Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

мастерок

Пользователи
  • Публікації

    10 700
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    9

Усі публікації користувача мастерок

  1. Підтримую.В мене дочка коли вчилася в Канаді ще й працювала на 2 роботах.Починаючи з 2 семестру першого курсу вона взагалі жила і вчилася на свої гроші,ще й відкладала трохи. Обов'язок батьків дати шанс, перший поштовх,а далі,якщо не тупий,випливає сам.А якщо тупий,то скількі не штовхай і не вкидай бабло,толку не буде,нажальє в друзів і такий досвід.
  2. 1,2-не потрібно,лише щоб не було порохів можно зволожити і хай висохне.Якщо є халявний бетоноконтак,то можно грунтанути лише ним,інщі грунтовка лише нашкодять. 3-в принципі любий,але краще той що для матеріалів с 0 водопоглинанням.
  3. С Вашими водными единственный вариант это западная Украина,роботы дофига,оплата достойная.Если Вы никогда не работали за границей то Вы в принципе не знаете что такое работать,тем более строителем.Там надо не работать,а пахать,***ячить до упаду,с Вашим здоровьем это не реально.
  4. Та ну нафиг!Билеты всегда должны быть в 2 конца.У меня дочка гражданка Канады,её муж канадец в 4 поколении,упакованы там хорошо,прямо сейчас жена в Канаде с внучкой и я туда пару раз в год катаюсь.В начале войны я там даже жить пытался,на работу ходил,по итогу вернулся сюда,мне здесь лучше.Общаясь со многими нашими форумскими мастерами,что выехали в штаты,сделал вывод что таки штаты на порядок лучше Канады.Сложно выехать что в Штаты что в Канаду было до войны,сейчас лично из моих знакомых разве что самый ленивые там не побывали,90 % вернулись назад,кто в Европу,кто в Украину.
  5. Мати померла ДО війни,він після похорон залишився щоб продати їх будинок,добре що не встиг,а то б навіть не було би де жити зараз.
  6. В мене товарищ,громадянин Германії,в'їхав перед війною по українському паспорті ховати маму,назад вже не випускали.Їздить по місту на веліку з німецьким стягом,з ТЦКашниками та поліцією розмовляє виключно на німецькій.Його вже усе місто знає,ну і клікуху дали- Німець.Ще рік лишилось поїздити,бо йому вже 59.Усю панчоху вже проїв,підкармлюємо його періодично,роботу підкідаємо.
  7. Шановний пане,замовники б'ють по пиці та напрягають на гроші не по документах,а по факту халтурної роботи,а за якісну роботу дають премії і мій улюбленний Джемесон.Звісно що до того як виробити 100 % безпрограшний варіант я мав купу зальотів,і без сіток і без фібри,і без щебеню,це і називається досвід.Ви можете зробити любу стяжку строго по документах,а вона полопае нахер,і Ви будете доказувати замовнику що зробили усе вірно і хай платить Вам гроші?У мене сотні замовників форумчан,вони не дадуть збрехати,коли я кажу що стяжка це моя зона відповідальності,то мені глубоко похер усі іхні знання та досвід,усі ДБНи і інша фігня,я просто роблю то що вмію і знаю і відповідаю за свою роботу.Було пару замовників що хотіли мною керувати і розповідали що я маю робити,то я просто складався назад у буса і виїжджав нафіг з тих будинків.
  8. У мене є колега виноградарь з Чернівецької області,свідок Ієгови.Років зо 20 назад чесно відсидів 3 рокі за відказ служити,у них там усе село свідки,і усі готові сидіти і деякі вже сидять.Ніякої альтернативної служби у нас по факту нема,лише на бумазі.На мої слова що типу Вас же не чіпають він лише засміявся.
  9. Я з таким періодично то пиво п'ю.Саме западло що живе він через дорогу від военкомату,вікно в вікно,на першому поверсі. То він зробив собі у підвалі кімнату,вилазить назовні лише по вечорам,з людьми живими поспілкуватися і на веліку в парку поїздити.
  10. Отой апендіцитік що у правому верхньому куті лопне 200 %,тому там обов'язково треба шов.Усю інщу кімнату бетоном я би заляв монолітом,без шва.Якщо працювати розчином,то ще обов'язковий шов посередині,якраз між Вашими контурами,на труби що будуть пересікати шов коло дверей надінете компенсаційні муфти.Коло дверей у Вас трохи невірно зроблено,труби ТП мають заходити аж до самої рами,інакше там буде саме холодне місце в будинку і зимою на плитці буде конденсат та грибок.Ну і 4 труби всплошну в утеплювачі коло стіни то також фігня,або здеріть утеплювач,або втопіть їх в утеплювач підлоги.В іншому усе чудово!
  11. Ви хочь прочитайте про що той мануал пише,про УСАДОЧНІ тріщини,саме проти них я і використовував фібру навіть в бетонах,бо вона лише для того і винайдена і працює лише в момент застигання бетону.А ось сітка в стяжці,як і арматура в любих бетонних виробах,виконує абсолютно інший функціонал,АРМУВАННЯ,і працює вони увесь термін експлуатації бетонного виробу. Ну а керуюсь я своїм досвідом залиття безпроблемних стяжек,ось коли заляєте своїми руцями хочь зі 100 000 м2,тоді і зможете спробувати пісюнами зі мною мірятися,а заляв я своє життя на багато більше. Та в принципі мені уже то усе глубоко похер,вийшов на пенсію,інколи заглядую сюди,лепіть що хочете.
