Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vjachek

Пользователи
  • Публікації

    60
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vjachek

  1. Підкажіть будь-ласка. Хочу залити в систему опалення якийсь антифриз на випадок відсутності довгий час електрики або газу, щоб можна було залишити будинок без опалення в мороз. Чи щоб не їхати до будинку у випадку тривалої зупинки системи опалення. Котел газовий настінний давній Vaillant t4. Об'єм необхідної рідини приблизно 60-70л. Є різні гліколі - не знаю який купити і як його перевірити.
  2. Доброго дня! Як на Вашу думку, варто купувати вживаного електрокотла. наприклад Протерм скат 9кВт 2012 року випуску, 3500 годин роботи, кажуть що промитий перебраний. Який в таких котлів ресурс роботи?
  3. На даному етапі (виготовлення проекту) в мене запитали марку котла і його потужність для проекту. І ще було додано, що котел може поламатись, і на заміну може бути інший.
  4. мабуть ближче до іронії. Вирішив,що буду в першу чергу утепляти будинок де можливо, і паралельно буду робити документи на електроопалення, і якщо нічого не зміниться на слідуючу зиму поставлю ще електрокотел. Щоб був резерв і якась можливість маневру
  5. Я мав на увазі 2-х зонний лічильник і тариф на електроопалення 0,9 та 0,45 вночі На даний час маю тільки 2-х тарифний лічильник. Замовив проект на електроопалення. Думав, що то буде швидко, бачу поки зроблю той тариф - зима мине. А до наступної зими його можуть і відмінити. Все почалось з того, що взнав, що можна було безкоштовно збільшити потужність ( мережі у власності житлового масиву, поставили 2-гу ТП і закільцювали мережі) до нового року встиг отримати нові техумови . Попитав по знайомих – казали що ніби дешевше електроопаленням користуватись. Коли прийшла пора купувати електрокотел, почав читати форуми який купити. Ну і побачив, що та економія може бути, а може і не бути. І от я тут. Думав до весни буду палити електрокотлом (коли поставлю) і газовим, в + щось зекономлю, а весною буду утеплятись. Електрокотел залишиться для резерву чи основного використання – залежно від вартості енергоносіїв Теплоакумулятора не маю. Теплої підлоги мало – 4 кв. м в санвузлі і 4 кв м в коридорі.
  6. Дійсно. Можна і вдень використовувати. За такий варіант і не думав
  7. По тарифу на електроопалення 3000 кВт дають ніби по 0,9 грн і вночі буде 0.45 грн. Чи я помиляюсь? А якщо ще електрокотлом в міжсезоння підігрівати будинок вночі, то перший і останній місяці опалювального сезону - газ можна буде не використовувати? Мабуть треба рахувати економію протягом усього опалювального сезону
  8. Прошу поради. На даний час опалюю будинок газовим котлом. Також є виділена потужність 15 кВт три фази. Якщо використовувати "нічний тариф" на електроопалення, чи буде економія в оплаті опалення будинку, або хоч би більше комфорту, якщо поставити електрокотел і використовувати його на "нічному тарифі". Опалюю 75 м.кв. Будинок - 150 м.кв.; цокольний поверх в якому гараж - не опалюється, 1 поверх - опалюється. Стеля утеплена 10 см мінвати. Стіни - 10 см пінопластом. За січень згоріло 380 м.куб газу. Кімнатний термостат. В будинку 19 градусів коли хтось є вдома. Коли нема 16. Розумію, що потрібно утеплення , що і буду робити в наступному сезоні. Питання - чи варто зараз тратити кошти на електрокотел і т.д. Зараз хочеться трохи більше комфорту навіть за ті самі кошти на опалення. Буду вдячний за пораду. Не знаю чи можливо з цих даних щось сказати, якщо ще якісь дані потрібно додам.
  9. Куплю вживаний набір інструментів. Виробництва Тайвань. До за ціною до 1000 грн
  10. Топтул пишуть теж тайвань, але ж він по якості кращий. Є різниця в якості між наборами візуально? Щось собі вирішив, що King roy - буде краще от і шукаю бу по ціні нового Muller
  11. Чому вибрали саме в цього продавця? Я не знаю як у такій ціновій категорії вибрати якісний набір. В інтернетах пишуть, що можуть ламатись.
  12. Куплю бу набір головок на 108 або 94 ел. Вир.: Тайвань. Наприклад: King Roy. Бюджет 600-800 грн - залежно від стану і кількості елементів.
