Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

AlinaM

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача AlinaM

  1. Сьогодні ходила в ЦНАП подавати документи для присвоєння адресу. Потрібно було такі: заява, копії паспорта і кода, декларація, знімок 1:500, довідка з БТІ що по даному адресу не має інших споруд, фото будинку фасаду на листку А4, довідка з квартирного бюро що я звільнена від сплати пайової частки(будинки від 300м.кв її сплачують), копія ТП, нотаріально завірений акт на землю. Всі довідки зібрала, оплатила тільки БТІ 40грн....Бачу тільки мені так повезло на цьому етапі. Тепер треба чекати офіційних 30 днів... І потім реєстація...
  2. Підкажіть будь ласка, хто отримував поштовий адрес після затвердженної декларації. Які потрібно документи зібрати? Сказали що потрібно заключити договір про сплату певної суми(допомога місту) і взяти довідку з БТІ про відсутність зареєстрованого нерухомого майна по цьому адресую. Чи дійсно це потрібно? І ще багато інших довідок і копій, які я буду збирати не один місяць. Доречі, почала узаконювати будинок приблизно 3 тижні назад. Все пройшло легко-БТІ 5 днів -техпаспорт на площу 286м.кв-1400грн, архітектура 3дні -безоплатно(був конфлікт на тему термінів), проставляння відмітки БТІ-40грн за 1 день, декларацію зареєстрували за 10днів з першого разу завдяки порадам з цього форуму і консультантам в ЦНАП. На майбутнє- ще один примірник з БТІ тех.паспорта 400грн-термін-5днів(як на мене дорого за копію)
  3. Потрібно передати вантаж з Тернополя в Київ --- кінець грудня-початок січня. Приблизно-300кг...
  4. Доброго дня...Цікавлять вхідні двері в приватний будинок-3 шт..... 2 шт по 2,05*1,2 зі стіклом, та 1шт-0,98*2,05. Колір-темний дуб...І як в Вас з доставкою в інші міста?
×
×
  • Створити...