Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

freiheit

Пользователи
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача freiheit

  1. Хлопці, а хтось вже бачив договір? Якщо йдеться про надра його мають опублікувати? Цікавим є розподіл, скільки отримає держава та за якою ціною. Я так розумію, пан Янукович спокійно досидить свою каденцію та має дуже добрі шанси просидіти другу. Захід буже його плекати. Ніхто не знає, держава зара не проводить позачерговий аудіт Нафтогазу?)
  2. Challenge accepted 01.03.2013 - 8,7грн. +-1,5% міжбанк Б'ємося по руках, якщо відповіш на питання свана та рівнозначне допущення. Раніше в тебе прогнозів як сімочок було. А на наступний рік якось місяцями вже не даєш. Аргументи за 2015 будуть?
  3. Гдадізе, жодної різниці не має в цих умовах - ефективний він чи дефективний. Протримається усе на півроку більше чи менше. Результат очовидний. ЗВР зникає. З ним зникають подальші можливості виходити на світовий борговий ринок. Зникають можливості покупати долари за експорт. Система так побудована. Як світова, так і українська. І чим більше виходять гроші на обслуговування боргових та газу - тим більше їх буде потрібно на підтримку курсу. Залишається лише громадянський ресурс на віджимання. Але на повну їм користуватися можна або коли вже далі можна, коли світова економіка пійде по жіночому інтимному і буде не до України. А так можуть перекрити кисень. І до речі, запитував я тебе про курс на 01.02.13. А ти з теми з'їхав. Тепер зможеш назвати? Для фіксації. А на 01.03.13 той самий?
  4. podrobnosti.ua/power/2012/12/05/874754.html Украина должна частично присоединиться к ТС, – Янукович Так, оце: "Україна має частково увійти до МС" - щось мені це нагадує. Десь в амеріканських фільмах. Коли дівчина говоить, що вона незаймана. Так, лише зробила 15 хлопцям мін'єт - але це нічого не означає, бо вона чекає на того єдиного та улюбленого, кортий отримає її усю. Щось таке: (ссылка устарела) До речі, різька зміна реторіки щось таки означає. І навряд чи близьку угоду з МВФ та добрі запаси в НБУ.
  5. "С мест сообщают" (С) asiareport.ru/index.php/news/20757-argentina-potonula-v-akiyax-protesta.html Аргентина потонула в акциях протеста Найближчі перспективи українські. Тільки різниця знаєте в чьому? Ніхто нікуди не піде. Усі сідитимуть вдома біля зомбоящиків та скрежетимуть зубами…
  6. Пане Гьобелсе, нагадую: ти живеш у цiй державi лише завдяки Сталiну, котрий зполучив Україну у той час та у 1945. Йди-но на переекзаміновку, двійочник! Спробуй розiбрати, де тiнь на плетнiнь, а де тiнi забутих предкiв. Добавлено через 11 минут До речі, полкін зара є більш переконливим через роботу з джерелами та цитатами. А ти та твої інші робите балачки. Гроші заробляють кількістю постів (див. Рутена: за два дні 33 шт.). Працючи аналізом, а не побрехеньками, як багато хто тут, не заробиш. І хто дурніший: той, хто аналізуює, працює з першоджерелами, чи дріб'язливий словісний фальсифікатор? Оце твоя правда, юде.
  7. Так, хфантазiя у громадянина - як у казках Гофмана. Латвiя визнана як держава лише у 1918 роцi та лише через радянську державу. Те, що наша державнiсть не iснувала та виникла лише через радянський союз - громадянина не засмучуэ. I зауважую: проходить той Цахес - та за одинь день 26 повiдомлень. Мабуть, тариф за одиницю невеликий. Але це такi економiчнi перспективи украiнськi. Людина отримала диплом i не не впетраэ, куди далi...
  8. Ти якось часто фіксуєш на цьому увагу. Не знаєш, чому?)
  9. Добродію! Ти можеш замість транспарантів взятися за прогнозування грошових потоків в екселі? Візьми дані по сценарію останніх місяців по позитивному потоку. По від'ємному більшість також є. Тим більш на 2013? Павліни, говориш?
  10. Тим часом трива перебудова структури ЗЕД: (ссылка устарела) Украина сократила экспорт товаров в ЕС и увеличила в СНГ
  11. До речі про силу зору. Наявність корупції в демократичних країнах тебе не дуже засмучує? Корупційні скандали на найвищих рівнях тих країн - то ок? Легализована система ретробонусів та лоббізму - нормальна річ? Чи справа у легалізації цих явищ та її відсутності? Це тонельний зір - чи я погагий діагностик? До речі. Живучи вже майже рік у Рашці, маю консатувати: даї тут зупиняє набагато рідше. З хабарництвом рашкінських даї ще не зустрічався. З службовим недбайлством - так. Не схотіли з афганця штраф брати. Відпустили. Саакашвілі на них не має... Ну, а на Вкраїні милій... Ну, ти в курсі. Знаєш, спробував виміряти градус твого пафосу - пафосометр зломався. Що цікаво, конкуренція та її методи - натуральна царина білкових організмів. Люди завжди маніпулювали, прагли до влади та впливу. І лише ти один - кремнієва істота, що стоїть над усіма, спотерігає, є останньою інстанцією для честі, совісті, чистого розуму. Тут усе детально: lurkmore.to/%D0%A7%D0%A1%D0%92 І до речі, ненавість - дуже рідка почуття. Шукати її на цьому форумі-марна справа.
  12. Слину з монітору зтер? Карвалдинчику прийняв? Уберіть дітей від голубих екранів... А яка промоція півтора-два роки тому для Фєдоровіча на форумі була... Майже усі благоблєяли... А ще раніше для пані Тимошенко... Куди вітер дує, туди й йдемо? Мені здається, чи в тобі заздрість пустила метостази у печінку?
  13. Вже понад рік мульйон планів на газ. Усі країни перебрали. Раз на місяць якесь нове спасіння із Заходу. ПР веде грамотно розвод, а народ як слоупок ведеться на ці заманухи. Льоша Р, яка за твоїм планом наступна в картографічному атласі? Що будеш тут наступним пропагандувати?
×
×
  • Створити...