  13. Я теж постою в черзі на нівелір, хоча мабуть нема сенсу. Коли ви встигаєте.
  14. Какая цена шлифмашинки? Проблема только в шестерне? Возможно я куплю. P.s. Ви пробували шукати цю шестерню?
  15. Якщо пінопласт пройти один раз сіткою з клеєм і залишити на зиму без грунтовки, нічого не станеться? Другий раз пройти клеєм не встигну - не висохне. Завтра може бути підмога, може ще одну стіну заармую от тільки чи варто? Чи потрібно обов'зково два рази шпаклювати . Весною клей вчепиться до попереднього шару?Десь читав, що так залишають на зиму, але там залишалось тільки погрунтувати.
  16. Мій клей виготовлений 22.08.2015р. Мішки з плівкою всередині.Термін зберігання 12 місяців. Думаю можна ризикнути з плівкою. Зберігати маю можливість тільки в підвалі. Підвал не опалюється. Мішок цементу в плівці перезимував нормально. Що значить сухе приміщення? Зберігати пишуть: в сухому приміщенні при 5 ти градусах тепла
  17. Ще забув- залишиться 20 мішків суміші для армування. Якщо не вдасться повернути в магазин - до весни закам'яніють? Може замотатиїх в целофан?
  18. Доброго вечора! Буду консервувати своє утеплення. Що встигну зробити до неділі те і буде, в понеділок на роботу. На даний час: будинок повністю обклеєно пінопластом Псб-с 25 15кг на м. куб; одна стіна перший раз пошпакльована;дві стіни частково продюбелені, дюбеля зашпакльовані і одна стіна тільки поклеєна пінопластом. На усіх вікнах відкоси заклеєні пінопластом. Вагаюсь що краще доробляти: перешпакльовувати ще раз стіну і загрунтувати чи по максимуму задюбелити стіни. ? Ну і мабуть закрити усі шпари через які вода може попасти під пінопласт. Через шпари між пінопластом води багато може попасти? Може ще шось потрібно зробити? Підкажіть.
  19. Как успеть наложить сетку до того как начнет схватываться клей? Резать сетку на части по 2 метра и частями клеить? Как делали Ваши мастера? ну и клей наверное надо не густой делать.
  20. Клеїв 3-х метровий пластиковий кутник на кут будинку. Клей наносив на усю площу стіни, що буде під кутником. Світило сонце, клей,що наносив спочатку вже почав стигнути. Це кутник. А що буде коли клеїти сітку. Не можу придумати як приклеїти сітку. В будь-якому випадку потрібно клеїти частинами. Тільки як клеїти, щоб накладання сітки було 10см і не змістилось до низу стіни. Якщо так: відрізати сітку на всю довжину стіни, виставити 10 см накладання, закріпити на стіні зверху внизу посередині, верхню частину метрів 2 змотати в рулон, нанести клей втопити сітку, потім клеїти іншу частину сітки до низу стіни з рулона
  21. Це по пінопласту? Якою може бути максимальна товщина армовочного шару?
  22. Сьогодні закінчив стирати клей на шпакльовані стіні. Дюбеля які виступають вирізав коронкою по дереву вставленою в дрельку. Коронка діаметром більша ніж ніжка дюбеля. Зонтик дюбеля викидав, серцевину викусував бокорізами або забивав в стіну. Так виходило швидше ніж зрізати. Тертям клею трохи підпортив площину стіни. Цікавить якої висоти нерівності потім ( після декоративного покриття)проявляться при боковому сонячному світлі? В сусіда ввечері світив фонариком на стіну - теж видно ямки і горбики. А при сонячному світлі все нормально. Підкажіть де та межа, за якою буде видно брак на стіні На стіні довжиною 10м в будь-якому випадку буде брак З дюбелями більш менш виходить. Свердлю буром 10 мм довжиною 250 мм, якщо провалюється або легко йде б'ю дюбель 200 мм. Якщо все нормально 160мм. Дюбеля Баугут з Епіцентру. Пред тим як забивати дюбель, роблю гніздо для зонта приспособою. Добре притягнутий зонт до ППС чи ні не контролюю, все одно він схований. Чомусь в деяких зонтах не добивається цв'ях, може через пилюку, що залишається в отворі. Чи це є брак? Тоді цвях зрізаю бокорізами, дюбель залишаю На іншій стіні пробував: спочатку меншим діаметром , якщо легко йде бур зразу б'ю дюбель, якщо ні свердлю 10. Перший спосіб сподобався краще. Листи підпіню обов'язково. На профіль дивився в епіцентрі, класна штука, але ціна на весь будинок непідйомна виходить. Буду робити армуючий шар, а потім пройдусь герметиком. Можливо візьму цей профіль на двері. Цокольний профіль з капельником купив
×
×
  • Створити...