Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

IgorOkCJ

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача IgorOkCJ

  1. Доброї пори доби всім. Потрібна ваша допомога зі схемою розкладки ламінату у невеличкій кімнаті розмірами: 2,9 х 3,17 м. Розміри ламінату: 1,38 х 0,193. Розкладку планую робити по меншій стороні стіни.
  2. Цікавить таке питання по укладці ламінату: є кімната з сходами на інший поверх. Відповідно є опора цих сходів 20х20 см. яка розміщена десь за 1,5 метра від однієї з стін. Питання: чи потрібно робити зазор між ламінатом і цією опорою, чи можна класти впритик до цієї опори??!
  3. зрозумів. Значить буду класти поперек коридора, просто відрізаючи від цілої доски 10 см. Дякую, всім хто допоміг розібратися)
  4. Я просто думав, що всерівно потрібно робити перев'язку дощок ламінату і пиляти їх на дрібні шматочки (шахматний порядок). Чи буде у такому випадку забезпечена необхідна жорсткість підлоги при з'єднані тільки по довшій стороні ламінату?
  5. Незовсім зрозумів. Тобто, відпилювати з ламінату 1,30 (ширина коридору) і так класти на всю довжину такі доски??! А так можна ?
  6. Під 45 буде трішки занадто великий розхід матеріалу. Вибираю між двома варіантами: поздовж або ж поперек.
  7. Всім привіт. Хотів би почути думку стосовно того як краще класти ламінат в вузькому коридорі. Розміри коридору: 1,30 х 4,10. + До того хочу зауважити що ламінат в прилеглих двох кімнатах лежить перпендикулярно до довшої стіни. Додаю схему для наглядності:
×
×
  • Створити...