Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Павел Бор

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Павел Бор

  1. Поэтому я для себя решила так: когда придет инспектор (если он вообще придет), я не буду договариваться ни о каких "вознаграждениях", пусть выписывает, сколько выпишет, а затем я сразу пишу официальное письмо в областной ГАСК с описанием и фотографиями своего самостроя, прикладываю все документы и прошу объяснить, на каком основании мне накладывается максимальный штраф. В худшем случае - заплачу те же 850, но попытаться, думаю, можно. Даже просто принципиально! В моем случае вообще с/у, 2 навеса и расширение сарая. Вообще не понимаю, почему должен браться максимальный. Точно так же буду действовать в случае, если решат оштрафовать по каким-то другим статьям, типа "эксплуатацию" и т.д. Буду писать письмо со всеми раскладами и ссылками на статьи закона и наказов.

    Может я не совсем правильно мыслю или чего-то не знаю, но пока собиралась действовать так.

    НО! В конце августа это же инспектор при очередном общении сквозь зубы процедил, что мы уже не попадаем под штрафы.. Я писала об это несколько страниц назад в этой же ветке.. Поэтому послала пока весь пакет документов в область без всяких квитанций. А потом - буду смотреть по развитию событий..

    Я зробив точно так само. Надіслав заяву та долучив до неї документи які перелічені в наказі №91 (зі змінами внесеними наказом 304).

    А чому я повинен надавати якісь інші документи (квитанції, заяви про збір та обробку персональних даних, тощо), якщо їх перелік чітко вказаний в "порядку введення в експлуатацію". На мою думку відмова з причини недолучення документів які не вказані в 91 наказі також є підставою для скасування відмови в реєєстрації в судовому порядку.

    Доречі хтось оскаржував дії посадових осіб ДАБІ в судовому порядку, які результати розгляду скарг судом.

    Дякую.

  2. А если откажут в регистрации именно по этой причине (вернее скажут, что нужно ТО, раз ТП не после 23.07.), то тогда нужно выбирать: или "бодаться" = тратить время, или переделывать ТП.

    Звичайно я сподіваюсь на позитивний результат, але якщо мені буде відмовлено у реєстрації декларації саме з цієї причини спробую повторно подати декларацію з листом в якому викладу всі свої міркування та намір при повторній відмові з цієї ж причини оскаржувати дану відмову в судовому порядку.

  3. Техпаспорт БТИ (лучше освежить, если был сделан до 24.07.2012г.)

    Доброго дня всім форумчанам. У мене технічний паспорт БТІ виданий 23.07.2012 року зміни до наказу №91 були опубліковані та набрали чинності 23.07.2012 року. Будинок побудований в 2009 році, площа до 300 кв. м. Питання: Як Ви думаєте, чи може ДАБІ з цим техпаспортом зареєструвати декларацію по 91 наказу адже він виданий в день набрання чинності змін до вищевказаного наказу?

    Прохання викласти на форумі свої міркування.

    Дякую.

×
×
  • Створити...