Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

andriy334

Пользователи
  • Публікації

    37
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

andriy334's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Прийшла ще такий лист додатково від ДТЕК, прочитав "особливості...", так і не зрозумів, що конкретно змінилось
  2. Я не уточнював. Недавно підключили 2-х сусідів, вони заключали договір до війни. Стовпи поставили на протилежному боку вулиці, тому мені потрібен 1 стовп. Пєчаль.. За тиждень чи два відповіли.
  3. Мені теж так відмовили, тоді ще додав викопіювання з генплану та план участка (приблизно в графічному редакторі зробив).
  4. Київська обл, надали договір та таку відповідь. Як я розумію, я маю знайти організацію, яка виконає роботи (встановити стовпи, прокласти кабель), а обленерго тільки підключить. Посилаються на відсутність матеріалів та людей під час військового стану. Хтось стикався з цим в Київський області? Це буде дорожче, ніж якщо би все робило Обленерго? У мене від найближчого стовпа з електрикою до точки на підключення на межі ділянки метрів 50. І не дуже розумію, що таке тимчасове підключення - після війни треба все оформлювати спочатку?
  5. Подскажите про характеристику отключения автомата - для пилесоса, стиральной, кондиционера - нужно ставить автомат с характеристикой отключения С или характеристика В подойдет ?
  6. Які ще питання були від ДТЕК? В кабінеті 2 заяви - роподіл і приєднання - їх обидві треба підписувати? (у мене будівництво ще не розпочалось). Загальну потужність поставив приблизно - 20 кВт, чи ця величина на щось впливає - складність проектування, вартість?
  7. На веделенных участках в селе под застройку (новый массив) начали проводить электричество - установлены столбы, частично натянуты провода, установлены трансформаторные шкафы, и работы прекратились. Я хочу узнать о дальнейших планах и сроках работ, какие выделяли средства и куда они ушли. Куда мне обратиться - сельсовета теперь нет, нужно обращаться в ОТГ? Или в облэнерго лучше знают?
  8. Есть участок под застройку 12 соток, возле села, нет никаких коммуникаций, получен 10 лет назад. Как можно его задействовать для получения хоть какой-то пользы?
  9. 10 кВт - достаточно? Добавлено через 45 секунд Это как раз понятно))
  10. Нужно написать заявление на проект подключения электричества (частный дом, Киевская обл., 100 м кв, семья 3 чел,), . Какую лучше брать максимальную мощность (примерно, по опыту),отопление газ. + вариант с электроотоплением? Раньше стандартно вроде было 5 кВт, сейчас есть какие-то правила\ограничения?
  11. плиты толщиной 100 мм, шпильки 150 мм надо, такие есть?
  12. Коробка со счетчиком стоит на 1-м углу дома, ввод в 2-и углу, ок. 12 м. проложено по стене. Перед утеплением пенополистиролом кабель снял, как его теперь закрепить на фасаде? Кабель был в металлорукаве, думаю также в металлорукаве вести, но как закрепить?
×
×
  • Створити...