируемому упору ( во во время пиления норовит заехать в сторону.) Маю в користуванні таку пилу (червону) повністю згоден з написаним , але я потратив трошки грошей (близько 40 грн.) та часу та модернізував її, зараз пильний диск паралельний опорі , пилку використовую і в столі (догори диском) ріжу дрібні заготовки , зробив саморобну шину (1,7м.) до неї. Хочу зробити 3 м. шину. Можливо потрачений час я би використав для чогось іншого і замість цого купив готову циркулярку , але: 1. приємно йось зробити своєми руками . 2 готові циркулярки навіть з товстішою підошвою мають також косяки (люди на форумах пишуть) і коштують набагато дорожче. Дешеві запчастини та їх наявність , простота конструкції - це плюси фіолента, якщо по даній пилі, якби було конструктивно закладено товщину металу не 1.5 мм а хочаб 2.5 мм в підошві, було б набагато краще .
×
×
  • Створити...