Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

bhjxrf

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем bhjxrf

  1. Здравствуйте!

    Прошу помощи в таком вопросе: есть квартира в доме дореволюционной постройки.В квартире была кухня, коридор, ванная. Хозяева отгородили часть коридора и перенесли туда ванную (т.е.перенесли сантехприборы и оборудовали ванную), а существовавшую ванную объединили с кухней. Является ли это самостроем? Дом одноэтажный в нем 3 квартиры.Может ли этот дом считаться многоквартирным? Площади практически не изменились, несущие конструкции не затрагивались.

  2. Подскажите, пожалуйста, что по закону является фундаментом. Т.е. какая глубина должна быть, чтобы это считалось фундаментом? Спасбио заранее.

     

    ДБНВ.2.1-10-2009:

    Фундамент - частина будівлі чи споруди, переважно підземна, яка сприймає навантаження від споруди i передає їx на основу, складену ґрунтами (природну) чи штучну.

    Фундаменти малозаглиблені, мілкого закладання - передають навантаження на ґрунт пере¬важно через підошву фундаменту.

    Фундаменти заглиблені - передають навантаження на Ґрунт через підошву i бічну поверхню фундаменту, враховується тиск ґрунту на бічну поверхню заглибленої (стінової) частини споруди.

    Фундаменти глибокого закладання - передають навантаження на Ґрунт просторової основи за допомогою тертя чи зчеплення по Bcix поверхнях контакту конструкції фундаменту з основою (вертикально похилі поверхні i підошва).

     

    А глубина и т.д. по ДБН..

  3. У разі коли законом встановлено вимогу щодо прийняття в експлуатацію об'єкта нерухомого майна, державна реєстрація права власності на нього проводиться після прийняття такого об'єкта в експлуатацію в установленому законодавством порядку.

    странная ситуация . В техпаспорте БТИ стоит печать:"согласно приказа 404 литер ,,,не являестя самостроем", в справке БТИ только дом. А как эти литеры будут вводиться в эксплуатацию?

  4. подождать продления "упрощенки" и

    Здравствуйте!

    Упорно ходят слухи о том что приаз 91 продлили, но нигде не могу найти официально. Может подскажете?

  5. .....Щоб робити без "звіту" технічний паспорт в БТІ повнинен бути виготовлений після того, як вступили в дію зміни, тобто після 24.07.12р. В кого технічний паспорт з відміткою про самобуд виготовлений до вступу в дію змін повинен робити "звіт".

     

    Это где-то оговорено?

    У нас стараются в таком случае звит датировать до 24.07.

×
×
  • Створити...