Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

oleksandr2

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача oleksandr2

  1. Звичайно стрічку демпферну по периметру буду давати. В будівництві перліт використовують як звукоізоляція і теплоізоляція. Інше питання на скільки перліт буде відігравати роль звукоізоляції в стяжці? Виробники на сайтах наголошують що перлітові суміші тепло та звукоізоляційні. Але яка теплопровідність на сайтах вказується, а який коефіцієнт звукопоглинання не вказують. Тому і не знаю, поки що, чи дасть така стяжка відчутний звукоізоляційний ефект. І хотів би почути думки про такі стяжки.
  2. Підкажіть, може хтось працював з цементо-перлітовими стяжками? Наприклад є ось така "ПЕРЛІТКА СТ1" (ссылка устарела). Може є якісь особливості, застереження або недоліки таких стяжок? Основна перевага для мене - це більша звукоізоляція даної стяжки порівняно з цементно-пісчаною. Я планую на залізобетонне перекриття покласти шар для ударної звукоізоляції "Терафом" а на нього цементно-перлітову стяжку з фіброю приблизно 40-50мм. Яка Ваша думка про цементно-перлітові стяжки?
  3. Тріщини то проблема. В мене досить великі щілини між панелями. Хочу спробувати заробити пластичним клеєм для плитки. Далі склосітку, штукатурка, склохолст і фінішна шпаклівка.
  4. Таке питання. Хочу поштукатурити стелю. Перепад близько 2см., стеля з залізобетонних крруглопустотних плит перекриття (тобто поверхня гладка). Якими матеріалами правильніше працювати? Попередньо думаю грунтувати бетонконтактом і штукатурити ротбандом. Але щось дорогувато виходить. Дуже давно, у батьків, таку саму стелю ґрунтував самою дешевою ґрунтовкою і штукатурив самою дешевою стартовою а потім фінішною гіпсовими шпаклівками. Вже біля п'яти років пройшло але все гарно виглядає, думаю що просто повезло. От я і думаю, можливо не потрібно бетонконтакт і ротбанд, можливо з таким самим успіхом можна придбати більш дешеві матеріали?
×
×
  • Створити...