Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

antares_pov

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача antares_pov

  1. Дякую за відповіді. Стало ясніше. Буду готуватись до ремонту. :D:D
  2. Скажіть, а кріплення Vibrofix обовязково використовувати ? Воно потягне близько 600 гр. Звичяйні не підуть, якщо проклеяти їх якоюсь стрічкою!? Добавлено через 5 минут Ще цікавить чисто технологічне питання. До однієї стіни ламінат підходить перпендикулярно. Демонтувати його немає змоги. Виходить, що напрвляючі профілі потрібнокріпити до ламінату???? Чі буде це правильним рішенням? Ламінат плаваюче покриття чі не поведе його в період літо-зима?
  3. Доброго дня. Хотілось проконсультуватись на тему звукоізоляції. Власне в чому проблема. Дві стіни з піноблоку 10 см. Через них періодично слухаю, що дивляться сосіди по телевізору і слухаю що кричить їхня 3-річна дівчинка . Люди не погані, правда з ними я ще не знайомий але не хотілось би їх чюти!!! Планую зробити гіпсокартонну перегородку і закласти в середину AcousticWool. Можливо у кось був такий досвід, така ситуація. Буду вдячний за поради.Можливо порадите якісь інші матеріали або спосіб для даного випадку. Дякую!:D
  4. Продам процесорний кулєр ішов в комплекті з AMD Athlon 64 X2 5000+. Причмина продажі-придбав новий проц відповідно вирішив поставити більш потужний кулєр. Ціна 50 гр. Телефон 096-123-22-70. Коробки нема.
  5. Продам ю/у унітаз. Можна для дачі можна для ремонту. Його я так само придбав по оголошенню коли починав робити ремонт. За більш детальною інформацією телефонуйте 096-123-22-70 Саша. Ціна 150 гр.
  6. Продам б/у унітаз для дачі або ремонту. Розміщення Софіївська Борщагівка. Ціна 170 гр. Самовивоз. 096-123-22-70 Олександр.
  7. Двері заброньовані до завтра. Андрієм. Завтра відпишусь. Що, до черги наберіть мене, якщо щось не так. 096-123-22-70
  8. Фото можу вислати на мило, не розібрався з сайтом- як додати фото. Двері були встановлені близько місяця потім я їх зняв. Двері стояли в прямокутнику 2,05 м. х 1,0 м.. Виробник Китай. Але як мені сказали робітники, що ставили мої двері-хороший Китай. Двоє людей з труднощами можуть їх підняти. Звукоізоляція як на мене нормальна. Мої знайомі в цій же новобудові ці двері залишили живуть і задоволені. Ціна як на мене низька в інеті такі двері коштують від 1500 гр. Продаю за 700 гр. бо займають місце під шафу-купе яку власне на днях мають привезти!!! antares_pov@ukr.net або телефонуйте 096-123-22-70 Олександр. Терміново!!!
  9. Продам двері з новобудови. Металеві можна використовувати як вуличні. Два замки, комплекти ключів. Ще не знята захисна плівка. Двері праві, розмір- 96 см. Ціна 700 гр. Молоткові. 096-123-22-70 Олександр.
×
×
  • Створити...