Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kucherman

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kucherman

  1. В мене одноповерховий будинок. Хлопці, що ви розвели тут "розборки"? Припиняйте вже! Як діти їй Богу!
  2. Дякую всім за допомогу! Замовив насос "Водолєй" 0,32-40У і автоматику Italtecnica PM5 + захист по сухому ходу Italtecnica LP-3. Як все змонтую, відпишусь що і як працює.
  3. ГМП, знайомі, що займаються сантехнікою і водопостачанням в Києві, мені також не радили "Водолєй" через те що багато жере елекроенергії, мовляв люди часто на це скаржаться, тому ми не ставим їх. Але й Спрут, що порадили вони, не викликає довіри. Тому й дивлюсь у бік економічнішого "Водолєя" 032-32У - 500ват, але сумніваюсь, що давитиме достатньо.
  4. ruslan-antars, так для мого випадку насосу 0,32-32У вистачить? І яку ж все-таки автоматику взяти Brio-2000MT Italtecnica чи Italtecnica PM5/G + LP-3 Italtecnica? Дякую!
  5. Дякую за поради! Ні, я думаю все буде добре, вода набігає швидко, я її ще почистю, бо свердловина старенька, підзамулилась, раніше більше води було.
  6. Дякую! Я так і думав, то я релє для прикладу написав. Що скажете про це релє - aquaplus.net.ua/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1712&category_id=49&manufacturer_id=44 ? Бо 500грн якось для мене дорогувато. І ще одне питання, на сайті виробника вичатав таке :" а сам центробежный насос «Водолей» необходимо подбирать из расчета, чтобы номинальный напор был на 30м больше величины Н(м) (без учета горизонтального участка)" тобто, 30+ моїх 9м, потягне він чи все таки брати на насос на 40-50м?
  7. Це в автоматику вмонтоване, як в цьому - aquaplus.net.ua/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=146&category_id=49 Яку автоматику недорогу порадите, щоб нормальна була? Такого нема в наявності де я хотів купити, пропонують 0,5-32у, або 0.32-40у що взяти?
  8. А де її придбати і який принцип роботи? І ще таке питання, який гідроакумулятор порадите придбати? Розраховую на 50літрів, дякую!
  9. Oleg, дякую за відгук! ruslan-antars, теж дякую, але ж Ви торгуєте насосами, тому Ваш відгук зацікавленої особи, а хотілося б незалежної думки. Тоб-то виходить, що в цій цінові категорії краще брати "Водолєй"?
  10. Підкажіть який насос для свердловини краще купити з бюджетом в 1500грн. Маю свердловину 12м до дзеркала води 9м, кількість води 170л, але ще її почистю бо вже підзамулилась. Почитав по форумам радять "Водолєй" БЦПЭ 0,5-32У, а хлопці, що займаються водопостачанням кажуть, що фігня, скаржаться, що багато споживає електроенергії, значно більше ніж в техпаспорті. Радять купити SPRUT. Інший знайомий радить Aquatica. А ще радять купити насосну станцію типу простіше, бо насос не вводі і дешевше в обслуговуванні. Коротше, я зовсім заплутавсь, що мені робити!
×
×
  • Створити...