Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Богдан 01

Пользователи
  • Публікації

    134
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Богдан 01

  1. Доброго дня.У Вас ще є стойки із відкритою різьбою?Куди можна під'їхати подивитись?
  2. Средняя цена по Вашим работам: Цена работы за куб готового фундамента-800грн/м3 устройство щебёночного основания-200грн/м3
  3. Судячи по фото,в ньому криша не утеплена,просто лежить метал?
  4. Дякую за пилку.Гарний,доглянутий інструмент.
  5. Яка довжина ріжучого полотна? скиньте мені в личку свій тел.
  6. Доброго дня.Цікавить ціна і термін виготовлення: потолок прямоугольної форми 1.95*3.75 без шва,по центру одна люстра,глянець.Дякую.
  7. Чому,можу.Я завжди оприділяю самостійно вартість робіт,але бувають нестандартні замовлення, як цей будинок,от і запитую. Якщо б будинок був би запропонований рік,два назад,то ніяких проблем із ціною небулоб.А на даний момент трішки не так:D
  8. На тому тижні буду на обєкті,попробую сфотографувати більш конкретно. Поки що і натому дякую.
  9. Ні не утеплені,і утиплятись небудуть.А щодо фарб,можете відправити прайс в л.с. цікавить тільки Caparol
  10. Доброго дня форумчани.В травні місяці мені предстоїть робити (оновити)фасад цього будинку.Требується все перекрасити,в деяких місцях потріщала лєпка,також на стінах денеде є пухирі,це все теж треба підшпаклювати,підштукатурити і т.д.З усього будинку підшпакльовувати потрібно 20-25%.Реставрацію будинку 100% буду робити я.Прошу допомогти скласти ціну за саму роботу(без лісов) за м2,щоб не багато і не мало,так сказать золоту середину.Фото будинку маю тільки з одної сторони,впринципі з інших сторін фасад такого самого плану.
  11. Звідки такі цифри Звідки ви знаєте який фундамент,скільки блоків і т.д..... .....пальцьом в небо
  12. Мабуть прораб сметою ошибнувся і дав бланк дворічної давності,коли $ по 8.був.:D А при теперішньому курсі це все треба ділити на 2. А може прораб приїхав з Білорусії,в мене там кум працює в них якраз такі похожі цифри.
  13. Продам свою газову плиту "Азовмаш" в хорошому стані,так як замовив нову кухню и техніку,то цю вирішив продати,ціна 900грн.Дружина по сьогоднішній день на ній куховарила.
  14. Минулого року реальна ціна була 60-70грн/м2 цього року реальна на мій погляд в межах 70-85грн/м2.Буквально тиждень тому закінчив кладку перегородок по ціні 75грн/м2
  15. Ну да,щось я трошки затупив все одно суті не міняє,жду в лс.
  16. Мне тоже,если можно по наличию и цене на:Bos01@ukr.net
  17. тобто ціна на дрель - 375грн,я правильно розумію? я хотів би придбати одну штуку,як з вами звязатись,пришліть контакти в лс.
  18. Якщо ще актуально продаю газову плиту "Азовмаш",в дуже хорошому стані,все працює,дружина по сьогоднішній день на ній працює.Ціна 1000грн.
×
×
  • Створити...