Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Oleg Mak

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Oleg Mak's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

5

Репутація

  1. Світлано!Попробую вам допомогти в виборі композитки не називаючи торгові марки.Як і ковбаса в магазині, композитка є дорожчою і дешевшою(одні виробники ставлять ставку на якість, другі на ціну).На кожен товар є свій покупець.І це є факт.Якщо ваш вибір упав на якість то переходим до слідуючого етапу.Треба ваших зусиль і часу(без труда не вытянеш и рыбку из пруда).Поговоримо про якість.Більшість дилерів запевняють, що в них якісний матеріал(вовка ноги годують).Пропоную провірити це. Посипка:деякі виробники грішать тим, що замість натурального каменю дають підкрашений пісок(попробуйте віддерти камінець з листа і зоздробити його.Якщо це пісок то він буде відповідного кольору,якщо камінь то він і всередині буде такого кольору як і зовні).Читав на форумі,що посипка відлітає.Погоджуюсь, грішать деякі виробники.Берем лист, і пробуєм його згинати за допомогою плоскогупців.Пару рухів і результат на лице. Метал:товщина металу не співпадає з тим,що декларують виробники.Товщину ви можете також провірити за допомогою спеціального інструменту(забув як називається) Гарантія:читайте уважно між рядками.Є суттєва різниця. Ці всі речі ви можете провірити в любого дилера,який впевнений в тому,що продає.І не забудьте це все провірити коли товар буде на будові (чув,що в деяких виробників партія від партії відрізняється).
  2. Уважаемые форумчане у меня небыло и нет жылание скем то воевать и чтото доказывать.В этой войне победителей нет,а только проигравшые.Меня задело то,как усердно "помогли" Ирине.Мое сообщение больше относится к ней.Дорогая Ирина!На форуме вы получили информацыю для размышлений.Эту информацыю могут одни опровергать,другие доказывать.Для того чтобы зделать правильное решение вам надо зделать некоторые действие.Проверить цены не составит труда.Проверить на осыпаемость крошки можете у любого дилера.Гарантию можете получить от офицыальных дистрибюторов вУкраине на свою електронку(позвоните в центральные офисы дистрибюторов).Даже толщину метала вы можете узнать.Потребуйте у дилеров с помощу макрометра измерить толщину метала.Толщина мереятся без посыпки(хорошый дилер эту услугу вам предоставит)И обьязательно проверти все это,когда товар будет на обьекте.Желаю удачи.Тепер зависит от вас. Прошу прощение кого задел.Эмоции.
  3. С привосходством ЖЕРАРДА над метротайлом мы уже разобрались.Пора поговорить о цене.Сравните прайсы и вы увидете что у ЖЕРАРДА цены ниже за кв.м.эфективной площади.Добавте к этому что у метротайл оплата в гривнях по курсу НБУ+2%,а у ЖЕРАРДА только курс НБУ.Ну как нормально?Давайте поговорим о гарантии.У метротайла гарантия 50 лет на непротикаемость материала(чтоб крыша протекла должна быть сквозьная дыра).У ЖЕРАРДА 50 лет гарантии распостраняется и на посыпку(что и посыпка не слезет за это время)Это легко проверить при желании.Всем правельных решений.
×
×
  • Створити...