Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Муська

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Муська

  1. При виготовленні паспорту вказано розташування будинку на відстанні 5 м від червоної лінії. При початку будівництва змістили ще на 2 м фундамент від ліній( по різним причинам). Запитання: чи потрібно повідомляти про зміну координат в архітектуру чи робити повідомлення про зміни до "початок виконання будівельних робіт"? А якщо не повідомимо, в що це може вилізти? Наперед, дякую за відповідь!
  2. В цоколі(йде по землі) гараж, майстерня, кладовка і приміщення для водяного насосу. перший поверх кухня, дві кімнати, коридор і вхід в будинок.
  3. Порадьте,що краще і дешевше: яке краще робити перекриття між цоколем і першим поверхом- монолітне бетонне перекриття , чи стандартні пустотілі плити? Вже пару днів вираховуємо, виходить майже та сама сума(монолітне трошки дорожче), але от, що краще по характеристикам?
  4. Ми у Львові подавали. Чоловік вислав поштою лише один екземпляр, то при одержанні вони зробили з нього копію і вже на ній поставили номер з печатками і підписом. В базі ще немає.
  5. Ура! Зареєстрували наше повідомлення в ДАБі без зауважень з першого разу. Початок робіт 28 грудня. Дата реєстрації повідомлення 4 січня. По багатьом причинам забрати зареєстроване повідомлення вдалось тільки вчора і відповідно тільки вчора повідомили місцеві органи про дату реєстрації та номер. Чи не буде проблем через те, що місцеві органи повідомили аж через три тижні від початку робіт? Інших не повідомляємо (кажуть їм не потрібно цього), чи всетаки повідомити , мало лі?
  6. Цитата з Повідомлення цю дату маю на увазі (виділила червоним) Цільове призначення-земельна ділянка для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку.
  7. Маю також питання щодо ДК 018-2000, бо на стадії заповнення повідомлення. В нас ділянка 6сот. в місті, будинок 9 на10м(цоколь, 1 поверх і мансарда). Знайомий архітектор каже ставити код 1110.2 Котеджі та будинки одноквартирні підвищеної комфортності. Я хотіла ставити код 1110.3 Будинки садибного типу. Як правильніше? І щодо дати , висилати повідомлення хочемо сьогодні-завтра(тобто 11-12грудня) , а число початку робіт ставимо 28 грудня (будувати починаємо звісно ж весною) Так можна наперед ставити число?
×
×
  • Створити...