Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Колотушкина

Пользователи
  • Публікації

    26
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Колотушкина

  1. Так, памятаю, як він з передвиборчим туром заїхав в наше містечко і обіцяв, що при ньому зарплата буде як у ньго на фабриці Рошен по 10 тис.грн. Я приблизно прикинула, що це 1 тис.у.е. І головне, що не збрехав))), вона такою і стала, але в долярах 400.
  2. По теме: посмотрела статистику межбанка за последние два года, ничего не меняется, раскачивают слегка курс с 20х чисел, к 31 припадает. Ну а с НГ только рост) Думаю, это руководство Нацбанка не оригинально в этом случае.
  3. а бывает еще веселее. У моей тети в Кривом Рогу арендаторы срезали все радиаторы, когда съезжали и затопили соседей снизу)
  4. Добрый вечер! Я вчера общалась с вами по телефону. Вы могли бы составить смету на эти работы с расценкой по каждому виду и общая сумма с доставкой и подъемом на этаж (6 этаж): демонтаж старой крыши, перешить обрешетку, монтаж ОСБ, покрытие битумной мастикой, монтаж спец планок по периметру (до 120м.п), и монтаж мягкой кровли. Примерный объем работ 80м2 . Вроде сосед тоже хочет, тогда возможно 160м.
  5. 01.11.2012 13:05 Курс гривні доведеться знизити за будь-яких дій влади Криза зовнішньої торгівлі України продовжує обумовлювати критичний стан платіжного балансу країни. Про це сьогодні на прес-конференції заявив заслужений економіст України, колишній міністр економіки Віктор Суслов. "Ми маємо кризу в зовнішній торгівлі - за останніми динним мінус 10,1 мільярда доларів негативного сальдо. Отже, не вдається подолати кризу платіжного балансу. Отже, зростають зовнішні борги. Отже, зберігаються девальваційні очікування і необхідність девальвації гривні", - сказав він. За його словами, девальвація гривні в таких умовах неминуча. "Все одно ця девальвація повинна бути проведена за будь-яких варіантів подальших дій (уряду). Звісно, вона вплине на загальний рівень цін у бік підвищення. Але що відбувається на практиці: в обмінних пунктах валюта продається за 8,2. Власне, і міжбанківський курс має тенденцію до підвищення, не дивлячись на те, що вибори вже закінчилися", - зазначив Суслов. Експерт також висловив стурбованість появою ознак кризи банківської системи України. "Вчорашнє повідомлення про те, що ставки банківських нічних кредитів досягли 48%, свідчить про серйозну кризу ліквідності банків. Ну а те, що за нульової інфляції ставки за депозитами у нас 25% річних і є високі ставки за кредитами, свідчить про розвиток кризових явищ", - підсумував Суслов. Джерело: <a href="gazeta.ua/articles/business/_kurs-grivni-dovedetsya-zniziti-za-bud-yakih-dij-vladi-suslov/464701">Gazeta.ua</a>
×
×
  • Створити...