Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ВасильДахWest

Пользователи
  • Публікації

    125
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ВасильДахWest

  1. Добрий день!! Готові до співпраці. ціни адикватні. Тел 050 750 4290 з повагою Василь
  2. Зробити якісно, потрібен час. Робити на обєми, получеться не якісно. Удачі в пошуку "дешевше":beer:
  3. Настил по бетону бачив неодноразово на терасах. Були місця вздуті. Цікавився в професіоналів, так як хотів зробити в себе терасу, пояснили що не прогрунтовано.
  4. Є спеціальний єврорубероід, яким можли перекрити плоску кришу. Але якщо рубероід буде стилитись на бетонну основу, обовязково щоб була суха поверхня і обовязково прогрунтована бітумною мастікою і нахльост робити не менше 15см. Такий рубероід довго служить на деревяні основі, на бетонні по практиці знаю що вздувається.
  5. Добрий вечір!!! На мої сторінці в альбомах є фото хоз постройки. Думаю для Вас оптимальний варіант.
  6. В мене деревяна вагонка, змонтована на підшиву звісів, уже 7 років. Вигляд супер, обробляв пінотексом.
  7. Добрий день! Якщо протікає на йондових, то скорше всього це не утеплення, йондово і димоходи це більш ймовірно, що є помилка майстрів.
  8. Самий оптимальний, правильний і без заморочок ну і економічно вигідний. Якщо щось не так вибачте, компа з собою не брав, пишу з тел. Добавлено через 33 минуты Якщо градус ската мінімум 35градусів, а підшива 60см. То можна підняти на приблизно 40см балками перекриття..тобто підшива буде на уровні верха армопояса і не потрібно піднімати ще на один ряд ГБ. фото має бути в мене на сторінці в альбомі "моя робота Обухів"
  9. Я відповідав на ЛС, не знаю як попало сюда, але (какой то набор букв) відповім Вам, на деревяні конструкції підняти навіть 40см. потрібно звязати по периметру і мінімом на двох перестінках, це пишу по практиці (фото на сторінці є) в Ів.-франківську такі проекти не є рідкість..якщо маєте нову технологію поділіться для І.-Ф. буде відкриття (але відкрийте новинку зрозуміло, а не як політики )
  10. Добрий вечір! Я зараз в Київі, булоб краще щоб я подивився, але зразу можу Вам відповісти, якщо перестінки будуть з деревяної конструкції ніякого армопояса не потрібно. Не залежно від складності даху. Якщо перестінки не деревяна конст. то можна без, але це економічно не вигідно дла Вас. Наберіть мене я подивлюсь на обєкті, безкоштовно. Тел. 0964829691
  11. Резину вже не потрібно, таблетка розбита, водій 200-й Герої не вмирають!!!
  12. Як Вам такий варіант??? Проект даху вибрати такий як Вам подобається.
  13. Доброго дня! Дорогі УКРАЇНЦІ потрібна Ваша допомога нашим солдатам які знаходяться в Дебальцево. А саме рації, резина (4 шт. R 15 на таблетку) зарядний пристрій (заряд. акамулятора) 24 В. Кава, сигарети. Хто може купити з перечисленого звертайтесь за тел. 050-750-42-90. А також можече перерахувати хто скільки може на картку по номеру 5168 7423 1567 2232 (ПриватБанк). Я немаю офіційно зареєстрованої волонтерської організації.Там зараз хлопці з якими я був 2 місяця в Амвросівці. Зараз я дома, а їх перекинули в Дебальцево. Здзвонюємось ми майже кожний день, що вони просять я передаю, але сам не можу все купити те що їм потрібно, тому звиртаюсь до Вас.
  14. Майже місяць пройшов, а фоток так і нема, розцінка дається знати, або майстрам по 9-10тис в міс. не виходить, світло то виключають:-)
  15. Блін класна тема )))) Вище запропоновані такі розцінки.....- ряд - 250 грн/м3 - лицо - 2,50 грн/шт. - крыша - 150 грн/м2 (включает в себя - стропильная часть, гидробарьер, металлочерепица, подшивка свеса кровли, ливнеприемная система) - укладка плит перекрытия - 60грн/шт. - заливка армопояса - 70 грн./м.п. Цікаво, а це можливо заробити 9-10тис. на людину в місяць, якщо 5год. темно???? і скільки Ви штук ложите в день лицевої цегли?
  16. Зроблено правельно, але не дороблено. Планка не пристала до стіни і не зайшла повністю в штробу і не видно чи в штробі просіліконено. Ну і як вище написано в куті дирка.
  17. А хто сказав що між СМД і утепленням має бути зазор...між ГБ, а не СМД.... Игореха, щось ви не про те..
  18. Не показник, згідний....Прячут, наработанние решения от конкурентов:lol: не впевнений...
  19. Уложена на настил, так , але не натянуа...Вот інструкція з монтажу СДМ і тема на цьому форумі вже була.
  20. [quote=Gothia;2337230 не должна. читайте норрмаативы монтаж гидроизоляционной пленки Укладку гидроизоляционной пленки проводят горизонтально, от карниза к коньку с нахлестом 100-150 мм. При этом провис пленки (между стропилами) составляет приблизительно 20 мм. Края пленки соединяют внахлест герметично, и проклеивают стыки клейкой лентой. Я читаю
×
×
  • Створити...