Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vivdenko

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Vivdenko

  1. Субота. Побожний єврей переходить вулицю. Раптом на асфальті бачить гаманець набитий грошима ... Та підняти ж не можна - адже в суботу, в шабес не можна працювати. Піднімати? Не піднімати? Так що ж, пройти мимо? Але хіба можна таке витримати?!

    І тут раптом єврей, нахилившись над гаманцем, каже:«... Боже, всемогутній боже! Як добре, що для всіх ти влаштував суботу, а у мене рівно в тому місці, де лежить гаманець, - п'ятниця». :D

     

    Без координат не можна щось стверджувати категорично, але в межах "Сузір'я" ніяких гідрогеологічних несподіванок немає.

    Мені невідома конструкція Вашої свердловини, але бурити поряд з "Сузір'ям" "сеноман" в одну колону :o за 1,5 дні :o:o

    Про динаміку я не писав. Але якщо однією колоною об'єднали "бучак" і "сеноман", то показники рівня можуть бути дуже сумнівними. Враховуючи, що в більшій частині "Сузір'я" "канева" немає, то без цементування для роз'єднання горизонтів не обійтися - буде неодмінно підливати зверху підвищуючи рівень та погіршуючи якість води. На подібну тему багато писалося в "Скважина, Осокорки, ужас, ужас, ужас ... : - )"

     

     

    Уважаемый МАМАЙ! Уточню специально для Вас - бурение заняло воскресенье, понедельник, вторник - это для нас (клиентов Виталия) прошло как 1,5 дня. НЕ понимаю, почему это Вас так зацепило??? Лично с Вами не знакома, но не понимаю как у Вас получается и "бурить" и на форуме отвечать одновременно. Мое сообщение было адресовано Simpу, а не Вам.

  2. 1. Возможность есть но дешевле будет отступить и рядом выполнить скважину и небольшой приямочек и соедениться со старым.

    2. Если выполнить все работы качественно то не чего с ней не случится.

     

     

    Огромная благодарность Виталию (Simp) за качественную, оперативную работу по скважине, Cеноман - 1,5 дня (Боярка - Бобрица рядом с "Сузирье").

×
×
  • Створити...