Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Гочик

Пользователи
  • Публікації

    1 214
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Гочик

  1. на номерах - це значить, що розмитнена і готова до продажу на бляхах із США не буде
  2. Гочик

    Продам BOSCH

    Усе продано! можна закрити
  3. Тушку за 2000 готов забрати.
  4. Гочик

    Продам BOSCH

    Бронюю за вами. Хто забере нівелір? Добавлено через 56 секунд актуальні ціни на олх. ссилки вгорі
  5. Гочик

    Продам BOSCH

    Окремо нівелір 3000, а кронштейн 1000
  6. Продам наливом зимове дизельне паливо Євро 5. Ціна 22 грн за літр з доставкою по Києву. Самовивоз дешевше. Необмежена кількість. Деталі по телефону 097 875 25 55
  7. Гочик

    Продам BOSCH

    Роздеребаню, за умови, що будуть окремі покупці на нівелір і тримач. Веселять дзвінки з ОЛХ: "Заберу ВМ1 за 250 грн"
  8. Гочик

    Продам BOSCH

    www.olx.ua/obyavlenie/lazerniy-nvelr-bosch-gll-2-50-IDvxdFv.html#61f521e4bb www.olx.ua/obyavlenie/perforator-otboynik-bosch-gbh-11de-IDvxcaU.html#80fce9ddc1 Форумчанам буде знижка
  9. Гочик

    Продам BOSCH

    Опечатка))) Перфоратор - 10000 грн
  10. Не правильно! я сверлив дирки в нусущій, забивав арматуру, замазував плиточним клеєм, а тоді штукатурив. Я робив один ремонт у хрущовці. На другий не наважився)))
  11. Гочик

    Продам BOSCH

    1. Відбійник-перфоратор Bosch GBH 11DE. Повний комплект, стан на 4,5 із 5, ціна 11000 грн 2. Лазерний нівелір Bosch GLL 2-50 + кронштейн BM1. Стан на 4 із 5, ціна 4500 грн Відломана одна защолка на кришці батарейок. Кришка не відпадає. Інструмент повністю робочий, в ремонті не був. Фотки є на ОЛХ. По Києву підвезу. 097 875 25 55 Саша
  12. Демонтуйте ті перестінки з гіпсотирси і покладіть нові. Вони всерівно хитаються і нахилені кудись. Шар штукатурки буде з обох боків нормальним(((, а зараз це дорого. Сітка може бути склотканою, але вона не буде тримати перестінок, який не перевязаний із несущою стіною. З цікавості запитаю... нафіг морочити голову з двома штукатурками (гіпсова і цементно-піщана)? Чому усе не закидати гіпсовою? Проблема з перестінками!!! Якби вони були нормальні, то штукатурку не довелося б армувати.
  13. якщо для роботи, то я радив би... Сітроен Джампі або Фіат Скудо або Пежо Партнер від 2004 до 2006 з 2,0 турбодизелем Усі троє абсолютно однакові, а відрізняються тільки значками. Ціна - 5-6 тис. Пасижиромісткість - 2 або 5 (дубель-кабіна) Вантажопідйомність - 900 кг (5 кубів обєм будки) Росхід - 7л середній Двинуг -реальний міліонник з недорогою паливною системою, яка нормально перетравлює нашу соляру. Електроніки мінімум. Комфорт - зручна висока посадка, відмінний обзор, тихо в салоні (як для машини такого класу). комплектації різні Ремонт - не дорого і без заміни вузлів целіком (як на рено)
  14. Вам скинути фото мого поліса? Щоб Ви дурниць не писали! Не застрахованих євроблях точно меньше ніж нестрахованих з укр.номерами. При необхідності, усе шукається і знаходиться. Тільки поліція лінується це робити, списуючи все на єврономера.
  15. Не мав на меті когось образити чи "обгадити"! Мав на увазі горе-штукатурів які по 115-120 за метр тіпа роблять штукатурку. Про бетоконтакт вони і не згадують, примикаючі взагалі не бачили, уголки після них маляра ставлять, товщина проєма - це щось не зрозуміле і тд. Про подібних Ви самі писали недавно у своїй темі.
  16. Усім вітання! Хочу донести інформацію для потенційних та теперішніх замовників. 1. Замовлення на комплексний ремонт "під ключ" не будуть прийматися наступні 6 місяців. Поточні обєкти будуть доведені до логічного завершення. 2. Уже поштукатурені обєкти, які чекають на продовження робіт, не зможем продовжити. За згодою замовника, можуть бути передані іншій бригаді по моїй рекомендації. 3. На ручну штукатурку черга на 4 місяці. Бригада заслужила - починаючи з липня, усі обєкти будуть робити без моєї участі у робочому процесі і фінансових питаннях. Умови співпраці залишаються по домовленості, а розрахунок прямо із штукатурами. Контакти для замовлення матеріалів будуть усім передані. 4. Машинна штукатурка стала не рентабельною уже більше року. Конкурувати з демпінгуючими колегами у мене не виходить. Кидалово замовника на матеріалах або працівників на зарплаті для мене не прийнятне. Обєкти, які в черзі будуть усі виконані по домовленостях. Нові замовлення прийматимуться на серпень-вересень. Базова ціна від 175 грн/м.кв. за якісну штукатурку з правильними матеріалами. 5. Виїжати на "сервіс" на уже здані обєкти буде моя права рука Влад. Усі у кого ми працювали знають його і мають мобільний. 6. Я буду на звязку. В Києві буду не постійно. З одного боку через особисті проблеми , а з іншого - через катастрофічний брак кадрів, змушений вжити таких заходів. Колегам успіхів! Замовникам вдалого та швидко завершення ремонту!
  17. Основна трабла цієї (і більшості поляцких) машин - це тимчасовий ввіз на рік. Транзит має ряд переваг. Технічний стан авто не залежить від країни реєстрації. На це впливає жадібність власника або можливості покупця. Сам катаюсь на литовській Джампі 2006 2,0 HDI з повним фулом для машини цього класу, включно з вебасто і електропідігрвом двигуна від розетки. Мотор сухий, масла не бере, не димить, не грохотить. Приганяв на заказ, вибирали, а не першу попавшуся. Добавлено через 2 минуты ТС коли Ваш брат захоче знов подарувати машину, то дайте мій номер. І номер Вашого тата, який має бути не резидентом України))) П,С, це ж треба реєструватись на будівельному форумі, щоб із другого поста машинку толкать
  18. Гочик

