Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

KUKUSHKA

Пользователи
  • Публікації

    5 326
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Усі публікації користувача KUKUSHKA

  1. Я начебто у молодшу школу попала Дякую що відволікди від теми. Завжди рада помірятися із вами піхвами, головне щоб не було війни як то кажуть.
  2. Ви вже утретє підтерли своє повідомлення, але ж запах залишився, ніякого сенсу, тільки неприємний запах...
  3. Просто пожалійте ображену життям і жінками людину. Не ображайте.
  4. так, звичайно, якщо в ваших словах стільки ж сенсу, скільки в звуках, що видаються хворим на шлунок, то право, дивно звертати на них увагу
  5. Так, до монологів ви звикли дійсно, це зрозуміло тільки відкрившу тему по Брак, але навіщо вам форум? Це ж можна біля дзеркала уявляти необособлену піхву, тереблячи свій обособлений пенис.... ой, це я сказала?
  6. Ще картоплю на зиму закуповуємо ішь ти, діалог ні кого лібо, а самого Бездомного :)))
  7. нашо я сюди зашла..... де мій гідозепам? але думаю шо просто перестраховуються....
  8. оце "якісь звичайні рандомні жінки" звучить звісно не файно, але якщо потрібно, то звісно розгребемо...
  9. ну у нас із вами давня "любов", тому як може бути іначе?
  10. питання до вас. вам транси подобаються більш ніж жінки?
  11. рішення прийняте і тому я вже третій рік тут. іноді звісно беруть сумніви, враховуючи той факт, шо син майже підліток, а чоловік у ЗСУ.....
  12. Доброго вечора, шановний. Хто про шо, а Бездомний про піхву :))))
  13. так, але не дуже гарна перспектива жити в країні нищих пенсионерів..... доходи сьогодні є а завтра немає. Цікаво хто залишився у Донецьку за тими же принципами не жалкує про це через 10 років? Цікаво було б послухати...
  14. нічого не ясно, але цікаво. тобто ви рахуєте, що влада рф хоче деколонізувати свою країну? саме так, а не навпаки?
  15. краще вже Нова Зеландія.... або Австралія
  16. а если денег не будут давать?
  17. а як кінець війни корелюється з попитом на іпотечну нерухомість у Краснодарі?
  18. так, все може бути.... але дивлюся я на Чечню і не розумію як так сталося, що вони геть забули як їх русня вбивала. Невже і в нас так може бути? А при нужній інформаційній політиці, то й може..... і це також дуже сумно. але що краще? коли гибне молодь, люди лишаються домівок? Знов питання риторичне.... і дей той вихід?
  19. по відношенню до вас, то я здається оптимист.... А чому Америка в занепаді? Ні, ні, я вважаю що Китай економічно всіх заткне за пояс. А ви вважаєте, що їх цікавлять наші землі?
  20. сама реаліст, тому думки не заспокоюють, хоча... може я песиміст, давайте звіримося:)
  21. Народ, а в кого які прогнози по закінченню війни? Розумію що питання риторичне, але все ж..... я шось в останній час думаю шо нема цьому не кінця не краю, йолки вже 3 роки майже..... Друга світова 4 роки була.... Може хтось є тут з оптимистів, хто аргументовано заспокоїть, що війна в цьому році закінчиться :)))
  22. Хелп, народ. Может кто еще не спит. Сегодня долго не было света, вырубился аккамулятор. Наверное разрядился. Сейчас поставила на зарядку и не знаю все ли ок. На дисплее зарядки мигает батарея и показываются значения 13.7 и 26.8. На самом акуме ничего не светится. Можно ли оставлять так на ночь, как понять заряжается ли? Спасибо.
  23. а за це я б дала по морді. Жаль що нас покидають найкращі, а такі виродки залишаються...
  24. то шо, 2 рік війні....... які рецепти? як триматися? в перше за своє життя спробувала заспокійливі, трохи допомогають іноді. Мій рецепт це вимкнути телевізор, відписатися від 100 телеграм каналів, донатити та памятати що жити потрібно даже в таких умовах... як ви, форумчанє? все вагаюся чи робити цього року парковку на ділянці чи не на часі Хто починає будуватися, раджу почати з капитального підвалу.
×
×
  • Створити...