Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

papaya

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача papaya

  1. Alex1, Привіт! користуюсь такою самою технікою. Поки що задоволений. Мене цікавить чи влаштовував ти аварійну систему охолодження на випадок виходу з ладу насоса або на випадок довготривалого відключення електропостачання? і якщо так, то яку саме? На який час вистачає бесперебойніка?
  2. Знайшов у налаштуваннях контроллера, вентилятор вимикається при заданій температурі теплоносія. Та температура була встановлена дуже низька (25 С). Тому вентилятор довго не вимикався.
  3. Я так розумію у мене "закрита" система (циркуляція за допомогою насоса). Питання чи не закипить котел при вимкненні насоса та вентилятора. Вчора ввечері перший раз розтопив котел. Після прогорання дров вентилятор теж безуспішно години дві намагався розпалити дрова, яких вже просто немає. Хоча у технічному паспорті описано що він має "зрозуміти" (цікаво яким чином?) що скінчилось паливо та зупинитись.
  4. _Anna_, Доброго дня! Я придбав котел КТ-1Е 15 кВт, встановили. Перед початком опалювального сезону хочеться дізнатись про його роботу у Вас. Чи встановлений у вас аварійний блок живлення на випадок припинення електропостачання, або тепловий акумулятор? Чи котел просто припиняє роботу, затухає і не закипає? Буду вдячний за відповідь!
  5. У найкращому випадку у першу чергу позриває пластикові труби... мдааа.....
  6. ну на цей випадок встановлено манометр та підривний клапан. хоча все таки не дуже хочеться щоб вода закипіла у котлі, і замочила все приміщення котельні через той клапан.
  7. Планую під'єднати живлення насоса через комп'ютерний УПС. 1200 ВА (зі ступеневою апроксимованою синусоїдою). На пару годин роботи має вистачити у разі відключення електропостачання. Хоча саме в котлі КТ1Е розпалювання палива відбувається завдяки вентилятору. Якщо пропаде живлення, вентилятор не буде роздмухувати вогонь, і котел має затухнути. Хоча це тільки мої роздуми. Можливо хтось зустрічався з цією проблемою? Котел чекає морозів, буду проводити експерименти з відключенням живлення. Обов'язково поділюсь результатом.
  8. Виникла гостра необхідність встановити твердопаливний котел. (Газ недоступний, а опалювати електрокотлом минулою зимою при температурі на вулиці у -25 вийшло занадто дорого). Хата 120 м2 на 2х поверхах (ракушняк+5 см мінвати+облицювання білим силікатним блоком). Після довгих пошуків, зупинився на котлі КТ-1Е 15 кВТ. Встановили. Чекаю морозів, щоб поділитися враженнями про його ефективність. Планую спалювати дубові відходи з пилорами.
  9. Виникла гостра необхідність встановити твердопаливний котел. (Газ недоступний, а опалювати електрокотлом минулою зимою при температурі на вулиці у -25 вийшло занадто дорого). Хата 120 м2 на 2х поверхах (ракушняк+5 см мінвати+облицювання білим силікатним блоком). Після довгих пошуків, зупинився на котлі КТ-1Е 15 кВТ. Встановили. Чекаю морозів, щоб поділитися враженнями про його ефективність. Планую спалювати дубові відходи з пилорами.
×
×
  • Створити...