    Куплю GSR, GDR 10,8

    Маю тушки 2 GDR і 1 GSR. Б,у робочі, але підуставші. На шуріку тормоз не працює, на першому гайкокруті не робить підсвітка, а на другому витягнув кнопку. Тримав типу на запчастини, але новим працювати приємніше. Скільки готові дати? Добавлено через 2 минуты Космос!!!! Кому треба, то підскажу, де можна взяти по 1800 за тушку.
  19. Чистову стяжку потрібно заливати на різному рівні. Рахуючи перепад треба знати: В коридорі: 16 мм, але без підложки, бо невідомо чи буде вона. 1. Товщину підложки під паркетну дошку - ??? 2. Товщину паркетної дошки - 16 мм У ванній: 19 мм. 1. Товщина мату Деві 4 мм.(для визначення товщини заливки) 2. Товщина шару нівелірки, щоб залити мат - 8 мм 3. Товщина шару плиточного клею - 3 мм 4. Товщина плитки - 8 мм Якщо буде підложка під дошку, то можна зіграти на її товщині.
  20. В таких умовах малярку ВЗАГАЛІ робити НЕ МОЖНА, а фуген- це другорядне. Усі шпаклівки будуть сохнути довше потрібного, а це вплине на їх міцність. Не забувайте про ГК який буде вологим при такому мікрокліматі. У цій ситації спішити треба поволі, щоб не нарватись на негативні наслідки.
  21. По 350 за відро заберу, якщо дата нормальна. На складі по 470 грн і в епіцентрі по 25 кг уже давно не має.
  22. Не важливо машинна чи ручна - сохнуть однаково! Принципово яка саме - гіпсова чи цементна? Цементну примусово сушити не варто. Гіпсову можна підсушити - осушувачі, провітрювання, опалення усе підійде, а в комплексі взагалі усе швидко висохне. При увімкненому опаленні вистачить поставити усі вікна на мікропровітрювання. Ще як мінімум двічі на добу відкривати усі вікна на 5 хв, щоб протягом усе вологе повітря вийшло на вулицю.
  23. Це не якісне фарбування. А зважаючи на вигляд цих "дефектів", то можна припустити, що шпаклівка теж... Не можу зрозуміти як добилися такого "ефекту". Схоже на передоз фарби. Скільки фарби пішло на 1 м.кв? Щілини між багетами - це халтура!
  24. Бронь! Дайте контакт або наберіть, будь-ласка. 097 875 25 55
×
×
  • Створити...