Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmytro.Boiko

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Dmytro.Boiko

  1. Доброго дня. Шукаю підрядника для монтажу опалення/ каналізації/ водопроводу в будинку. Будинок 170 кв. м. Планується твердопалевний котел, тепла підлога, камін. Прошу озвучити вартість підключення точки (радіатор/ каналізація + вода), прокладку труб, монтажу теплої підлоги (кв. м). Дякую.
  2. А в чому ви бачите проблему? Добавлено через 31 секунду В чому ви бачите проблему?
  3. Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, спроектувати стопільну систему кровлі. Маю наступні питання: 1. Мауерлати знаходяться на різних відмітках, що робить неможливим заливку монолитного кільця для них. Як зробити так, щоб стропіла не "розсовували" стіни мансарди? 2. Конструкцію кровлі можна поділити на дві частини - одна, що сходиться на коньку, а друга - з відкритим простором. В першому пункті проблема в тому, що центральна стіна не знаходиться під коньком. Як зробити опирання в цьому випадку? В другому пункті - як краще зробити опирання крокви відкритого простору на центральну стіну, адже після цього опирання вона ще й зв"язується з іншою кроквою? Якщо я не достатньо добре пояснив - будь ласка вкажіть що не ясно? Файли знаходяться у вкладенні. Дякую. Фасади.PDF Від 30-03-2014.PDF
  4. Доброго дня, Потрібні: 1. бетон 40 куб. метрів, М250(200?) 2. арматура 1.5 тони, диаметр 12 3. пиломатеріали (на опалубку); 7 кубів обрізної доски (25) та рейки Ділянка знаходиться у селі Княжичі Броварського району. Будь ласка, пропозиції надсилайте в особисті повідомлення.
  5. Ми знаходимося на перехресті Грушевського та Стельмаха. П.С. Якщо у вас буде якась інформація щодо підключення - діліться ! На цьому тижні також планую в РЕС поїхати.
  6. А в РЭС мне смогут сказать кто является собственником линии? То есть какие мои следующие действия? 1. Идти в РЭС, узнать про подключение от государственной линии. Узнать собственника линии, проходящей рядом с участком 2. Узнать цену подключения через кооператив. 3. Выбрать наиболее оптимальный вариант. Так? Или для того, чтобы узнать собственника линии нужно куда-то еще ходить? И еще, где ТЗ брать? Спасибо!
  7. А где можно узнать телефон и адрес РЭС обслуживающего Княжичи? То есть с чего начинать проведение электричества?
  8. Всем привет! Кто подключал электричество? Сориентируйте по ценам, пожалуйста и возможности подключения в Садах? Спасибо
  9. Откуда такая информация? Я узнал, что по Садам подключение 1К долларов за киловат. Это кооператив подключает. Еще есть государственная сеть, но она дальше. Ничего про нехватку мощностей сосед не говорил.
  10. RoyV, Дякую, документи завантажив. Дуже дякую. А де ви брали ген план?
  11. Доброго дня! Маю ділянку в Княжичах, район Сади. Ніхто не зорієнтує по цінах на підключення електрики? Дякую
  12. RoyV, Доброго дня. Я маю ділянку в Княжичах і хочу робити будівельну документацію. Чи не могли б ви вислати мені на пошту (dimitriy.boyko@gmail.com) приклади документів які потрібні для цього.
×
×
  • Створити...