Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Olga_Pro

Пользователи
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Olga_Pro

  1. Скажите а если на этом форуме соседи Канадки? )

     

    я сусідка. У лісі навпроти Канадки є декілька галявин з опеньками. Пів години - і з повним відром додому. Це плюс. Мінус - ну елки-палки! Ну дуже брудний ліс! Будівельне сміття, какахи, і саме, навпроти будинків вищезгаданих "зіркових" власників

  2. Любимый, я создала фотоальбом о Ландшафтном дизайне нашего участка!

     

    Ви - молодець - що розпланували одразу клумби з квітами на ділянці - а то за ними (чоловіками) Глаз да ГЛАЗ! потрібний - все газоном засіють якщо вчасно не втрутитесь:-)

    • Лайк 1
  3. Є потреба в наймі двох квартир для двох сімей співробітників. Люди вимушені виїжджати зі старих тому що в обидвох випадках власники квартир просять оплату в дол. по новому курсу. Зацікавлених прошу дзвонити 8-097-468-42-58. Людмила. Дякую
  4. Ага. а памятаєте. пару років тому п. Єхануров коли мав посаду премєр-міністра, щоб провірити дотримання земельних законів новою міською владою (Черновецький), подав документи, і, о, Боже! отримав на дружину в межах м. Києва 10 соток. Такий месседж народу: подивіться, лічно перевірив, працюють чесно, землю виділяють кожному хто звернеться:-).

    Весь берег на ЮБК приватизований згідно цього заокну. Гади, ванючки, не-на-ви-жу

  5. пока нет, последнее поднятие цен было 14 июля. Но выростет однозначно :-(.

     

    Закупка собралась на 3-4 ноября по кошачим и 4-5 ноября по собачим кормам. Так что если надумаете - можно еще успеть :-)

     

    Таня, порекомендуйте, будь ласка, РК для вівчарки 5років, малоактивної. Ціна? Хочу на початок листопада успеть. і для кішки невелику упаковку (вона дуже вибаглива в кормах) 1 кг, два гк?

  6. А для меня єто очень важно - ну не смогу я Доместосом мыть унитазы, когда у меня в септике бактерии живые живут! )) И мне не все равно, во что превратится та земля, в которую из септика вода впитывается, через 10-20-30 лет! А Локом _действительно_ можно цветы удобрять. Так что, перехав в свой дом я стала пользоваться этой продукцией.

     

    То стоит использовать когда живешь в своем доме.

     

    Шановні! Мене дивує лиш одне: невже це про нас? невже піклуватись про екологію можна лише в межах своїх кілька соток? Люди-и-и-и-и!!! На що перетворилось шикарне озеро біля Мощуна за три останні роки! отдихайкі напевно ЛОК - ллють в свої труби в будинках, а упаковки - на мощунський берег, падлюки.

     

    Як на мене - порошок ні фіга не відпирає

×
×
  • Створити...