Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

antares_pov

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем antares_pov

  1. Да зачем он нужен этот Vibrofix. Берем обычный крепеж и монтулим гипсокартон в 2-3 слоя чем больше тем лучше. И толщина шлаковаты 50-100мм чем толще тем лучше. По поводу лямината его необходимо болгаркой отхуевертить. Отступаем от стены 5-10см прочерчиваем карандашом по ламинату полосу и вперет за орденами. Профиль для гипсокартона необходимо крепить к стяжке а к ламинату нивкоем разе

     

    Дякую за відповіді. Стало ясніше. Буду готуватись до ремонту. :D:D

  2. Все правильно планируете.

    Делаете гипсокартонный каркас на креплениях Vibrofix, заполняете AcousticWool и зашиваете 2-мя слоями гипсокартона. Также под направляющие UD проклейте какую-нибуть ленту, либо проложите прокладку из стекловолокна.

    Проверено не однократно, данная система действительно работает.

    Если что, обращайтесь. Материалы есть, схему монтажа покажем.

    P.S. пенобетон легкий, поэтому и такая слышимость. Вы не первый кто сталкивается с такой проблемой.

     

    Скажіть, а кріплення Vibrofix обовязково використовувати ? Воно потягне близько 600 гр. Звичяйні не підуть, якщо проклеяти їх якоюсь стрічкою!?

     

    Добавлено через 5 минут

    Ще цікавить чисто технологічне питання. До однієї стіни ламінат підходить перпендикулярно. Демонтувати його немає змоги. Виходить, що напрвляючі профілі потрібнокріпити до ламінату???? :( Чі буде це правильним рішенням? Ламінат плаваюче покриття чі не поведе його в період літо-зима?

  3. Доброго дня. Хотілось проконсультуватись на тему звукоізоляції.

     

    Власне в чому проблема. Дві стіни з піноблоку 10 см. Через них періодично слухаю, що дивляться сосіди по телевізору і слухаю що кричить їхня 3-річна дівчинка :(. Люди не погані, правда з ними я ще не знайомий але не хотілось би їх чюти!!!

     

    Планую зробити гіпсокартонну перегородку і закласти в середину AcousticWool.

     

    Можливо у кось був такий досвід, така ситуація. Буду вдячний за поради.Можливо порадите якісь інші матеріали або спосіб для даного випадку.

    Дякую!:D

  4. Продам ю/у унітаз. Можна для дачі можна для ремонту. Його я так само придбав по оголошенню коли починав робити ремонт. За більш детальною інформацією телефонуйте 096-123-22-70 Саша. Ціна 150 гр.
  5. Фото можу вислати на мило, не розібрався з сайтом- як додати фото. Двері були встановлені близько місяця потім я їх зняв. Двері стояли в прямокутнику 2,05 м. х 1,0 м..

    Виробник Китай. Але як мені сказали робітники, що ставили мої двері-хороший Китай. Двоє людей з труднощами можуть їх підняти. Звукоізоляція як на мене нормальна. Мої знайомі в цій же новобудові ці двері залишили живуть і задоволені. Ціна як на мене низька в інеті такі двері коштують від 1500 гр. Продаю за 700 гр. бо займають місце під шафу-купе яку власне на днях мають привезти!!!

    antares_pov@ukr.net або телефонуйте 096-123-22-70 Олександр. Терміново!!!

  6. Продам двері з новобудови. Металеві можна використовувати як вуличні. Два замки, комплекти ключів. Ще не знята захисна плівка. Двері праві, розмір- 96 см. Ціна 700 гр. Молоткові.

    096-123-22-70 Олександр.

×
×
  • Створити...