  12. Плюньте в лице тому дебілу,хто Вас такому надоумив. Ну і по темі,Ви б хочь план тої найбільшої кімнати виклали,в ідеалі з проектом розкладки плитки.Я бувало без швів і по 60 м2 заливав,але то я,і працював я бетоном,і в бетоні окрім щебеню була і фібра і сітка.
  13. Якщо є тут хтось такий розумний що зможе допомогти розв'язати цю проблему,то як мінімум фляжка мого любимого Чиваса з мене.
  14. Почитайте коментарі під викладеним мною роліком,зрозумієте масшаб проблеми. Призов це стосується ПРИЗОВНИКІВ,а війсковозабов'язаних МОБІЛІЗУТЬ.
  15. Ось ці збиралися vm.tiktok.com/ZMMoPnDgW/ подавати,але щось запхали язика в дупу.
  16. Це не хрень і не підстава,в мене сину 21 і він точно в такому же статусі,війсковозабов'язаний,з 17 років.У нас відмінений призов призовників,але коли Вашому сину,та мому також,робили непридатність,то він проходив медкомісію і перейшов в статус війсковозабов'язанного,з видачею тимчасового військового квитка ВІЙСКОВОЗАБОВ'ЯЗАННОГО,подивіться на назву викладенної Вами бумажки на її ліцевій стороні.Я сам тількі місяць назад випадково взнав про це,тисячі таких хлопців служать.Маю знайомих в ТЦК,вони кажуть що так було з самого початку війни,навіть шукали старі протоколи таких медкомісій і потім забирали нічого не підозрюючіх пацанів.Також мій адвокат каже що варіантів жодних,нажаль,його таки призвали з запасу,як Вам казали в ТЦК. На цю тему повно роліків і інфи в інтернеті,жодної людини з армії не уволили.
  17. Свіжачок від влади,зараз по усій державі вишикувалися черги під ТЦК на відстрочки по новому закону.Мій товарищ також з 6 ранку там,на той час був 50 у черзі,у нього жінка інвалід 2 групи.Щойно вийшла людина,вчинила на двері бумажки і сказала що до особливого розпорядження нікому відстрочку давати не будуть.
  18. Прямо в точечку!Але там не вистачає ще одної фрази,"не проходити ВЛК".Бо як тількі ти його пройшов і не маєш права на відстрочку,то повістка на відправку одразу в зуби.
  19. Звичайна тонкослойна стяжка,яка і сформує ухил.Чи пропонуєте вбахати туди вагон грошей у дорогущій клей? Ухила вистачить і 5 мм на метр,як робити стяжку-відео у мому підпису.
  20. Якщо фініш обої,то по барабану,якщо покраска чи декоративна,то краще спочатку зробити ЄППС.
  21. Слово в слово мені сказав вчора то саме один з співробітників ТЦК,план 400 чоловік до кінця тижня.Тому Дощ таки трохи не в курсі.Доречі,самі ТЦКашники рвуть жопу на червоний хрест,бо також є план поступово замінити увесь склад ТЦК на військових з УБД і цей процес вже почався.
  22. По новому закону могут,там по 3 группе очень маленький перечень заболеваний.И дети по новому закону вообще роли не играют,достаточно 1 или 2 группы.
  23. У мене товарищ протестант,його син ще до війни оженився на американці,дівчині волонтерці,що була інструктором у літньому таборі для віруючих.Вони жили тут і чекали усіх дозволів щоб офіційно виїхати в штати,перед війною їй постійно звонили з посольства щоб віїджала,вона сказала що без чоловіка нікуди не поїде,на початку війни,десь через пару тижнів,коли чоловіків вже не випускали і були черги,їм сказали їхати на Порубне і йти пішки,там румунській консул на українському боці особисто взяв їх за руки і провів через оба кордона і завіз в Бухарест.Станом на зараз через протестаньській лінії тих американців і мого товарища йдуть гори різної допомоги на Україну.Так що релігійне питання це таки дуже сильна справа.
  24. З якого це дива гаплик будівництву?Раніше уся західна Україна працювала на виїзді,особисто я 20 років проробив так,жодної копійки не заробив дома,і у Дніпрі працював неодноразово.Просто зараз прийшов час Вам не пускати шмарклі,а підняти дупу і їхати працювати на західну Україну.Роботи валом,заробітки більші ніж за кордоном,з ТЦК у Вас проблем нема,то чого нити???
  25. Слабаки!Ми в свій час де можливо працювали 3 метровими правилами,меньше маяків-рівніша поверхня,без різниці штукатурка це чи стяжка. До речі,щось ніхто не згадував за розшарування між слоями при використанні сітки,колись на форумі постійно викладували фотки та відео з цією бідою,штукатурка пластами бухтіла та падала,так що пообережніше з сіткою,від неї шкоди більше ніж користі. Ну і ще якійсь довбень чуток вище накликав про двошарові нанесення штукатурки,це взагалі дурість.Головне працювати за один раз,і сітка також має бути втопленна в моноліт.
×
×
  • Створити...